Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak ,,Bolek,,niszczył Solidarność |
W sprawie badania oczu i kupna okularów udaj sie do OKULARIUM na Placu Niepodległości.Tam uzyskasz kompleksowa pomoc.Jesli jesteś z Łomzy to napewno wiesz gdzie to jest. Druga sprawa-antykwariat,naprzeciwko siedziby gazety Kontakty,na ul.Legionów,w kiosku,facet skupuje ksiazki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak ,,Bolek,,niszczył Solidarność |
w których dniach sierpnia najlepsza pogoda na wakacje nad morzem ??
|
|
tez polecam p.Kalinowska na brzozowej a co do okularów to polecam okularium na rogu alei legionow i dmowskiego przy 4+ albo na gielczynskiej:)
|
|
Ale za to BIG_NJ jest z Białego... ;)
|
|
Witam wszystkich.Powiedzcie mi jak długo się czeka na na testy od momentu złożenia dokumentów, i jak to się wszystko odbywa.Co się zdaje na początku.pozdrawiam dzięki
|
|
Jakiej marki sprzęt AGD polecacie? Chodzi głównie o lodówkę (chłodziarko - zamrażarkę) i kuchenkę gazowo - elektryczną. Dużo jest tego na polskim rynku, ale wiadomo, że jedne są lepsze, inne gorsze. Najbardziej wadliwe są chyba lodówki. Prawie każda marka odznacza się tym, że lodówka bardzo głośno pracuje, wydaje dziwne dźwięki itp.
|
|
Ja mam lodówkę Whirlpool od 3 lat. Działa bezawaryjnie:) A dźwięków żadnych nie wydaje:-P Gdybym miała jeszcze raz wybierać to napewno ta firma
|
|
zamiast maanamu mogli zaprosic lady pank lub perfekt(tez z lat 80 ale znane) a podejrzewam ze raczej kazdy bylby zadowolony
|
|
Zeli nie robi, tu jest link do jej bloga: pazurki-malutka138.blog.onet.pl
|
|
hehe Gruby ŁKS ja tez mam boscha:) mrozenie to ma mega:) raz dwa flaszke odpowiednio schłodzi:):):)
|
|
czy do Pijagina trzeba sie jakos zapisywac czy wystarczy isc w dzien co przyjmuje? bo dzwonie na numer co znalazlam a nikt nie odbiera..
|
|
a jak wygląda to w żelu czy też podobnie jak akrylowa bo miałam w akrylu ale były za grube pytanie te kieruje do agnez i jak można się z tobą skontaktować
|
|
ja odwiedze monopole i jakies bary w najblizszym czasie :)
|
|
Taaa na Grand Prix Węgier to tak :)
|
|
I *** ja mam BLM i pierdole co myślsice ,ze sie obsram>? JAde tam bo chce a jak ktyoś wyskoczy to wpizde dostaniee ,znajomych sie ma i tyle
|
|
Hmm, z tym policjantem to tylko taki przykład i on wcale nie był wredny hehe. Pozwoliłem sobie na troszeczkę ironii. Po drugie, nigdzie nie napisałem, że nikt na to nie zwrócił uwagi gdzieś tam kiedyś tam. Po trzecie, nie wiem czy kradniesz czy nie i na czym się dorabiasz, mało mnie to interesuje. To Twoja sprawa. Napiszę to wprost bo widzę, że ciężko wyciągnąć wnioski z tego co napisałem... Po prostu uważam, że forum publiczne to nie miejsce na tego typu opluwanie ludzi. Co do tych półeczek, wątpie abyśmy kiedykolwiek się zobaczyli, do Rossmanna raczej nie zaglądam. :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
a no jeżeli to nie są gąbki to spoko ;) bo tamtych *********ów chyba już pozamykali hehe
|
|
Witam. Wie ktos moze gdzie w Łomyz mozna zrobic badania ? Chodzi mi o te przed egzaminem sprawnosciowym w Szczytnie. Musi to byc lekarz sportowy chyba.
|
|
Siema! przeszedłem psychologa:) jestem w trakcie robienia badań. mozecie mi powiedziec gdzie w Łomzy mozna zrobic badania na HIV i HBS?? bo to podobno trzeba prywatnie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A widzieliście wy kiedykolwiek krowę, świnie, chomika czy coś tam jeszcze wygłodniałego i agresywnego pociskającego między ludźmi, środkiem miasta. Lusterko w waszą stronę a czesław śpiewa
|
|
ja u zenka zaplacilem 20zł i jeszcze kable mi w kostce pozamienial bo inaczej szly niz oryginalne do auta
|
|
Jeżeli chodzi o usypianie bezdomnych psów to chyba troche poleciałeś!!! Uważaj bo kiedyś w karetce "lekarz" w twoim przypadku może podać ci pawulonik i z pewnością przeniesiesz się w "Krainę wiecznych łowów" i będziesz miał co robić już na zawsze. A może lepiej zajmij się czymś poważniejszym i adekwatnym do twojego poziomu np. pograj w bierki
|
|
jeszcze teraz nawet troszkę widać tak 1/5 zasłonięta jest
|
|
Nie do końca rozumiem co robi straż miejska i policja w stosunku do kierowców parkujących na ul. Sikorskiego - wysokości pseudo targowiska! Dzisiaj cały pas drogi dwupasmowej od komisu samochodowego do wjazdu na dworzec był zastawiony samochodami w sposób pozostawiający wiele do życzenia. Po co droga dwupasmowa skoro użytkuje się tylko jednego pasa, po co przepisy ruchu drogowego skoro samochody stoją na przejściu dla pieszych, dlaczego wszyscy łażą tam jak "święte krowy" ... to jakieś nieporozumienie. Jedna wielka porażka świadcząca o braku wyobraźni. Więc gdzie te służby?
|
|
WITAM!!! bardzo proszę o przesłanie materiałów dotyczących multiselectu moj adres banatalia@wp.pl z góry dziekuje Pozdrawiam serdecznie!!!!
|
|
puchu121 napisał(a): > siema > ja ide na ochitnika do wojska juz czekam na bilet i po dwóch > miesiacach w wojsku wysyłaja cie na szkolenie i potem mozesz > zostac na żołnierza zawodowego i bez problemu wysyłaja cie na > szkułke To nie jest takie proste... Po pierwsze nie wszędzie są etaty, więc nie koniecznie od razu zostaniesz zawodowym szeregowym, a szeregowym nadterminowym. A po drugie to są problemy z pójściem na szkółkę, musisz się nieźle wykazać żeby Cię puścili, bo gdyby tak każdego wysyłali to zabrakło by szeregowych. A tak w ogóle to już wiesz gdzie pójdziesz?
|
|
a jutro zaćmienie Księżyca :)
|
|
pac man :P juz mi sie przypomnialo
|
|
Gdzieś trzeba zaparkować, w sytuacji, gdy cały parking z boku targowiska jest zajęty. Najprościej jest postawić wszedzie zakazy i łupić kierowqców mandatami, zamiast zrobić miejsca parkingowe. To o czym piszesz nie dotyczy tylko ulicy Sikorskiego lecz sporej części miasta i nie jest to winą kierowców, tylko braku miejsc do parkowania. Durne lex, sed lex? ;)) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
joanne 15 widać z twego tekstu ,że chyba naprawdę jesteś przysłowiową blondynką.Skoro nie potrafisz poradzić sobie na zakupach z dzieckiem/ja wychowuję nie jedno i nie mam z tym problemu/i jeśli smakują Tobie brudy z butów to życzę jeszcze raz smacznego.Można małe dziecko posadzić na siedzeniu przy rączkach ,ale chodzące dziecko i brudnymi butami wozić razem z chlebem to już szczyt najwyższego braku jakiejkolwiek kultury Jest to tak jak ktoś się wychował w gnoju to teraz nie można od niego wymagać logicznego myślenia.Mam wielką nadzieję ,że w końcu komuś dotrze do mózgów jak się powinni zachowywać normalni ludzie i tym kupującym i tym sprzedającym
|
|
przejdź się i zobacz..
|
|
srednio ok 200pln ale uwazaj komu oddajesz auto do polerki!!!
|
|
to już szczyt lenistwa - Łomża to nie metropolia zajedź i sprawdź
|
|
Zwracaja 5zł jak sie czeka wiecej jak 5min i gdy sa wszystkie kasy czynne. Tak pisze na plakacie (tylko mniejszymi literami ) ;)
|
|
To nie znaczy ,że na chamskie zachowanie i brak kultury musimy dawać przyzwolenie i się godzić jak chamy się panoszą .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |