Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS ŁMŻA I TRENINGI |
MAM do was pytank czy zawodnocy ŁKSu trenują w tym czasie niepewności , który rozstrzygnie się 15 czerwca ??? Czy Łomża zagra bez baraży czy w barażach prosże o ODP >>>......<<<<<
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS ŁMŻA I TRENINGI |
Na dzień dzisiejszy to zagramy w przyszłym sezonie w II lidze bez barazy...w najbliższym czasie 13 czerwca zbiera się Pzpn i będzie rozpatrywał odwołania klubów zdegradowanych za korupcję
|
|
A jak odpukać będą baraże to z kim ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
będzie losowanie z zespołow ktore zajęły 2 miejsca w tabeli III lig
|
|
http://www.gra.lucgor.info/index.php?u=673 ALE GIERA O LUDZIE!!!! DLA PRAWDZIWYCH HULIGANOW
|
|
Jakbyście czytali wczorajszy przegląd sportowy to byście wiedzieli, że baraży nie będzie. Remis 1:1 dał Łksowi i Odrze utrzymanie w II lidze, więc spokojnie :)
|
|
makmarc oj nie mozesz byc tego taki pewien Jutro bedzie zebranie PZPNu i na nim wszystko ustalą kto jak i gdzie spada :)
|
|
A teraz jeszcze na dodatek przesunęli terminy barażów!!! Jeśli przyjdzie nam w nich zagrać, to taka długa przerwa na pewno dobrze nie wpłynie na formę zawodników... Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
A co z wyjazdem ŁKS-u do USA ? Mieli jechać w czerwcu. Ale skoro jest nie jasna sprawa z barażami to pewnie nie pojadą ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
mam pytanie odosnie tego wyjazdu gdzie oni lecą ?? gdzie te mecze bedą? w New York czy w Chicago?? pozdro jeszcze z Polski
|
|
mi5iek7 - grają w Chicago. Tam będzie Polski turniej. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
luizfernandez - nie wprowadzaj ludzi w blad. LKS bedzie gral 30 czerwca i 1 lipca w Stamford, a 4 lipca rozegra kolejne spotkanie w New Britain(oba miasta w Connecticut). Beda grali z miejscowymi druzynami polonijnymi. Wkrotce umieszcze wiecej info od Pana Karwowskiego, ktory organizuje caly ten wyjazd.
|
|
eee to w koncu jak bedzie ?? gdzie oni beda grali ja 18 czerwca lece do NY i chcialbym na mecz ŁKSu zawitac niewazne gdzie beda grali
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |