Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
o matko jedyna czy to miasto w koncu sie ogarnie? |
Ja obstawiałem 4-0 dla Hiszpanów ale 6? To mnie Polacy zaskoczyli:DDD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: o matko jedyna czy to miasto w koncu sie ogarnie? |
do : inspektor Kojak - tu chodzi o sprzątanie a nie o sranie w dosłownym tego słowa znaczeniu. do : a.l - tak masz rację, trawniki nie są do zabawy dla dzieci. Są przeznaczone do srania dla psów
|
|
ja mu zaraz sprzatne spod nosa tego malego skur...co sra na trawniki!!!!!!
|
|
Po przebudowie ma być jak ta w Genewie: ale kiedy będzie przebudowa nie wiadomo...
|
|
Autor: wk (---.adsl.inetia.pl) Data: 09-06-10 08:12 Po to,żeby pokazać gdzie nasze miejsce w szyku!!! Dokładnie. Ludzie zejdźcie na ziemię! imo ta cała nasza reprezentacja to jedna wielka pomyłka! Co to są w ogóle za piłkarze? Lewandowski? Wielka gwiazda... Przecież on nawet nie potrafił ani razu odczepić się od hiszpańskiego obrońcy... Przez te 3 mecze nic nie pokazał!!! Na ligę polską może i się nadaje, ale gdzie on do tej Europy się wybiera... Kolejny wielki niespełniony talent... Wyjedzie na zachód i będzie grzał ławę, bo jest cienki jak polsilver!!! Po 3ch takich meczach w borussii już w kolejnych 10ciu siedzi na ławie!!! Bardzo mi się spodobał tekst z dzisiejszej wyborczej bodajże. Polecam! Błaszczykowski? Szybki, zwinny z dobrym dryblingiem? Taaaa... Tylko nie na ten poziom! Pooglądajcie sobie mecze naszych z MS z 74 roku... Obrońcy mieli 10x lepsze wyszkolenie techniczne niż nasi dzisiejsi napastnicy... Prawda jest taka, że w piłkę to my sobie możemy pokopać an boisku pod blokiem, a nie grać na poziomie międzynarodowym! Sześć akcji Hiszpanów. W każdej 3 podania z pierwszej piłki, dobre przyjęcie i precyzyjny strzał i nas rozjechali jak chcieli... Zwróćcie uwagę ile razy naszym piłka się nie chciała do nogi przykleić... Ja oglądając poczynania naszych zawodników ani razu nie nastawiam się na pozytywny wynik, po mimo tego, że bardzo chciałbym się mylić! Trzeciak wczoraj przytoczył genialną ciekawostkę odnośnie podań wykonywanych przez Xavi'ego... na własnej połowie: 100podań, 100 celnych na połowie przeciwnika: na 100 podań, 90-95 celnych, w tym 90!!! do przodu!!! Nasi wczoraj bodajże 2 lub 3x pokazali jak pięknie grać w piłkę do tyłu, będąc pod polem karnym przeciwnika i 3sekundy później już na własnej połowie :D eh.... Szkoda, bo duch w Narodzie nie przekłada się na wyniki w piłce... :/
|
|
nasiej machorki i skrety rob, do tego nie potrzebujesz dow. osob., i bedzie taniej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |