Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński robi zakupy |
900 W, 450 RMS...glosniki jeszcze w miare cenowo ale ile trzeba by bylo dac za wzmacniacz ktory by to pociagnal jesli by ufac tym mocom...nic ponizej tysiaca. Kolego poczytaj troche w internecie o CA, nie rob pochopnych decyzjii bo moze byc duzo lepiej niz to: odseparowane systemy przednie nie kosztuja juz w dzisiejszych czasach tak wiele -spraw sobie taki z kickbassem 16 cm i bedzie z tego duzo wiecej radochy:) nie sugeruj sie mocami...glosniki majace 50W w rms sa w prawdziwym CA zupelnie wystarczajace, normalne radio ma owszem okolo 4x45W ale mocy muzycznej (chwilowej) podczas gdy w RMSie (ciagla) bedzie to najwyzej okolo 17
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński robi zakupy |
ja sobie stałem pod sceną było fajnie (...zaraz opowiem...) in-grid chciala mnie na scenie ale myśle sobie kulawo tak pokazać naszym łomżyniakom jak się bawi bo zamiast to samo zrobić będą śmiać się albo popłaczą się że oni tak nie umieją ... eehh łomżanie łomżanie starajcie się bawić na koncertach nawet takich łomża i tak mała a jeszcze wy zamulacie. A co do tego co stałem pod sceną pod koniec imprezy przed laserami jak in-grid była jeszcze na scenie i coś tam nawijała oparłem się o bramke a ochroniarz do mnie: nie opieraj Ja odparłem : Dla czego? Ochroniarz: bo to jest rzecz publiczna! Ja odparłem : czyli także i moja :) Ochroniarz : jak przewrócisz cały rządek poleci i ludzie wbiją się na scene! Ja odprałem piz*ając śmiechem : człowieku idź się lecz jak bym chciał to sam bym wlazł i byś nie podskoczył... Na tym się konwersacja kończy dochodzi do rękoczynów:) wyjmuje pałke i podchodzi grożąc mi że jak się nie uspokoje dostane po łapach ... Ja mu wytłumaczyłem prosto i jasno pokazując mu legitymke kim jestem wiecie co zrobił(nie jestem psem) ? SPie***lił z pod sceny natomiast pojawili się moi kumple i było weselej jeszcze piwo gratis dostalem xD
|
|
Aha spoko, tylko ze kumpel mial u siebie w aucie 2x280W sony xplode plus do tego tube 300 Watt i jakos mu nic nie pierdzialo jak to zuberto powiedzial, a radio wlasnie mial o mocy 4x50. A tak wogole to nie wiem czemu niektorzy sa tacy ze zaraz sie smieja jak o cos spytasz,nie kazdy przeciez sie zna na wszysztkim a wiec spytalem. Dzieki wielkie dla Dean84 bo napisal mi konkretnie o co chodzi i na czym rzecz stoi. A co sadzicie o tym radio odtwarzaczu bo zamierzam taki kupic http://www.allegro.pl/item398040412_jvc_kd_g351_352_usb_aux_gw_pl_3_lata_hurt_k_ce.html
|
|
Proszę o poradę, w którym banku w Łomży można wziąść korzystny kredyt na zakup samochodu. Dziekuję
|
|
Żaden inny fotograf tylko Pan KRZYSZTOF SERAFIŃSKI!!!!!! _polecam z czystym sumieniem.
|
|
Ja polecam Lukas Bank kolo 4Plus bylem w kilku bankach i tam dostalem najlpesze warunki.
|
|
chcesz na tych głośnikach radia Maryja słuchać? kup helixy dark blue 62.1 i nie rób wiochy jakimiś buszmenami
|
|
lomzanin...I like MTB, ja tez bym sie przestraszyl, jakby ktos mi pokazal paszport Polsatu...
|
|
szaakal: a co lepiej porównywać Łomżę z przykładowo jakąś dziurą gdzie nawet asfaltu niema a liczba mieszkańców nie przekracza 20 osób? ;P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dziękuje wszystkim. Pozdrawiam
|
|
klub i solarium zalalo, wywalila kanalizacja, bedzie nieczynne conajmniej 2 miesiace bo potrzebuje generalnego remontu :/
|
|
włącz sobie blokowanie wyskakujących okienek Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Szczere wyrazy współczucia dla rodziny dziewczynki..... [*][*][*]...... A co z "kierowcą"opla? Złapano go?
|
|
[*][*][*] ;(;(
|
|
Będzie istniał problem ponieważ w USA system nadawania koloru -NTSC , a w Europie -PAL....wiąże sie to z tym że gry kupione w Polsce nie będą działały na konsoli ze"stanów" i na odwrót .... Co do odtwarzania Divx'ów nie jestem pewien ponieważ sam jestem posiadaczem Ps2 i nie potrafi on odtwarzać "diwiksów" choć nowa generacja mogła przynieść nam nieco zaskoczenia skrycie w to nie wierze Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
hmmm, a mozna jakos pogadac o tym wypadzie nie na forum?
|
|
Ty dizzy a ty jakie masz rejestracje? BLM?! haha
|
|
Bardzo mi miło że pojawił się taki temat na forum .Jestem wielkim entuzjastą wszystkiego co jest związane z kolarstwem górskim i szosowym . Ja osobiście mam nieco wyższy poziom zaawansowania trenuje kolarstwo górskie MTB kilka lat . Ludzie zachęcam Was zbierajcie się i w drogę . W Łomży jest kilka osób które czynie biorą udział w wyścigach rowerowych Mtb . Skupiają się przy sklepie rowerowym Korsa na ulicy Piłsudskiego 73 Jeśli chcesz zacząć nieco poważniejszą jazdę rowerem na półprofesjonalnym poziomie Zgłoś się do sklepu przyszły adepcie xc tam otrzymacie informacje na temat sprzętu .Techniki jazdy i treningów .Pozd .Paweł -MTB-Orbea .
|
|
Witam wszystkich kto chce kupić GPS MIO 330v (z mapą z 38 państwami) cena jest bardzo ale to bardzo atrakcyjna nie kradzione miesięczna nawigacja z gwarancją i wszystki co zawiera komplet, mam również nokie 2 tygodniowa 6500 clasic
|
|
dogerka, pewnie ze mozna, ja jutro od 16 jestem wolny, mozesz ustalic gdzie i o ktorej, mam tez nadzieje ze jeszcze ktos sie przylaczy. Ernest, znam ten sklep, Wisi nad nim duzy szyld "rowery" tak?
|
|
Przy okazji mam na sprzedanie nielatany komplet hertza dsk 165. (midbasy + tweetery). Jeden z midbasow ma drobny defekt w postaci uszkodzonego zawieszenia na dlugosci ok 5mm, ale połatanego elastycznym klejem, bez wplywu na jakosc dzwieku. Uszkodzenie powstalo podczas nieumiejetnych ogledzin. Nie wiem w jakie auto chcesz wstawiac ale wlozysz odrobine roboty, mniej lub wiecej zaleznie od modelu, i bedziesz mial cacy odsluch ktory jakoscia i glosnoscia wciagnie jakies gowniane wspolosiowki w polce... http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Oooo stary chyba spiritus za mocny był \Haaahhaha/ Norrmalnie: cuda niewidy o Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
a dziekuję:) Powodzenia życzę wszystkim kandydatom:)
|
|
HokusPokus napisał(a): > to sie da przerobic chyba nawet w Łomży z ntsc na pal > pierwsze słysze żeby można było "przerobić" takie rzeczy .. skąd masz takie informacje , a może piszesz tylko aby pisać http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
ostatnio w tym sklepie kupywałem sobie kulka na piastach shimano deore :)
|
|
Do: on?? - jak się na czymś nie znasz to się nie odzywaj, dobra zasada, warta do zapamiętania na całe życie. To, że posiadasz PS2 i wiesz jak działa nie znaczy, że odbywa się to tak samo w PS3 A co do głównego zapytania, PS3 przywiezione z USA będzie działać w Polsce normalnie, bez żadnych przeróbek i innego tego typu udziwnień. Konsola nie posiada blokady regionalnej, więc gry z dowolnego regionu (USA, Europa, Azja) odpalają się normalnie bez żadnych kombinacji. Występuje jednak pewien problem związany z graniem na normalnym telewizorze - nie wszystkie gry PAL (europejskie) będą działy - czym jest to spowodowane nie wiem. Jeśli natomiast posiadasz telewizor HD problem znika - możesz odpalać wszystko jak leci (oprócz piratów oczywiście). Zasilacz który siedzi w PS3 ma tolerancję w zakresie 110-250V więc nie potrzebujesz żadnych przetworników napięcia czy innych zabawek w tym stylu. DiVXy - muszę sprawdzić. Co do problemów, niektóre modele PS3 nagrzewają się, więc należy stawiać w jakimś odsłoniętym miejscu. Mam nadzieje, że pomogłem.
|
|
Dobra, jak narazie jedna osoba wyrazila checi, a co z reszta? Ludzie piszcie, tutaj albo do mnie na gadu, ustalimy wszystko i wyruszamy w trase:)
|
|
O! czyli to jutro radni potwierdzą lub zaprzeczą temu, że są robieni w bambuko przez prezydentów.. ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Siad mi centralny, zamek pomóżcie mi go naprawić!
|
|
bo tak k...zwa musi być. Jak za dużo wiesz, to cię posadzą. Zresztą jak zamieszczą informację to w nią nie można wierzyć. Jak prezydentom, myślą co innego, co innego mówią, a co innego jeszcze robią, a robia generalnie w wała. Admin ma być inny? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
http://www.albion.net.pl/obozy-mlodziezowe6.html
|
|
minigolf
|
|
chcę kupić zelixę proszę o kontakt na e-mail. Wszystkiego już próbowałam. Dzięki
|
|
z tego co czytałem są routery ADSL i DSL. czy router: http://allegro.pl/item395308603_linksys_wrt54gl_eu_v1_1_wi_fi_access_point_router.html będzie odpowiedni aby używać intennetu z IST (wersja za 59zl miesięcznie)?? co sądzicie na temat tego zakupu?? Riposta
|
|
Autor: marcinoo (---.adsl.inetia.pl) Data: 14-07-08 08:40 Panie WYmiataczu Drogowy! Ciekawe czy w Twojej rodzinie są same asy za kółkiem. Jak będzie robiła kurs jakaś twoja siostra, siostrzenica albo żona wsiądź z instruktorem i przekaż swoje teorie. Ciekawe jak zareaguje jak pół kursu (pół kasy) miałaby wydać na jazde po placu. Niestety ludzie patrzą przede wszystkim na kase - ale to chyba oczywiste. Albo może zabroń im jeżdzić bo nie mają takich predyspozycji jak Ty i muszą jechać wolniej żeby zobaczyć wszystkie znaki i zdążyć się wyrobić ze wszystkimi czynnościami. No ale jak się jeździ na pamięć i jeszcze można olać 50% przepisów to łatwo narzekać. Szkoda słów... nie chodzi o to, żeby połowę kursu siedzieć na placu... ale większość ludzi boi się jeździć samochodem... przepisów staram się nie olewać, zawsze się zatrzymuję na stopie itp. jedyne co mozna mi zarzucić sporadyczne przekraczanie prędkości ;) Mój post nie miał być pokazaniem jakim to ja nie jestem kierowcą, bo jak wiadomo nie ma ludzi idealnych i każdy może się pomylić... Wiem po sobie, że za duże cfaniakowanie czasami źle się może skończyć, ale należy czasami też trochę zaufać sobie i uwierzyć w to, że można jechać 50, a nie 25... IMO na kursach powinny zostać wprowadzone jakieś elementy pokazujące kursantom zachowanie samochodu w ekstremalnych warunkach... Tak, żeby taki nowy kierowca wiedział jak się zachowuje samochód jak wciśnie hamulec z całej siły... A nie ciągłe parkowanie itp. Ja np. przed rozpoczęciem kursu raz prowadziłem samochód... Ale myślałem nad tym jak to wszystko wygląda, jak się prowadzi samochód i jak można robić kilka czynności jednocześnie przy prędkości 50 km/h... Wymagając czegoś od innych wymagam także od siebie... Pozdrawiam wszystkich kierowców :)
|
|
GOŚCINIEC ŁOMŻYŃSKI 2008-07-26 gdzie: ul. Zjazd w Łomży godzina rozpoczęcia: 15:00:00 godz.15.15 KONCERT MŁODYCH TALENÓW godz. 16.45 OTWARTE MISTRZOSTWA W JEDZENIU FAFERNUCHÓW godz. 17.00 LILA - KONCERT godz. 17.30 ŚWIATOWY ZLOT ANEK - KONKURS NA NAJBARDZIEJ ODLOTOWY KAPELUSZ - RECITAL HANNY CHMIELEWSKIEJ godz. 18.30 WYSTĘP FORMACJI CRAZY TWISTING GROUP - OTWARTA SZKOŁA BREAKDANCE'u godz. 19.00 NORBI - KONCERT godz. 21.30 KONCERT ZESPOŁU MAANAM godz. 23.00 POKAZ SZTUCZNYCH OGNI i wszystko jasne :-) ![]() caractère allemand
|
|
Sprzedam za 50 zł router Edimax BR-6104 K.Prawie nowy,na gwarancji.Mi niepotrzebny.Kupiłem go w Xeromaxie. GG 9053281
|
|
Taka impreza to tylko poza Łomżą - polecam mazury - dużo dzi**** napalonych :-) Można sie nieźle zabawić, no chyba, że chcesz popić i popatrzeć tylko - to Yamę polecam. Jak wolisz starsze towarzystwo to wal do Amnezji. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
chciałbym się jeszcze spytać jaka powierzchnie pokrywa router wifi, tzn czy na normalne mieszkanie ok 70 m2 bedzie ok, czy grubosc scian itp maja jakis wpływ na zasięg i działanie, oraz czy internet będzie działał ,,normalnie" jeżeli bedę np siedział sobie na laptopie w innym pokoju,czy internet nie bedzie chodził wolno, jak spada szybkośc przesyłu danych wraz ze wzrostem odległości?? Riposta
|
|
pg1 widzę mocno zżyte z panem chamskim (chaminskim może) szkoła, rzekłbym rodzinna :))
|
|
Maanam – polski zespół rockowy, jeden z najpopularniejszych polskich przedstawicieli tego gatunku. Dobra juz wiem
|
|
ciekawe po ile beda bilety :D
|
|
Kłania sie allegro (w wyszukiwarce wpisz pachołki) !!!!!
|
|
nie jestem z białego ; ale z tego co sie orientuję w przepisach są dokładnie okreslone warunki jakie powinien spełnic kandydat. (poszukaj ; i w dziele okulista na pewno znajdziesz odpowiedx - nie pamietam ale myślę ,że wada wzroku do -2,0 na każde oko jest dopuszczalna - tu "strzelam") pozdrawiam
|
|
Dokładnie, w sklepie z artykułami BHP albo w jakimś sklepie sportowym, bo w samochodowych to chyba nie będzie.
|
|
uhuhu ale się usmiałem... ubaw po pachy
|
|
hehh dobre dobre cala prawda
|
|
Najbliżej chyba w CEZAS w bialymstoku . cezas czyli centrum zaopatrzenia szkół wlasnie mają też różne odczynniki
|
|
Dziku "Spelniaj marzenia" pobierz plyte (kliknij na okladke) www.myspace.com/dziku81 pod koniec sirpnia nakrecony zostanie klip do kawalka "Spelniaj marzenia". wiecej info,zdjecia,koncerty,plyty na www.myspace.com/dziku81 Zapraszam do sciegania plyty.pozdrawiam i zycze milego sluchania. "Spelniaj marzenia,spelniaj marzenia dzisiej niewiele trzeba zeby swoj swiat pozmieniac troche checi konsekwencji wiary w siebie to wszystko dziku chlopak ze slumsow trzyma kciuki by ci wyszlo" Takos
|
|
"Można być prezydentem, ale można być też chamem" prorok jaki, czy co z tego ministra? i tyle wie o Łomży...
|
|
Meczaca to jest podroz pks-em z wawy do lomzy. Ponad 3h to jakis smiech. Niewiadomo co z nogami zrobic. W druga strone nie lepiej. Wies jedzie do miasta, pierdzi w autobusie i udaja glupich, albo mysla, ze to normalne... Zdarza sie to za kazdym razem..
|
|
markac - nie "ponad 3h" tylko max. 2 i 30 min. Chyba, że podstawią ogórka. :)
|
|
Bóbr europejski (Castor fiber) – Aktywny jest nocą i o zmierzchu. Trudno więc go w czasie dnia zauważyć. Bobry najlepiej podpatrywać wcześnie rano o świcie. Występuje głównie w lasach łęgowych nad strumieniami, rzekami, jeziorami. Podstawowe dane Długość ciała 70-100 cm Długość ogona 3-28 cm Masa ciała 15-30 kg Dojrzałość płciowa 2-3 lata Liczba młodych w miocie 2-4 Długość życia 10-15 lat, w niewoli 50 lat
|
|
Gosc dobry,ale troche zboczony...
|
|
Juz jest? Bo w necie czytalem, ze dopiero bedzie (a posty na forach sa swieze).
|
|
w dodatku na zadnym portalu nie ma informacji o tym, ze zmienila sie akcyza
|
|
Witam, zgubiłem aparat fotograficzny panasonic prawdopodobnie przy ul. Moniuszki 14. Uczciwego znalawcę proszę o kontakt: andrzej526@op.pl Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |