Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Speckomisja |
Przeglądając aukcje Allegro natknełem się na taką oto aukcję ;)). Jest dostępna pod adresem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83007470 Pozdrawiam BUNKIER
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Speckomisja |
Hahaha ale ktos ma talent :) Rydzyk hahahah
|
|
|
|
|
|
Niewiem o co tobie chodzi :/
|
|
MaYkel'u: obejrzałem sobie Waszą stronkę i fotki i powiem, że dobrze, że macie tyle entuzjazmu do fotografowania i oby go Wam starczyło na długie lata bo musicie jeszcze DUŻO się nauczyć! I nie dopuszczajcie do siebie wiary w to, że jesteście MISTRZAMI- bo to będzie Wasz koniec. I sięgnijcie do starych mistrzów fotografii- bo tacy chyba są. Dobrze jednak, że realizujecie swoje zainteresowania i myślę, że dają one Wam dużo przyjemności... i o to chodzi. Pozdrawiam.
|
|
Tu możecie znależć też coś podobnego coś podobnego:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83141822
|
|
A i owszem, czytam. Polecam wszystkim. Maćku, jast to wejście do katedry. myślę że Kefas to potwierdzi. ( wczoraj widziałem) Zbych
|
|
elo...a jest tam wypozyczalnia sprzetu?jak tak to po ile?.....z gory dzieki.... Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?
|
|
Cieszę się, że dobrze mnie zrozumiałeś bo ja naprawdę dobrze Wam życzę i cieszy mnie Wasz entuzjazm- bo to jest ważne, żeby się jakoś realizować, a fotografia jest wdzięczną dziedziną na tej drodze. W Łomży jest rzeczywiście środowisko twórców z dużym dorobkiem artystycznym i naprawdę jest od kogo się pouczyć, a tego nigdy za wiele. Widziałem wiele dojrzałych i ciekawych wystaw w łomżyńskich galeriach i z tego trzeba korzystać. Myślę, że w fotgrafii - jak w każdej twórczości- trzeba podpatrywać starych mistrzów, aby potem pójść własną drogą. I tego Wam życzę i pozdrawiam.
|
|
Maćku, masz dostę do ciekawych fotek z Łomży. Może udostępniłbyś je w jakiejś galerii? :-)
|
|
Zdjęcie to było robione w połowie lat 70-tych. Na jakiej ulicy stały te zabudowania? Jaka to dzielnica miasta? Nadmieniam, że na owe czasy był to ulica o dość dużym natężeniu ruchu. Jacek zdjęcia biorę z książek o Łomży, naszych gazet i trochę swoich. Pozdrowienia.
|
|
A to koszulki pozostałych reprezentacji;) Kamerun: Senegal: Tunezja: Austria: Szwajcaria: Czechy: Bułgaria:
|
|
.....a po życiu i tak dostaniemy w rzyć :)
|
|
mi też się bardzo podobają te koszulki Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Co jest przedstawione na tym zdjęciach, jakie to tereny? Zdjęcia wykonano w połowie lat 70-tych XX wieku. Widok latem. Widok zimą. Zdjęcie powyższe przedstawia wodociąg miejski w Łomży z początku XX wieku. Pozdrowienia.
|
|
Reaper zabiłeś mnie tym texcikiem :D. Normalnie jedna z lepszych ripost jakie były na forum :). Pozdrawiam.
|
|
A ja się cieszę,że inni mają gorzej! ...to oczywiście żart hehe :)
|
|
Skoro uważasz, że im tak fajnie to zasuwaj do Straży Miejskiej. Biegnij składać podanie o przyjęcie do pracy. Nikt ci przecież nie zabrania. Jak zwykle każdy mądry. To i tamto się nie podoba. Nie wiesz jak pracują, to się nie wypowiadaj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |