Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Może by tak Adamek....? |
do piątku to już na starym moście śladu nie będzie po drogowcach..... no ale to co się dzisiaj działo to przesada.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Może by tak Adamek....? |
Jorek, mam taki sam problem, az mi wstyd podwozic znajomych..
|
|
juz ty lorak nie polecaj jak nie masz pojecia.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Do getta z kurestwem!
|
|
Autor: Damianolo (82.139.163.---) Data: 07-06-10 18:29 Mam na sprzedaż taką oto ławeczkę: http://i46.tinypic.com/29pelag.jpg http://i49.tinypic.com/zo7t05.jpg Cena 130zł mialem kiedys taka i zakladane bylo na nia 180kg i wytrzymywala,polecam
|
|
Kiedyś oddawałem, było tego już sporo, lecz jakie z tego są korzyści a jakie negatywy? Honorowy krwiodawca nie ma praktycznie żadnych przywileji, bo trudno wejść w kolejkę bez kolejności, gdy stoją starsze osoby, a jeśli przestaniesz oddawać to masz problemy z nadmiarem produkowanej krwi, do ktorej organizm już się przyzwyczaił, a gdyby nawet była potrzebna krew komukolwiek z mojej rodziny to pewnie musiałbym ją kupić jak byłaby inna grupa, bo nie mieliby jej na stanie (jak zazwyczaj to bywa), więc z pewnością miło jest pomagać, ale gdy sami potrzebujemy tej pomocy to jej nie ma, więc przed oddaniem i zaawansowaniem się w tym warto się zastanowić jaki biznes robi się na ludzkiej krwi i czy ci co biorą są w stanie zagwarantować, że jeśli będzie potrzeba to bezpłatnie to samo dostanę czy dla siebie czy dla rodziny. A TEGO NIKT NIE ZAGWARANTUJE.
|
|
To Zakład Karny o charakterze otwartym... Ci co w nim przebywaja wiedza ze maja wczasy:))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |