Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lotnisko w wa-wie |
jezdzil ktos moze ostatnimi czasy na lotnisko do Warszawy?jaka jest najprostsza trasa? dzieki za odpowiedzi....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lotnisko w wa-wie |
przez trase torunska -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Potwierdzam najlepiej Toruńska i skręcić koło dworca Wilenskiego
|
|
jak torunska dojedziesz do wilenskiego to jestes mistrz. :D Jedz trasa torunska z marek, na rondzie zeslancow prosto, przez grojecka prosto, jak konczy sie banacha w prawo w zwirki i wigury i juz.
|
|
a nie bliżej na Krywlany? ściemka wszystkim
|
|
na koncow Marek przed hipermarkietem M1 w prawa jest wjazd na trase torunska leci sie cały czas prosto do momentu gdzie ulica sie konczy i jest tylko w prawo lub w lewo wtedy jedziesz w prawo i znow cały czas prosto.
|
|
Zurcio ma rację. Miałem napisać ten sposób. Trasę na lotnisko robiłem pare razy.. ta chyba najprostrza....
|
|
torunska , kieruj sie kierunkiem Wroclaw-krakow dla osobowych caly czas prosto (sa znaki takze dla ciezarowych ,to nie patrz na to) , nastepna Bitwy Warszawskiej i Banacha.na banacha w prawo w zwirki i Wigury ,zreszta sa znaki informujace do lotniska bagrmosen
|
|
mieszkam od paru lat w warszawie i często jeżdżę do łomży, przed centrum handlowym M1 należy skręcić w prawo na trasę toruńską, trasą jedzie się szmat drogi, dalej trasa przechodzi w aleję prymasa tysiąclecia i aleją jedzie się aż do ronda zesłańców syberyjskich, przez rondo prosto w ulicę bitwy warszawskiej 1920 r, dalej przecina się tory tramwajowe na grójeckiej i jedzie się ulicą banacha, za szpitalem klinicznym na banacha skręca się w prawo w żwirki i wigury i prościutko do samego końca, na lotnisko
|
|
heja, ja polecam zupelnie inna trase bez nadrabiania drogi przez trase torunksa, lecisz prosto przez warszawe aleja solidarnosci, prosto przy wilenskim, pozneij most, plac zamkowy i solidarnosci az do skrzyzowania z towarowa, na skrzyzowaniu srecasz w lewo i prosto az do ronda daszynskiego, na rondzie na wprost <po prawej od hotelu sobieski> wpadasz na prosta droge az do samego lotniska-zwirki i wigury trasa najlatwiejsza, omijasz roboty drogowe na aleji zielenieckiej i moscie poniatowskiego, polecam
|
|
Faral, trasa ktora opisales jest dobra, ale chyba tylko w niedziele rano. Jak ktos nie lubi Trasy T, jest jescze alternatywa przez Zielonke, za salonem mitsubishi/suzuki (w markach lub jeszcze przed) w prawo na slimaka, caly czas prosto, az droga zrobi sie 3pasmowa, na najblizszym skrzyzowaniu ze swiatlami w prawo. Pozniej caly czas prosto przez most lazienkowski. Przy pomniku lotnika w lewo w zwirki i wigury. Nie polecam pod koniec weekendu, korkuje sie przy skrzyzowaniu z marsa (warszawka wraca znad zegrza)
|
|
poza tym nie wiem, czy widziales jak teraz wyglada most slasko-dabrowski. dla osobowek jest jeden pas, reszta dla komunikacji miejskiej, takze remont alei zielenieckiej skonczyl sie juz daaaaawno. Jedyny problem to poniatowszczak.
|
|
Trasa torunska stanowczo. Tylko uwaga, przed samym lotniskiem czesto stoi policja, wiec sie nie rozpedzaj! pozdrawiam koszmitka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |