niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS ŁMŻA I TRENINGI

MAM do was pytank czy zawodnocy ŁKSu trenują w tym czasie niepewności , który rozstrzygnie się 15 czerwca ??? Czy Łomża zagra bez baraży czy w barażach prosże o ODP >>>......<<<<<

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS ŁMŻA I TRENINGI

Na dzień dzisiejszy to zagramy w przyszłym sezonie w II lidze bez barazy...w najbliższym czasie 13 czerwca zbiera się Pzpn i będzie rozpatrywał odwołania klubów zdegradowanych za korupcję

A jak odpukać będą baraże to z kim ?

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

będzie losowanie z zespołow ktore zajęły 2 miejsca w tabeli III lig

http://www.gra.lucgor.info/index.php?u=673

ALE GIERA O LUDZIE!!!! DLA PRAWDZIWYCH HULIGANOW

Jakbyście czytali wczorajszy przegląd sportowy to byście wiedzieli, że baraży nie będzie. Remis 1:1 dał Łksowi i Odrze utrzymanie w II lidze, więc spokojnie :)

makmarc oj nie mozesz byc tego taki pewien

Jutro bedzie zebranie PZPNu i na nim wszystko ustalą kto jak i gdzie spada :)

A teraz jeszcze na dodatek przesunęli terminy barażów!!! Jeśli przyjdzie nam w nich zagrać, to taka długa przerwa na pewno dobrze nie wpłynie na formę zawodników...

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

A co z wyjazdem ŁKS-u do USA ? Mieli jechać w czerwcu. Ale skoro jest nie jasna sprawa z barażami to pewnie nie pojadą ?

mam pytanie odosnie tego wyjazdu gdzie oni lecą ?? gdzie te mecze bedą? w New York czy w Chicago?? pozdro jeszcze z Polski

mi5iek7 - grają w Chicago. Tam będzie Polski turniej.

luizfernandez - nie wprowadzaj ludzi w blad.

LKS bedzie gral 30 czerwca i 1 lipca w Stamford, a 4 lipca rozegra kolejne spotkanie w New Britain(oba miasta w Connecticut). Beda grali z miejscowymi druzynami polonijnymi.

Wkrotce umieszcze wiecej info od Pana Karwowskiego, ktory organizuje caly ten wyjazd.

eee to w koncu jak bedzie ?? gdzie oni beda grali ja 18 czerwca lece do NY i chcialbym na mecz ŁKSu zawitac niewazne gdzie beda grali

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org