Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
artysta |
Proponowałbym wejść w opcję "multimedia" odsłonić osłonkę obiektywu (jeśli taka jest w Twoim aparacie) i wszystkie problemy znikną .Pozdr. P.s. Faktycznie - radziłbym przerobić ten abonament na "mix" . Lepiej na tym wyjdziesz, bo i w razie kradzieży aparatu nikt Ci nie narozmawia na setki zł. Ja tak zrobiłem . Kłopotów z orange raczej nie mam . Dobry zasięg, dużo opcji promocyjnych. Do września masz jeszcze chwilkę .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: artysta |
Jak dla mnie: Da Grasso- duża i niedroga Diavolo- trochę drożej niż w Da Grasoo ale za to smaczniejsza 4 Pory roku- pizza droższa w porównaniu z tymi 2 lokalami, smaczna, i ma przyjemny lokal. To tyle z moich spostrzeżeń :)
|
|
nawet jak umowa została już podpisana, czy mogę zmienić na mixa?
|
|
Twoja sprawa - przeplacaj!
|
|
zostalo wam troche tego szlachetnego trunku? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
tak czy tak kazdy wie o co chodzi;ppppppppppppp
|
|
Ciuchcia to produkt turystyczny TUR ŁOMŻA. Ma kilka tras, ale bym nią się bał jeździć, szczególnie z dziećmi. Żadnych pasów, żadnego zabezpieczenia, a ciuchcia żwawo pomyka po ulicach wśród samochodów. A jak jakiś dzieciak wypadnie, lub samochód nie zahamuje i wjedzie? Nieszczęście gotowe. Takie koromysło powinno poruszać się tylko po drogach wyłączonych z ruchu samochodowego lub o znikomym ruchu. Howgh.
|
|
Jadłem, ale nie powaliło smakiem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |