Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-Czy rząd myśli, że ma do czynienia z baranami? |
duzo twarz czerwona jest mi schodzilo z tydzien
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-Czy rząd myśli, że ma do czynienia z baranami? |
jasiu jak to lecialo przypomnij nam tu
|
|
Protagoras - bo jak chcesz to ja dam na flaszkę dla tych dwóch,trzech,tych,obcokrajowców co chodzą po naszych ulicach,ja tylko zapukam a oni wejdą...i jeszcze Ty sadzisz
|
|
zęby
|
|
Do Dr. Łapińskiej nie musisz mieć skierowania, o ile należysz do NFZ.. Pójdziesz tam, założysz sobie kartę i to wszystko ;)
|
|
prezes - dzięki za wiele wnoszący komentarz. Widać, że znalazłeś chwilkę w swoim napiętym rozkładzie dnia, żeby podzielić się z nami swoją mądrością. spedemon - oj tę flaszeczkę to chyba sam opróżniłeś.
|
|
Protagoras chyba trochę przesadziłeś w tym apokaliptycznym opisie, który jest bardzo stronniczy swoją drogą. Agresja rodzi agresję - trochę to wyświechtane, ale chyba i prawdziwe. Czy kiedy starsze towarzystwo na podwórku cię zaczepiało, albo ktoś robił krzywdę nie chciałeś oddać? Tak samo z Czeczenami, jeśli cały czas słyszą "won", "czarnuchy", "pasożyty" itp. jest to dla mnie zrozumiałe, że chcą odwetu. Tak jak i my walczyliśmy o swoje np. pod zaborami. Mieszkam w Łomży, żyję w Łomży, chodzę ulicami i wielokrotnie mijałem Czeczenów, w grupach czy nie krzywdy mi nie zrobili, zagrożenia nie czułem. Może mam szczęście, nie wiem. Nie dają mi żadnego powodu do nienawiści, czemu mam więc ich nienawidzić? A co do artykułu - to nie wiadomo nic o Romach, poza tym że byli głodni. Jaka była ich sytuacja przed powodzią, czy dostali pomoc, co stracili po zalaniu ? Nie ma wielu informacji które są istotne przy podjęciu oceny.
|
|
Malowane farbami:)
|
|
rzetelny zawolaj mamusie niech cie pieluszke zmieni, bo widze, ze ostatnio spore cisnienie masz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |