niedziela, 03 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nie PO-PiSujcie się

Bazyl taki jesteś mądry:? słyszałeś coś o prymacie Piotra, a co się stało w wielki czartek? Jeśli to odrzucasz to- to jak ty wierzysz i w co ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nie PO-PiSujcie się

ja tam czuję się bezpiecznie czy to w Łomży czy w Białym czy w Suwałkach

nie szukam nie dostaję
a po za tym dwa metry w barach :)

Tępy Hu*!

ANIA 1303---TO NIE CHODZI O GLUPIA REKLAMACJE i to nie jest mszczenie sie z mojej strony (POPROSTU O ZACHOWANIE W TYM SKLEPIE JAK DO TEGO PODCHODZA) wiem ze takich przypadkow jest wiecej ale po pierwsze jesli but za 200zl rozkleja sie po 3dniach zakupu i tyle ze byl uzywany szkola dom i wyjscie pod blok na lawke a pani mowi ze sie chodzi inaczej to tez nie jest fer z jej strony jako sprzedwaca powinna wziasc i zglosic buty do reklamacji a nie oceniac ze ktos ma inny sposob chodzenia i but sie rozkleja
A CZY TO JEST W PORZADKU Z JEJ STRONY ZE TAK MOWI
KAZDY TU WYRAZA SWOJA OPINIE I PO TO JEST TEN TEMAT KAZDY MOZE POWIEDZIEC JAKA MIAL TAM PRZYGODE I TO NIE JEST MSZCZENIE SIE

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org