Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co teraz robią? |
moja rodzina również segreguje śmieci ...i też zauważyłam , że i tak i tak wszystko jest pózniej ładowane do jednej śmieciarki --zupełny idiotyzm .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co teraz robią? |
Jak słyszę o czymś takim to krew się gotuje. Człowiek jest bezsilny. Też segreguje odpady (plastik, papier, szkło) ale chyba to nie ma sensu !!!!!!!!!
|
|
Ja jestem za likwidacją tej szkoły lata jej świetności dawno przeminęły są w Łomży szkoły techniczne o lepszej perespektywnie, z roku na rok uczniów jest coraz mniej, tym bardziej że drzewna nie słynęła aż tak bardzo poziomem nauczania, po naborze do LO i tech kto się nie dostawał do swojej szkoły drzewna przyjmowała z otwartymi rękoma.Takie jest moje zdanie:)
|
|
super sprawa. gratuluję Ci z mozliwości korzystania jednego bankomatu w mieście. Ciekawe czy taniej by wyszło Ci prowadzenie konta w innym banku (np. 2zł) czy dojazd do tego bankomaciku? Takos
|
|
Dokładnie. Zamiast wysłaś oddzielne śmieciarki po szkło, plastik, papier to oszczędzają na paliwie i wszystko wożą jedną, a później zatrudniają sztab ludzi, który babrze się w śmieciach i segreguje..... (o ile faktycznie to robią- mam nadzieje, że nie wywożą na wysypisko, a segregacja odpadów kończy się na etapie kontenerów przed blokiem)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nicko_suse w sklepie BHP powinny być.
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=15894 ( Ch. )- ty jurek jak mi sie ku....wa niechce nic robić ( B. )- krzychu ,jak MI sie niechce to pała mięknie, byśmy skoczyli na bro gdzies niedaleko ! ( Ch. )- ty jurek a może se uchwalimy jakąś podwyżkę co??? bo chyba juz nic więcej nie da sie spier....olc w tym mieście!! ( B. ) - krzysiu zadzwonimy do stefanka moze on coś wymyśli, ma od uja kasy to moze do biebrzy polecimy albo tu do ratusza podzucą jakies dupeczki! (Ch.)- ty stefanek coś mówił zeby wprowadzić zakaz sprzedaży alko w promilu 3km od kościoła i zakaz organizowania imprez plenerowych bo mu za głośno w tym PAłACU na sadowej! ( B )-ty krzychu ale jest jeden problem u nas wszędzie sa kościoły !! ale zawsze można postawć budki z alko np. na bonie w jednaczewiaku i na fortach!! ( Ch. ) - jureczku git pomysł i stefancio sie ucieszy!! to ja lece po kartke i wprowadzamy w zycie kolejną debilną uchwałe!! jupiiii cdn.
|
|
widzialem tam u Alo alo na legionow byl krab.. albo ewentualnie obok kauflandu tez maja ci co kiedys mieli czarna rybke.. hmmm ale cena to nie powiem bo nie wiem ; P a takie akwa to z 50 zl nie wiecej..
|
|
dałeś czadu!!! dobre!!!
|
|
Z tego co ja słyszałem to jest przedział 3-4 zł/h, co daje 500-600 zł/mc
|
|
ojojoj
|
|
W pewnej hurtowni farmaceutycznej na nowogrodzkiej też nie dzieje się dobrze-sam fakt, że ludzie przychodzą i za moment odchodzą daje duuużo do myślena.....
|
|
Bardziej grunt niż spining, i jeszce jedno rzeka czy starorzecza?
|
|
Dokladnie... Rowniez dostalem na 10 lat. pozdrawiam.
|
|
duza konkurencje?? a kto jeszcze wozi do WWY... W lomzy nie ma prywatnych przewoznikow... za cene biletu Lomza-Warszawa mozna z warszawy dojechac do trojmiasta pociagiem....
|
|
Curtis, pisz na gg 5425639. Chodzi o to ze 6.07 kupilem samochod w Belgii, a zaplacic nie moglem do 11.07 bo dopiero 22.07 bede w Lomzy.
|
|
liczy sie od dnia przekroczenia Polskiej granicy więc jak wrócisz 22 to masz 5 dni od przyjechania autem do PL
|
|
a to dobrze. dzieki wielkie za informacje :)
|
|
baneta to duzo placisz:)
|
|
za to dziecko sie lepiej rozwija? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ja tam do wawy jeżdżę przez szczecin...i nikt mi nie broni..trasa jest malownicza, mila i nie jest taka męcząca jakby sie wydawało....polecam Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Mieszkasz na wsi - odbierasz na Szosie w starostwie. Mieszkasz w Łomży - idziesz do Ratusza. Tu i tu przysyłają prawko z Warszawy w takim samym terminie.
|
|
Maciek twój post jest nikt go nie skasował http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=149961&t=149961
|
|
Ten temat też do wykasowania. Maciek reklamuje forum na lomza.pl. Albo jesteś czysty i nie reklamujesz niczego , lub tez reklamujesz i się nie czepiasz adminów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |