poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poprzyjcie ta inicjatywę

buahahahahaha co to za uczelnia to wogóle nie powinno sie tak nazywać...dla mnie uczelnia to UWM ,UW, PB a nie jakiś pieprzony Jański hahaha ja bym nawet się nieprzyznała nikomu że "studiuje" w Jańskim bo WSTYD !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poprzyjcie ta inicjatywę

Najwiecej osob poleca Szkole Ferenca, zatem, czy maja tam starszych (wiekowo) instruktorow?

najlepszy byl komentarz jakiegos ksiedza ktory jest wazniejszy- nie pisalbym tego zebym nie uslyszal na wlasne uszy cyt. ten ksiadz poprostu w tak niekonwencjonalny sposob probowal pomoc tej kobiecie- rece opadaja jak cos takiego sie slyszy-pocieszajace jest tylko ze ludzie zaczynaja przegladac na oczy i zaczynaja stronic od tego bydla

Tak, swiadczy. O bufonadzie pana prezesa. Szkola szkola, ale ludzie sie trafiaja rozni, nie kazdy kto skonczy dana szkole jest nic niepotrafiacym idiota...

Jednak do wszystkich, ktorym sie wydaje, ze uczelnie w Lomzy reprezentuja super poziom... Jaki macie punkt odniesienia? Uczyc sie czegos trzeba wszedzie, problem w tym, ze moze sie okazac, iz to co jest wymagane na jednej uczelni, to tylko kropla w morzu tego, czego sie uczy na innej. Zwlaszcza jak ktos chodzi, zeby tylko zaliczyc.
A papier to nie jest papier. Z papierem dobrej uczelni perspektywy sa zwykle zupelnie inne.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

a był tu chociaż? ciekawe ile odsłon wygenerował :P

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

PANU JUŻ DZIĘKUJEMY, PANIE WÓJCIE - dość wstydu

Czy była któraś z Was w salonie fryzjerskim ,,Datura" przy ul. Nowogrodzkiej?

czytałem pełną informację na str solidarnagmina.com i zastanawiam się kogo miał na myśli komisarz wyborczy mówiąc "część świadków dopuściła się kłamstwa w obronie wójta"?

Moze juz masz modem w komputerze i nawet o tym nie wiesz...:p po 2 tak jak wyzej kolega napisal Bron sie przed uzywaniem polaczen modemowych! po 1 za drogo po 2 za wolno! lepiej se wziasc jakis internet od uslugodawcow z lomzy, generalnie maja niskie ceny, ale to tez zalezy od tego gdzie mieszkasz, propo ceny modemu telefonicznego (koszt zakupu wacha sie w granicach 5-30zl) heh jak chcesz moge ci nawet za friko oddac bo mam 3 niepotrzebne ;p pozdrawiam

-------------------------------------
robarts@o2.pl

A ja polecam salon p. Grażyny Filipkowskiej . Bardzo dobrze ścina włosy, zna najnowocześniejsze techniki strzyżenia i farbowania , bardzo dba o higienę w salonie . Samo mycie włosów to duża przyjemność . Ciągle jeździ na różne pokazy i szkolenia międzynarodowe . Trzeba przyznać, że sporo inwestuje w swój zakład . Inwestowała swojego czasu też w pracowników( m.in. we wspomnianą wyżej Edytę z Małachowskiego, która wycięła jej numer i otworzyła zakład po drugiej stronie ulicy ), jednak do lojalnych pracowników to ona nigdy nie miała szczęścia( ta, która tam pracuje od kilku lat też ciągle obrabia jej tyłek w mieście ) . Powód ? Wiecznie ten sam - zazdrość o kasę szefowej, o to, jak się ubiera . Może nie jest tam tanio, ale za tę jakość usługi, jaką tam oferują warto zapłacić . Ktoś, kto tam chodzi od lat, to wie, że to jeden z bardzo niewielu salonów, który ciągle stoi na wysokim poziomie . Kosmetyki, których się tam używa, to naprawdę te, które stoją na półkach . To się czuje we włosach . Można nie lubić p. Grażyny, ale jej salon uważam za najlepszy od wielu lat .

Panie w Fartlandii są straszneee, a zwłaszcza ta z krótkimi włosami, w Malinie najlepsze jest to, że nigdy nie mają drobnych i zawsze się pytają czy może być bez 10 gr? jak ostatnio jakaś dziewczyna powiedziała, że nie ma wydać złotówki to przestałam tam chodzić, w ciągu roku to z 10zł się oszczędzi:)tylko najbardziej to mi tych ciasteczkowych lodów żal...

W Pepco też zawsze pytają czy może być bez grosza . W ciągu dnia trochę się uzbiera .

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org