Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża- miasto seksu haha |
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Umowil-sie-z-24-latka-na-seks-Rozczarowal-sie,wid,14030118,wiadomosc.html Spragnieni seksu - uważajcie :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża- miasto seksu haha |
jakie miasto sexu,same wiesniaki.
|
|
a gdzie ten sex mozna dostac,spotkac??nie widzialam jeszcze osobiscie... ale tak chyba czas najwyzszy zaczac bo nic lepszego do roboty nie ma tutaj.... :))))))))))))) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchnam u mnie mozesz znalezc jak masz ochote ludzie płacą podatki, a chodniki wciąż są krzywe
|
|
eeee to juz lepiej jak se vibrator sprezentuje :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
tak tak. a owoce jesz prawdziwe czy sztuczne plastikowe? ludzie płacą podatki, a chodniki wciąż są krzywe
|
|
prawdziwe a co zlego jest w vibratorach...co ja jedyna na swiecie uzywam :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
poza tym jesli moj maz jest troche daleko ode mnie a ja nie moge jechac to tak ciezko...na bok nie pojde wiec trzeba se jakos radzic w zyciu Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
to se młot pneumatyczny wypożycz od drogowców
|
|
czesio niestety to nie przejdzie....a czy wy mozecie funkcjonowac bez obrazania i nasmiewania sie z kogos???odp jest prosta...NIE Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
nie
|
|
To pewnie czarnasukaczarna i jej pies
|
|
kto zbychu...... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
To się zawiódł chłop, ciekawe czy się trzymał za jaja jak go psem straszył hahaha. A czy Łomża to Miasto Seksu no proste mamy w okolicy i mieście kilka burdeli Biebrza, Duke, Kisielnica, kiedyś na Łąkowej, na legionów tez coś słyszałem. Mamy kilka tysięcy studentów a ostatnie sondaże pokazują że lekko ponad 30% studentek daje dupy za chajsy w calutkiej Polsce ;d. Także podjedz pod jakąś uczelnią fura na poza powiatowych blachach to ci jakaś ukręci loda za chajs. Ale lepiej poszukaj se dupy bo w końcu znudzi ci się renia! ?)@.)%.!(*(.?
|
|
martuchnam była tu taka jedna na forum czarnasukaczarna i szukała Pawła z Navary teraz jej już nie ma bo pewnie prowadzi biznes z psem i nie ma czasu na forum
|
|
aaa pamietam ja zbychu....jak czytalam jej posty to konalam...:P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
ta pani już się dorobiła swego i raczej już się nigdy więcej nie odezwie :D a taka amerykańska była
|
|
ręką ch**a nie oszukasz. te agencje wiedzą w czym rzecz. to najstarszy zawód świata, ale patrzcie jak się trzyma. komputery kiedyś zginą, a ten zawód jak był, tak i będzie :D jestem ... sobie
|
|
Podaż będzie dopóki będzie popyt, a popyt na ten towar będzie zawsze ;)
|
|
?
|
|
Sex w lomży pogib :):):)
|
|
Jak macie niezaspokojne potrzeby, to polecam założyć konto tutaj - https://facezbok.pl/. Cel jasny, a i naprawdę można poznać interesujące osoby ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |