piątek, 01 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
cztery lata temu o tej porze jeszcze żył, zdradzony o świcie poległ

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: cztery lata temu o tej porze jeszcze żył, zdradzony o świcie poległ

To nielegalne. Zabraniam i koniec. napisal rzetelny_obywatel_extra ....co to mam byc?Jakim niby prawem zabraniasz?Smiechu warte ha,ha,ha Wolnosc tomku w swoim domku.....

Chociaż się do czegoś wiadukt przydał. A Ty nie pajacuj jesteś na tyle głupi żeby korzystać naprzemiennie z polskich znaków?:) Może zamiast oczerniać innych pora spojrzeć na siebie bo można się przejechać;]

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Sprawa znajdzie swoje miejsce na wokandzie sądu rodzinnego. Dziękuję Dobranoc

SAMOOBRONA!

jak zmniejszyc ikony na pulpicie? i co zrobic żeby rolka w myszce działała?

Treść jest ukryta

"cycolina suko twoje.... "
żeby ona Ciebie nie podala do sadu cwaniaku:D jawna obraza :)
dziękuje za uwagę :)
dobranoc

robiłam wszystko to co napisałes i nic :( ale dzieki zapomoc

Nie zmniejszyły się nawet ikonki na pulpicie? Hm.. to może masz złe sterowniki do karty graficznej? A może nie masz ich w ogóle?

"Czy może politycznie popaprani idioci, broniący tutaj agresywnych pasożytów mogliby liczyć na jakieś "fory" czy Czeczeni przyjęliby ich do swojego grona?"

"Co by było w obliczu klęski - gdy liczyłąby się tylko siła fizyczna, umiejętność posługiwania się nożem, umiejętność zabijania, wygrywaliby ci co umieliby zjednoczyć się w jednym gangu?"

"Jaką szansę miałyby polskie gangi - ciągle się kłócące, złożone z sabotażystów (chcących przejść na stronę Czeczenów)? Czy Polacy daliby radę pokonać silnie zjednoczony gang złozony z 500 Czeczenów? Czy Czeczeni nienawidzący ateistów, Chrześcijan i Polaków, nie mający skrupułów , potrafiący zabijać byliby naszymi przyjaciółmi?"

Gdzie jest Moderator?

Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.):
Art. 256.
Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

tia, Łomża imponuje swoim starym rynkiem, który reklamuje przy wjeździe do tego miasta na znakach. A tu nawet przy prawdziwej fontannie nie da się posiedzieć w palne popołudnie;((

to co powiedzialem doszlo... nie mam złudzen ...

Jeśli mowa o naszym łomżyńskim szpitalu to chętnie opiszę swój pobyt.Właśnie urodziłam córeczkę poprzez cesarskie cięcie.Trafiłam do szpitala ponieważ byłam już po terminie.Spędziłam tydzień na ginekologii.Da się wytrzymać chociaż zdążyłam już poznać panie tam pracujące i muszę przyznać,że połowa nadaje się do zwolnienia.Miałam zapisane w karcie doraźnie zastrzyki przeciwbólowe ponieważ miałam kolkę nerkową.Jak się zgłosiłam po zastrzyk w nocy zgięta w pół z bólu usłyszałam od jednej,że mówię do nich tak jakby one miały wszystko wiedzieć o pacjentach,na to druga po cichu ,że przecież ja mam coś tam w karcie zapisane...Dostałam zastrzyk ale tak umiejętnie wykonany że aż mi się nogi prostowały z bólu i usłyszałam tylko:"o jak pięści zaciska do bicia..."Fakt,żeby nie ciąża pewnie bym jej przyłożyła ale cóż w takim wypadku jest się uzależnionym od personelu.Pierwszego dnia pobytu dostałam od razu ankietę do wypełnienia.Ponieważ nigdy nie leżałam w szpitalu więc wypełniłam ją bardzo pozytywnie.Powinni je dawać przed wypisem,napewno opinie były by mniej korzystne...
Urodziłam...Jestem na położniczym,obolała z odchodzącym znieczuleniem i z maleństwem na piersi.Jest tam kobieta,starsza pani,średniego wzrostu,anioł,przesympatyczna,odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku,bardzo opiekuńcza,chodziła koło mnie jak koło jajka.Zastrzyki i leki na czas,zajęła się maleństwem jak płakało,bo nie miałam w pierwszej dobie pokarmu,wszystko super,wspaniała osoba.Niestety nocna zmiana była koszmarna.Kobieta rozczochrana,mruk krążyła po korytarzu.Rano przyszła i kazała mi wstawać.Łóżko zepsute,ja obolała a ona nawet ręki nie podała żeby pomóc mi się podnieść.Cewnik ciągnie się za mną a ja muszę dojść do zlewu,umyć się itp...koszmar.Chyba tylko złość i nerwy dały mi tyle siły żeby sobie jakoś poradzić.Przeżyłam i to.Kolejna zmiana i kolejny koszmar.Młoda baba,wyglądała jak jastrząb bo bitwie,zero zainteresowania,zero zastrzyków zapisanych w karcie,nic.Zadzwoniłam dzwonkiem i co usłyszałam jak wpadła ???.. " Dzwonka używa się tylko na wypadek śmierci,bo to na nich działa jak płachta na byka".Powiedziałam że chcę zastrzyk bo mnie boli.Dostałam po dłuższej konfrontacji ale do końca zmiany już nic nie było,żadnych leków ani zastrzyków,ponieważ poskarżyłam się lekarzowi.
Długo mogła bym pisać ale szkoda słów i nerwów.JESTEM JUŻ W DOMKU !!!!Bezpieczna.I mam nadzieję,że takich ludzi ktoś szybko utemperuje bo tak nie może być !!!!

wpisz w google:sterowniki do myszki BTC,MODEL M853P

Aha i naucz się proszę pisać po polsku.

Ogłoszenie z portalu 4Lomza:
22-latka na II roku rachunkowości i finansów szuka pracy w biurze rachunkowym, zrezygnuje z wynagrodzenia w zamian za doświadczenie!
telefon: XXXXXXXXX
ogłoszenie dodane 2010-06-06
Niedługo wszyscy w Łomży zaczną pracować charytatywnie. Nic dziwnego , że lokalni pracodawcy tak " doceniają" finansowo pracowników , skoro są ochotnicy do pracy za darmo. Rozumiem , że ktoś chcę zdobyć doświadczenie , ale ku temu są np staże w firmach...

Proponuję oficjalnie złozyć skargę w szpitalu.
Nic nie zdziałają anonimowe głosy tu na forum. Jedyną szansą są konkretne osoby, które wskażesz w rozmowie z dyrektorem szpitala. Pewnie, że pacjenci mają dość traktowania nas jako natrętów, ile można!!!

Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem

Póki co, jak podaje współczesna, składają wnioski o 50 mieszkań!

Już w najbliższą sobotę zagra zespół Kownaty Boys

zmarł dzisiaj o 7.15 polskiego czasu.

Pokój twojej duszy (*)

Wszyscy na mecz!- a Ty kim jesteś że udzielasz się w temacie? Ja tu jestem szeryfem miasta i ja decyduję o wszystkim kiedy kto co i jak. Należysz do pomniejszej jednostki mieszkańców tego miasta i właśnie dyskutujesz z szefem wszystkich szefów szanowny obywatelu.

Jak wszyscy to wszyscy na mecz !!! 100 % poparcia dla naszych

no co dobrze dziewczyna gada:D bo wszzedzie chcą przyj ac :" z doswiadczeniem" a biedna gdzie ma je zdobyc??;/

robi figle!
a ty a ty!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org