Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ginekolog, który leczy |
Szukam lekarza, który leczy, a nie tylko prowadzi zdrowe ciąże. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ginekolog, który leczy |
Doktor Poppe.
|
|
Sokół,Pijagin ...
|
|
ja mam ręce które leczą i nie tylko ręce ehh..
|
|
Proszę jednocześnie o aktualne "namiary" na polecanych lekarzy.
|
|
ja bym do nich nie poszla,tylko do dr zaremby na bema ale tel nie mam azaxxx
|
|
kabe Zamknij się .Jak masz udzielac się głupimi gadakami że ci jedno w głowie bo pewnie jeszcze ci mama daje mleko to lepiej się nie udzielaj !!
|
|
Pijagin
|
|
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3153916 Jakby cierpienie uczyło, to Polska byłaby jednym z najmędrszych krajów świata.
|
|
pijagin przyjmuje na polowej warto do niego sie przejsc
|
|
SzCZERZE POLECAM DR ROBERTA PIJAGINA. JEST TO BARDZO DOBRY FACHOWIEC JAK RÓWNIEŻ WSZYSTKO JASNO I RZETELNIE WYTŁUMACZY. SAMA WCZEŚNIEJ MIAŁAM STYCZNOŚĆ Z RÓŻNYMI LEKARZAMI I LEKARKAMI JEGO PODEJŚCIE DO SPRAWY I DO PACJENTA JEST FACHOWE, POZA TYM KOBIETA NIE CZUJE SIĘ SKRĘPOWANA PODACZAS WIZYTY. Adres: Polowa 15/74, 18-400 Łomża Telefon: (086) 218-68-47 radzę jednak dzwonić aby się umówić pod nr tel. 602-600-514
|
|
Dr Oleszczuk :)
|
|
Polecam dr Zarębę tel: 602798277, przyjmuje w gabinecie ginekologicznym przy ul Bema 29 we wtorki i piątki w godz. od 16 do 18.
|
|
również polecam dr Zarembę. prowadził moją ciąże i jestem bardzo zadowolona. wszystko jasno tłumaczy również przyszłym tatusiom. jak coś się dzieje zawsze można się z nim skontaktować telefonicznie. obecnie pracuje w szpitalu w Wysokiem Mazowieckiem
|
|
Tylko i wyłącznie doktor Zaremba. Na własnym przykładzie mogę Cię zapewnić, że bardzo wcześnie wykrył wadę rozwojową mojego dziecka. Najlepszy specjalista w Łomży.
|
|
Dziękuję za zdrowe podejście do tematu (na tym forum... różnie bywa...). Pozdrawiam.
|
|
No a p. Mazewska która ma gabinet nie daleko szpitala..?
|
|
no ja również polecam dr. Pijagina prowadzi naszą drugą ciążę i złego słowa na niego nie powiem :)
|
|
dr. Pękała przyjmuje przy ul. Wyszyńskiego, bardzo dobry lekarz naprawde polecam, przyjmuje też w Zambrowie, ja osobiscie jestem zadowolona dwa dni przed porodem skierował mnie w odpowiednie rece tzn. gdzie dziecko miało fachową opieke, dodam że konsultowałam sie też z wyżej wymienionym lekarze i nie uzyskałam takiej porady jak od dr. Pekały każdy swojego chwali !!!!!!!
|
|
dr Qeen, i całe zaplecze doktórów ze szpitala z zielonej góry w "na dobre i na złe" polecam :)
|
|
skrętka nie polecam jest małomówny, niewiele mozna sie dowiedzieć. piskorska prowadziła moją ciążę ale z drugą ciążą poszłam do doktora Sokoła, przyjmuje na makoweij w ramach funduszu. jestem zadowolona od razu zlecił komplet badań zaprosił na badanie przezierności karkowej(co w poprzedniej ciąży zostało zupełnie zaniedbane i zignorowane) i w gabinecie ma dobrej klasy sprzęt usg, jest delikatny przy badaniach tłumaczy co robi i skrupulatnie odpowiada na pytania a przyszła mama bardzo dużo ma pytań i wątpliwości :)
|
|
Z tego co słyszałem od kobiet to dr.Sokół jest młody i dość przystojny czy to ma jakieś znaczenie przy wyborze?
|
|
Zakładając watek pisałam, że nie potrzebuję lekarza do prowadzenia ciąży (takich postów na forum jest sporo). Rozumiem jednak wypowiadające się tu przyszłe mamy. Ciąża to czas w ich życiu najważniejszy, chcą mieć dobrą opiekę, czuć się bezpiecznie i urodzić zdrowe dzieci. Pytałam o fachowca, który skontroluje stan zdrowia. Zleci, wykona, pobierze materiał do badań (np. usg, cytologia) bez odsyłania dalej. A w razie konieczności podejmie się mądrego leczenia. Miałam sobie darować, ale... - CyberMass - Tobie się tylko wydaje, że masz polot i dowcip, Twoje poczucie humoru jest wątpliwe. Bez tego można jednak żyć. Za to zdrowia życzę Ci jak najwięcej. - kabe - skoro masz taką moc w rękach złap się za głowę. - wk - wiek i uroda lekarza nie mają znaczenia (przynajmniej dla mnie). To wartości przemijające są. Poza tym, nie wiem czy wiesz, ale wg starego porzekadła "na ładną rolę psy chodzą sr.." Przysłowia są mądrością narodu, jest w nich jakaś prawda. Przepraszam wszystkich młodych i pięknych, którzy poczuli się urażeni. Nie miałam zamiaru uogólniać. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |