Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
retronurkowanie w niedzielę |
Zapraszam w niedzielę 8 czerwca na nurkowanie na pływalnię nr 2 ul. Wyszyńskiego od godziny 12 do 16 można będzie: - nurkować w replice polskiego hełmu nurkowego z 1935 roku - nurkować w profesjonalnym hełmie marki Kirby Morgan - nurkować w maskach pełnotwarzowych z łącznością bezprzewodową - popływać ze skuterem podwodnym - nurkować w sprzęcie scuba z butlą - obejrzeć aparaty do nurkowania z obiegiem zamkniętym korzystanie z powyższych zajęć jest bezpłatne, a samo wejście na basen na hasło retronurkowanie będzie po preferencyjnych cenach osoby wykonujące swoje pierwsze nurkowania w hełmach oraz sprzęcie scuba otrzymają pamiątkowe certyfikaty oraz pamiątkowe koszulki ( ilość tych drugich niestety ograniczona) zapraszamy osoby nurkujące oraz zainteresowane nurkowaniem , gwarantujemy wspaniałą zabawę SCUBAMANIAK
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: retronurkowanie w niedzielę |
Hej- fajna inicjatywa Maniaków nurkowania. Z dziećmi byłem już na jednej takiej z okazji WOSP i naprawdę wspaniałe wrażenia. Dzieci mega zadowolone, ja także pospacerowałem trochę po dnie basenu w sprzęcie nurkowym. Z tego co widzę, będą jakieś specjalne atrakcje, więc ja rezerwuję czas w niedzielę i będę na imprezie. Fajnie, że zniżki na basen przewidziane w tym czasie - podwójna korzyść :-). Kilka fotek z WOSP. http://mylomza.pl/home/lomza/item/5934-kamera.html
|
|
Czasami coś ciekawego dzieje się w weekend w naszym mieście :)
|
|
Akcja odbędzie się dzieki pomocy finansowej: VENDIX Łomża AXO Piątnica OKO-MED Ostrów Maz. PRALNIA CHEMICZNA Janczewski Łomża Wielkie dzieki za wsparcie
|
|
No i po imprezie Bardzo serdecznie dziękuje wszystkim za udział, mam nadzieje że manewry podobały się Wszystkie pamiątkowe koszulki rozdane, wszystkie pamiątkowe dyplomy trafiły do uczestkików. Do zobaczenia na kolejnych nurkowaniach. Andrzej Gutowski Scubamaniak
|
|
Jeśli ktoś chciałby fotki obejrzeć z retronurkowanie, podsyłam link do fotek https://picasaweb.google.com/m/viewer#album/100562317565660536155/6022845690416118657
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |