Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet Vectra |
Witam. Planuje Założenie internetu z Vectry. Ci co mają niech napiszą jak to działa ?? i jaką szybkość wybrać . .........................................................................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet Vectra |
ja mam 100mb, raz działa, raz nie, problemy były są i będą. od kilku dni jest ok
|
|
Vectra malo stabilna. Nowy ruter, a chodzi jak chce... czasem dziala bez zarzutu...
|
|
to co polecacie ?? .........................................................................
|
|
ja mam NETIE jak sąjakieś usterki to dzwonisz i niezwłocznie jest to usuwane polecam gość lomza
|
|
A ja mam vectre od wielu już lat. Dlaczego? Bo spełnia moje oczekiwania. Nie wiem dlaczego ludzie narzekają?
|
|
a jaką masz szybkość?? .........................................................................
|
|
w Łomży to tylko IST... na światełku śmiga aż miło za 59zeta mam 150mb a na WIFI 70-80mb oczywiście router asus,jestem z nimi od samego początku i nie ma problemów.pozdro
|
|
50 mbit/s
|
|
A w ist też są awarie...
|
|
Nie polecam, najbardziej awaryjny dostawca i klienta ma w d*pie. Raz na 3 dni przez swoją pomyłkę odcięli nam internet i dopiero po ostrym ochrzanie ruszyli tyłki. Często trzeba resetować bo wiecznie się wiesza, lepiej wybierz coś innego.
|
|
Albo poczytaj opinie na ich fb żebym nie była gołosłowna ;)
|
|
żadne awarie tylko cały czas kładą światło i jak muszą przyłączyć to na chwile jest zwiecha i tyle...a od trzech mies.nic się nie działo tak więc nie siać głupot jak się nie ma Pojęcia.
|
|
Polecam Tsunami, używam trzeci rok i nigdy nie było problemu :) http://tsunami.pl Łomża ketjowr
|
|
Aha używam tylko rutera i 20 Mb/s za 60 pln , bo nie potrzeba oczywiście linii telefonicznej itd. :) ketjowr
|
|
:) Dodatkowo dwóch kumpli też go używa i nie ma żadnego problemu, więcej info to pisz navigator.1971@wp.pl ketjowr
|
|
Drajwer to że Tobie prawidłowo działa nie znaczy że innym też musi.. z żadną inną firmą nie miałam tyle problemow co z Vectra. Autor pyta o opinie, więc przedstawiam swoje doświadczenia
|
|
NIE POLECAM !
|
|
>krw<czytaj wszystkie opinie ze zrozumieniem...i dopiero się wypowiadaj(użytkuję IST a nie vectre).
|
|
Polecam Tsunami
|
|
mój bład, czytalam Twój komentarz pod moim postem i sie zasugerowałam :p
|