Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezent urodzinowy dla małej dziewczynki |
Moja córka ma urodziny za kilka tygodni. Szukam oryginalnego prezentu, który mógłbym jej podarować. Jakieś pomysły, gdzie można znaleźć prezenty ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezent urodzinowy dla małej dziewczynki |
|
Zapomniałam dodać, że to dla 5-letniej dziewczynki ;)
|
|
a dziewczynka długo już mieszka w USA ? Tam nie kupuj. Przylatuj do nas do Łomży. Na targowicy zawsze coś dostaniesz. W piątki jest zawsze dużo ludzi i nawet czasami można kartofle w dobrej cenie kupić. Racuchów jej usmażysz, \"będzie niebo w gębie\". Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Oczywiście, jestem bardzo zadowolony z zamówionych produktów. Planuję ponowne zamówienie na urodziny jednej z moich siostrzenic. Życzę miłego dnia :)
|
|
A jak z orgazmami? Były? Nie wiadomo, czyś żeś jest dziewka zacna, czy też pacholę cudnej krasy bo płeć swoją zmieniasz jak rękawiczki. Dodam mimo, iż nic nowego nie odkryję, cyt: Jeśli kobieta nie ma nic do powiedzenia, to jeszcze nie znaczy, że będzie milczeć. ADALL
|
|
Może warto zrezygnować z prezentu fizycznego, na rzecz spędzienia razem czasu, np: rolki, łyżwy, wspinaczka, teatr lalek... w zalezności co lubi dziewczynka:)
|
|
Oh, mam nadzieję, że garnitur się spodoba :)
|
|
Też mam taką nadzieję, wciąż na niego czekam, powinienem go otrzymać w ciągu 2-3 dni. Dam Ci znać, co sądzę o tym produkcie! :)
|
|
Cytat madki czującej się ojcem: \"Chciałem jednak uczcić tę okazję fizycznym prezentem, ponieważ są to jego urodziny. Jak powiedziała mi Sophie4360, zamówiłem garnitur\" Więc garnitur i lalka Barbie dla chłopca ?? Może i dobrze. Jeżeli matka myli swoją płeć to genetycznie dzieci mają podobnie !! A może dziecko ma już ze 40 lat, tylko ty od 35 lat leżysz odurzona/y denaturatem ? ADALL
|
|
Ten wątek jest tak losowy, że nic z niego nie rozumiem :D
|
|
Ogólnie samo już wręczanie prezentów jest czymś niezwykle istotnym i ja jestem zdania, że bardzo istotną kwestią jest to aby mieć wiedzę gdzie ich szukać. Jak ktoś planuje zakup drewnianej skarbonki z grawerem to właśnie w sklepie https://zamowprezent.pl/prezenty-z-drewna/skarbonki-z-grawerem takie rzeczy na pewno znajdziemy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |