Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie PO-PiSujcie się |
Bazyl taki jesteś mądry:? słyszałeś coś o prymacie Piotra, a co się stało w wielki czartek? Jeśli to odrzucasz to- to jak ty wierzysz i w co ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie PO-PiSujcie się |
ja tam czuję się bezpiecznie czy to w Łomży czy w Białym czy w Suwałkach nie szukam nie dostaję a po za tym dwa metry w barach :)
|
|
Tępy Hu*!
|
|
ANIA 1303---TO NIE CHODZI O GLUPIA REKLAMACJE i to nie jest mszczenie sie z mojej strony (POPROSTU O ZACHOWANIE W TYM SKLEPIE JAK DO TEGO PODCHODZA) wiem ze takich przypadkow jest wiecej ale po pierwsze jesli but za 200zl rozkleja sie po 3dniach zakupu i tyle ze byl uzywany szkola dom i wyjscie pod blok na lawke a pani mowi ze sie chodzi inaczej to tez nie jest fer z jej strony jako sprzedwaca powinna wziasc i zglosic buty do reklamacji a nie oceniac ze ktos ma inny sposob chodzenia i but sie rozkleja A CZY TO JEST W PORZADKU Z JEJ STRONY ZE TAK MOWI KAZDY TU WYRAZA SWOJA OPINIE I PO TO JEST TEN TEMAT KAZDY MOZE POWIEDZIEC JAKA MIAL TAM PRZYGODE I TO NIE JEST MSZCZENIE SIE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |