sobota, 02 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawdziwe intencje USA w Libi

Z wielu wypowiedzi na całym forum ogólnym wynika, że IQ ich autorów to wynik dwucyfrowy...

Riposta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawdziwe intencje USA w Libi

Dzięki gilu.

tvu jest dobry.Sport ogladaj na Kuszo tv.

Idz się wyspać i nie siedź tyle przed komputerem.

xx mały konfident.bolo też

jak coś to podam ci link

wyciąć :D
A tak serio to tak jak mój przedmówca pisze.

Siema wszystkim Lomżyniakom!!!!!! Proszę o wypowiedzi i informacje jak ktoś wie na temat czy jest Łomży możliowśc nauki choreografi w szkołach co uczą tańca np mega dance itp

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Kup żel arnikowy Flosleku. Daje ulgę i uczucie chłodzenia. Cena około 8 zł. Jednak nic nie zastapi pożądnej dawki snu.

królik sam jesteś konfident !!!!! czasami nie wiadomo jest czy sie śmiać czy płakać jak sie czyta takie durne posty typu szukam piratów...

Takos

Złodziejstwo w biały dzień...

moim zdaniem też najlepsi fotografowie są właśnie w fotogaps,są profesjonalni i znają się na obróbce zdjęc...i też nie jestem związana z tą firmą

Ja też lubie ten zakład ale może są jeszcze inni fotografowie którzy robią dobre zdjęcia, są tańsi i mniej zajęci. Nie mam nic przeciwko Foto - Gaps

Komis Sympatia na Krótkiej.

A ja polecam fotografów z FOTO-PARTNERA!!! Dzisiaj z mężem mieliśmy sesję, widać że Panowie naprawdę znają się na fotografowaniu. Zrobili nam SUPER sesję nie tylko w Drozdowie ale i na Fortach i nad rzeka Narwią. Już z doświadczeń z poprzednich lat wiemy, że zdjęcia wychodzą naprawdę extra :). Wszystko jest w rozsądnej cenie nie zdzierają tak jak gabs, a zdjęcia wogóle nie odbiegają jakością!!!!!!!!

Hmm.. dzisiaj zrobili Wam sesje i już dostaliście gotowe zdjęcia??:) hehe:) a to ciekawe:) nie chce być niemiły, ale coś mi tu zapachniało bujdą, bo nie jest możliwe zrobienie zdjęc, obróbka graficzna, wybranie i wywołanie w ciągu jednego dnia:) Czyz nie mam racji?:)

pzdr:)

Jeżeli pytasz poważnie to przyczyn może być sporo. Za mała ilość snu, nie wydolność organizmu, za dużo czasu przed komputerem, przemęczenie ogólne, do tego może dojść nie zdrowe odżywianie.

Jeżeli sporo czasu przed ekranem warto trochę odstąpić od tego i wprowadzić np trochę ruchu fizycznego - jakiś bieg, rowerek. Warto pamiętać o zdrowym odżywianiu. Nie mam tu na myśli od razu jakiejś ścisłej diety gdyż może być to nie wygodne. Staraj się jeść regularnie, nie żałuj sobie owoców.

Jeżeli prowadzisz aktywny tryb życia i czasami brakuje Ci energii a jesteś senny lub masz za mało snu nie pij napojów energetycznych. Przemęczony organizm nie potrzebuje tzw. dopałki ( Tigery, Red Bulle ). a naturalnego snu który zregeneruje odpowiednio braki. Napoje energetyczne wymuszają na organizmie szybszą pracę serca oraz pobudzają. Trwa to jednak przez jakiś czas. Kiedy czas działania minie ponownie czujesz zmęczenie. Osoba pijąca takie napoje regularnie nie umie bez nich funkcjonować - organizm przyzwyczaił się do dostarczanej tauryny i kofeiny i nie potrafi bez niej normalnie funkcjonować.
Jeżeli masz ciężki dzień i naprawdę nie masz czasu na chwilę przerwy a czujesz się opadły to pij napoje izotoniczne a nie energetyczne. Działają one na zasadzie regeneracji a nie wymuszania.

Jeżeli natomiast napisałeś temat dla jaj :D to:

idź spać ;)

w Łomży na JUwenalia fajny zespoł a teraz tą INGRIT to niech w dupe sobie wsadzą ale cóż życie eeeee pffff zalllll

albo zainstaluj linuxa :)

w windowsie to nawet mozna nerowave editorem.

walkman/wieza/radiootwarzacz z wyjsciem na sluchawki + kabel line in(2x jack) + program do "lapania dzwieku". Usunac szumy itp, gotowe ;)

nie polecamy wspólnie z moją żoną,w tamtym romu byliśmy tam gośćmi i nie podobało nam się ,ale każdy ma inne gusta......

No ja za Ingrid też nie przepadam i nie wiem czy pójde, z tego co pamietam to była ona już w Łomży,też bym wolała zeby byl ktos inny

http://www.bogunow.com/
bogusław nowacki i tez zdecydowanie sie zna na obrobce zdjec. jego zdjecia na stronce mowia same za siebie. robil mi zdjecia na slubie i na slubie znajomych. pele profesjonalizm, zdjecia bdb jakosci i fajne ujecia

www.adambabiel.pl

wezcie nie kompromitujcie sie aktywni straznicy???? aktywnosci nie mierzy sie w ilosci zdjec zrobionych przez fotoradar tylko chyba przez ilosc roznorakich interwencji ppodjetych przez tych panow i panie postawia oni fotoradar na poznanskiej gdzie wczesniej ktos madry postawil ograniczenie do 40 i sie podniecaja ze zlapali tylu piratow drogowych niech sie wezma oni lepiej za to do czego zostali powolani a nie wykonuja robote za policjantow a propo jeszcze samochodow strazy miejskiej nie raz widzialem jak wysiada z niego osoba ubrana po cywilnemu i slychac cos w stylu dzieki za podwozke chlopaki

miejskie to najwieksze ku rwy jakie mozna sobie wyobrazic. bes kituu !!!! Agent22 napisał(a):

> wezcie nie kompromitujcie sie aktywni straznicy???? aktywnosci
> nie mierzy sie w ilosci zdjec zrobionych przez fotoradar tylko
> chyba przez ilosc roznorakich interwencji ppodjetych przez tych
> panow i panie postawia oni fotoradar na poznanskiej gdzie
> wczesniej ktos madry postawil ograniczenie do 40 i sie
> podniecaja ze zlapali tylu piratow drogowych niech sie wezma
> oni lepiej za to do czego zostali powolani a nie wykonuja
> robote za policjantow a propo jeszcze samochodow strazy
> miejskiej nie raz widzialem jak wysiada z niego osoba ubrana po
> cywilnemu i slychac cos w stylu dzieki za podwozke chlopaki

obudzcie mnie jak cena za metr bedzie wynosila 1000 zl

jesli jestes prawnikiem do daj do siebie namiar a ja zadzwonie i wytlumacze wszystko przez telefon i ty zadecydujesz co mozesz z tym zrobic

Krzysztof Serafiński raz jeszcze... Gorąco polecam bo człowiek naprawde zna sie na tym co robi. A i cenowo jest "po ludzku"

ma to byc klub ktory bedzie prosperowac 7 dni w tygodniu a moze i nawet 24/h. bedzie i karaoke (jak w yamie) w czwartki, muzyka hh w piatki, dyskoteka w sobote, a w niedziele cos dla odmiany... (moze dico polo??) bedzie tez cos dla dzieci, beda 2 sztuki ps2 lub ps3 i dwa rzutniki. oczywiscie szamka tez bedzie

Pewnie dlatego w lato nie dało się tam wystać. Pot lał się strumieniami. Piłeś hektolitry napojów i ani razu do łazienki przez całą noc, parowało? :)

J też mogę polecić http://www.bogunow.com/

Gabs - drogo

FOTO-PARTNER - mi nie pasuje ich wykonanie

Zdecydowanie popieram! To jest horror i paraliż miasta. Decydenci dawno powinni ten problem rozwiązać.

Pytalem szwagierki, szukala mieszkania na zadupiu pod Wawa, 2 pokoje, cena ok 380 tys. Czyli miesieczna rata 2 tys. Musisz zarabiac powyzej 4 tys. zeby dostac kredyt.

Signature will be available soon. Please wait ;)

ja juz wam mówiłem skończta temat lepiej kupta uchwyty do czymania pyty hahahaha

hehe dobry "satyryczny" komentarz

Na Niemcewicza 25 złotych. Akwarium bez pokrywy 50 złotych

Riposta

jak nic nie wiesz pajacu to nic nie pisz.
Otworzą to przyjdz i zobaczysz jaka jest atmosfera i jaki jest klimacik!

a to dziwne, bo ja rok temu wysylalam cv pod podobne maile z ogłoszeń i otrzymywalam odpowiedzi.. ale hmm wyłacznie niemoralne, wiec sadze ze to jacys niewyzyci napaleńcy zbieraja cv z zdeciami...

moim zdaniem nie urządzenie świadczy o jakości gps a soft

zbuntowany łomżaninie na emigracji, wyjechałeś z Łomży, to nie pluj na swoich

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org