Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Osoby po szkoleniach NLP |
Czy ktoś w Łomży interesuje się rozwojem osobistym i jest po szkoleniach np. NLP, coachingowych, public relations lub MLM? Chętnie bym nawiązał kontakt z takimi osobami również po psychologii.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Osoby po szkoleniach NLP |
Panie kolego,z nieba Pan nam spadł.Własnie forum poszukiwało takiej osoby jak Pan,ażeby przeprowadzić odpowiednią rozmowę z formuowiczem o nicku 'Zezowate Szczęście" Gościu jest po wielu kursach,ze wszystkimi psychologami w Łomży jest na "TY".ale jak nam coś chce wytłumaczyć to robi to tak zawile,że my nic nie rozumiemy o co jemu chodzi. Z góry Panu dziekujemy.
|
|
Cześć. Odezwij się do mnie na maila:) piotr.explorer@gmail.com Powodzenia w drodze na własne szczyty.
|
|
@_maly_ - każdy ma własną osobowość... @pitersgs - na pewno się odezwę ale osobiście :)
|
|
Miller?
|
|
Ciekawe ile jest takich osób w Łomży.. mnie osobiście to bardzo interesuje :) Człowiek cały czas powinien się rozwijać, takie jest moje zdanie.
|
|
Osobiście znam około 6 takich osób, ile jest ? Nie wiadomo. W Łomży mieszka również wybitny trener rozwoju osobistego i psychologi biznesu.
|
|
6 osób to już całkiem niezły wynik, a o trenerze nic nie słyszałam..
|
|
Ciężki to temat widzę jak na Łomżę i trudno o takie osoby. Trener z tego co wiem nie jest zainteresowany moim tematem :)
|
|
W Łomży zawsze trudniej z jakimiś tematami, może warto spróbować w Białymstoku bądź nawet Ostrołęce. A na temat trenera już się dowiedziałam to i owo, warty polecenia :) a ja proszę o kontakt, bo chętnie się dowiem o jaki temat chodzi
|
|
@Klara25 > Jak jesteś zainteresowana odezwij się na lomza@biznespoczta.pl :)
|
|
Temat ciekawy, nie tylko dla osób po szkoleniach jak i dla tych co chcą się rozwijać.. polecam. Mnie osobiście bardzo zainteresowało. Życzę miłego dnia :)
|
|
ktoś tu rozmawia sam ze sobą...
|
|
Rozwój osobisty to bardzo ciekawy i skomplikowany temat:) Wymienione przez Ciebie kursy i szkolenia obejmują bardzo szeroki zakres wiedzy. Czy jest jakiś temat, którym szczególnie się interesujesz? Powiedz o sobie kilka słów, jakie interesy reprezentujesz, po co szukasz takich ludzi? Podaj powód dla którego taki ktoś będzie chciał z Tobą nawiązać kontakt? Jesteś jednym z nich? Chcesz być jednym z nich? Szukasz rynku zbytu? Szukasz lidera/coach'a? Szukasz jelenia? ;) ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
OjciecR. wiesz najbardziej lubię rozmawiać sama ze sobą. Oszczędzam w ten sposób czas i unikam kłótni. jak to powiedział ktoś mądry :) Jednak forum nie jest w tym celu stworzone :P
|
|
@OjciecR. - czasem dobrze, jest z kimś inteligentnym pogadać :) @wads - poszukuję lidera i zarazem partnera do biznesu. Po więcej informacji zapraszam na spotkanie i rozmowę. @Klara25 - dziś spotkałem się Beatą z którą rozmawiałaś na stacji. Również zainteresowana i pewnie się przyłączy.
|
|
@lioteam - forum, a szczególnie TO forum nie jest najlepszym miejscem do szukania lidera lub/i partnera w biznesie. Nikt, kto poważnie myśli o jakiejkolwiek formie przedsiębiorczości nie robi tego na anonimowym forum. Niestety zaproszenia na spotkania informacyjne nie kojarzą się tutaj zbyt dobrze - albo usłyszysz daleko idące wnioski odnośnie super pomysłu na biznes (oczywiście nie zbyt przyjazne) albo (lepszy wariant) zostaniesz po prostu zignorowany. Szukaj w realu lub w gorszym wypadku na portalach społecznościowych a na pewno znajdziesz Tę osobę, którą szukasz. Tylko pamiętaj o słynnym powiedzeniu Churchill'a :) Powodzenia ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Autor: wads , mądre słowa , TU 90 % piszących to gimnazjaliści , albo bezrobotne dupki , które mają tyle kapitału i pojęcia o interesie , co brudu za paznokciami .
|
|
@wads - już się zgłosiła 1 os. więc warto szukać. Tu selekcja jest naturalna i kto ma marzenia i chce zrobić coś konstruktywnego ze swoim życiem to się odezwie na pocztę. Nie musi pisać tutaj żeby inni go wytykali za to... @ zezowate szczęscie - Ty jesteś w tej 10% czy 90%? Myślę, że nie ma potrzeby obrażania tutaj nikogo.
|
|
POWODZENIA !
|
|
@zezowate szczęscie - thx. Oby szczęście nadal mnie nie opuszczało ;)
|
|
Z tego co wiem to trener NLP i psychologii biznesu Maciej Zagłoba, mieszający w Łomży nie prowadzi zajęć w naszym mieście. Proponuję szukać jego szkoleń po za naszymi granicami (Warszawa, Poznań, Kraków, Wrocław....)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |