Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kibicujemy Kaddafiemu? |
baku3 a czemu by nie:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kibicujemy Kaddafiemu? |
a ja wam polecam Zbyszka Szlichte:) wcale dobry instruktor mily kulturalny umie wytlumaczyc:)
|
|
chyba, że na terenie będącym własnością placówki ambasady holandii....
|
|
no bardzo dobry pomysł jakies powazne składy by były zapraszane i ludu by sie zleciało :)
|
|
Mam nadzieję że u mnie w poniedziałek będzie już wszystko jasne:)
|
|
Pomysł uważam bardzo dobry. W Łomży jest dużo osób zajaranych hip-hopem/Rapem fajnie by było, żeby coś takiego powstało w Łomży
|
|
A dajcie spokoj po co w Łomzy taki club zgadzam sie z HokusPokus klientela juz na wstepie z powodu braku 18 lat. Wystarczy ze in grid zagra na muszli :))))))))
|
|
Możesz być także niedożywiony :)
|
|
pewnie jest,głodzą go w domu :D
|
|
Do pewnego momentu (70 w skali Wechslera) wynik dwucyfrowy żadnym wstydem nie jest.
|
|
chcesz to ja Ci podłacze odezwij się na email
|
|
No cóż. Kiedy ja byłem, to był problem z klimatyzacją. Nie dawała rady. Były to chyba najgorsze warunki z pośród wszystkich sal, na których byłem. Na plus można zaliczyć widoki :)
|
|
Tylko nie FOTO-PARTNER pstrykać potrafią , ale obsługa i klimat jak w Gestapo!
|
|
Co już po akcji ? ... 8]
|
|
mam pytanie do prawnika ktory zna sie na umowach chodzi mi o przedwstepna umowe kupna sprzedazy nieruchomosci. Zawarlem taka umowe bez pobrania zadatku i kupujacy sie z niej wycofal co mam teraz z tym zrobic ? czy wogle mozna cos z tym zrobic?
|
|
A co chcesz zrobić? Wymusić zakup? Dostać odszkodowanie? Jakie były warunki umowy? Można dużo... :) ...wszystko zależy od tego jakie są parametry wejściowe! :)
|
|
Partner odpada, standardowo robią, wszystko tak samo, zero inwencji od siebie. tłuką te same schematy od lat, ich era dobiegła końca.
|
|
No wlasnie, przeciez to forum jest tylko od narzekania, chwalic absolutnie nie wolno. Ja tez bylem na weselu tam i bardzo mi sie podobalo, dobre zarcie, dobra obsluga i mozna sobie tez posiedziec na zewnatrz, ladnie wykonczone. Nie wiem na co narzekac. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |