Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezes szpitala w Zambrowie odwołany |
haha precz z PKS. ostatnio chciałem do wawki dojechać. miał być 17:40 - nie podstawili autobusu, czekam na kolejny: 18:40 - nie podstawili autobusu. Następny 19.10 (przelotowy) nawet się nie zatrzymał bo był pełny. Następny: 6.00 dnia następnego - tym się już udało. Wniosek co najwyżej taki, że jak komuś zależy strasznie dojechać do wawy (np. na okęcie) to lepiej już na 2 dni wcześniej wyjść na przystanek i liczyć na łaskawość przewoźnika. Z innej strony. Czy nie jest tak, że jeśli nie podstawiają autobusu to można wziąć sobie taryfę do wawki a następnie dać rachunek PKS i żądać zwrotu? Istnieje jakaś podstawa prawna na to?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezes szpitala w Zambrowie odwołany |
Ciekawe czy wogóle wróci z tego urlopu, może ten punkt zbankrutował? tak było między innymi z okienkiem w Stokrotce i punktem opłat w Nocie
|
|
:D:D:D buehehehehehe to blysneliscie teraz inteligencja ;) debie
|
|
nie obchodzi mnie ŁKS, Miastkowo tym bardziej.. nie zaśmiecajcie forum takimi durnymi tematami..
|
|
hagen: brawo!
|
|
spoko panowie, nie ma co dyskutowac, lokal nieczynny i tyle
|
|
a ja polecam salon na rogu dludej i krotkiej u pani Anity Mikuckej REWELACJA !!! (........)
|
|
24 sierpnia bedzie Video i jeszcze pewnie ktos w Zambrowie na stadionie miejskim.
|
|
W Poniedziałek !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |