Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CV Praca roznoszenie ulotek |
W naszej Łomży wymagania idą w górę,nawet do roznoszenia ulotek trzeba wysłać cv,śmiechu warte a potem zdziwienie,że ludzie z miasta uciekają jak grosze się zarabia i na czarno albo umowa zlecenie,wstyd i hańba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CV Praca roznoszenie ulotek |
To nie wstyd i hańba to życie. Takie standardy nie widzę w tym nic dziwnego. To praca jak każda inna. Ktoś chce dać zarobić ktos inny chce zarobić. A ze cv super przynajmniej w następnym cv będzie można napisac roznoszenie ulotek.
|
|
Ja spotkałem się nawet z wymogiem CV ze zdjęciem do takiej pracy - to jest dopiero heca! Po co tam CV? Przecież do takiej pracy właściwie niepotrzebne specjalne wymagania czy predyspozycje. Wg mnie wystarczą chęci i dobra kondycja fizyczna. A w swoje własne CV można tak czy siak wpisać doświadczenie zawodowe.
|
|
zapomnij o jakiejkolwiek umowie przy roznoszeniu ulotek i potem wpisaniu tego w cv
|
|
Tym śmieszniej, a właściwie smutniej - jeśli wymaga się poważnych dokumentów jak do poważnej pracy, to dlaczego nie na poważnych warunkach? Paradoks...
|
|
zgadza się,przynajmniej jeden rozumie:)wystarczy wejść na ogłoszenia-praca,zadzwonić i się przekonać jakie warunki pracy i płacy dają prywaciarze
|
|
poczekajcie jeszcze to za 1 zł pójdziecie
|
|
każdy chciałby być od razu dyrektorem, a robić nie ma komu
|