Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent godny swoim ideom partyjnym |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent godny swoim ideom partyjnym |
Treść jest ukryta
|
|
Ofiarą nie tylko w Wiomarze ale w MaxiMix którym jest ten sam szef ! Tragedia
|
|
Tak to mniej więcej wygląda, pare fotek tych samolotów od środka i z zewnątrz, i nie piszcie że to co widać na dalszych zdjęciach to zwykła chmura kondensacyjna: http://contrailscience.com/contrail-or-chemtrail/
|
|
sama jestes klamczucha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja to jestem poważny gość i myślałem że z taką samą osobą piszę anie z dzieciakiem!!!!
|
|
Za to ty jesteś najmadrzejsza na tym forum!!!!!!!!!!!!!!!!!czyli 0 dobra spadaj i dupy ni zawracaj!!!!
|
|
z dupy a nie z wiochy!!!
|
|
to jak nie chcą z nami się napić to ja już nie wiem czego oni tu szukają ? :)
|
|
No ja mam zamiar jutro czegos sie dowiedziec, ale mysle ze niewiele mozemy zrobic... napewnoo zadzwonie do okregowej izby lekarskiej w białymstoku mam nadzieje ze moze cos doradza ;)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=rH2t88KlDoU
|
|
profesor za późno się obejrzał, i pouciekały hihihihih
|
|
Widziałaś na Szosie zambrowskiej kiosk w którym można kupić bilet ? lub na fadomie ? NIE taki automat był by dobry wrzucasz zeta i masz bilet :) a kierowca to nie kasjer który ma kase przeliczać i bilety wydawać tylko zapierniczać swoją limuzyną xD
|
|
bella? :)
|
|
Witam patrzac dzis przez okno w godzinach poludniowych widzialem dziwne chmury na niebie widac byly to slady po samolotach oto wideo ktos wstawil http://www.youtube.com/watch?v=kVcw9mwhFAA wiecie moze co to konretnie jest?
|
|
W Siedlcach już mamy takie automaty na bilety w autobusach i proponuje o wprowadzenie w Łomży takich automatów bo są bardzo wygodne podczas jazdy autobusem MPK.
|
|
Na Słońcu był potężny wybuch i wiązka cząsteczek zaburzyła pole magnetyczne Ziemii - i powstało coś jakby zorza polarna ...
|
|
przejdz sie do gabinetu dr.Leonczaka, na Hipokratesa, przy Szosie zambrowskiej-tam , pracuje ten Pan ,co strzyze pieski i mieszka na zjezdzie. zapytaj o numer i juz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |