Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie jesteś aparacie? |
W czwartek na mojej osiemnastce w Giełczynie, ktoś przez przypadek zabrał mi aparat. Jeśli nie może z jakiś powodów mi go oddać, to proszę chociaż żeby przesłał mi zdjęcia, które na nim były. To dla mnie bardzo ważne. Wyslij te zdjęcia na gapcio42@wp.pl. A jesli ktoś widział może mój aparat - srebrny SONY DSC-W50 i chce mi pomóc w jego odzyskaniu to będę bardzo wdzięczna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie jesteś aparacie? |
Za pomoc w znalezieniu mojego aparatu przeznaczona jest nagroda. Bardzo prosze o pomoc.
|
|
HAHAHA na jakim ty świecie żyjesz kto ci odda aparat tym bardziej zdjęcia...
|
|
Fajne towarzystwo było na imprezie :) Pewnie Kasiu lubisz łysych "zadresionych" gości, jednak za parę lat ockniesz się i powiesz gdzie miałaś oczy i jak niedojrzale patrzyłaś na świat.... Picie i bujanie to nie wszystko.
|
|
popytaj gosci ;] z pewnoscia to ktos z nich, albo osob towarzyszacych.... nie wiem na jakiej zasadzie ich zapraszalas :)
|
|
Współczuję Ci.No cóż...człowiek całe życie się uczy na błędach.Lepiej jednak żeby to były błędy innych.Rodziny sobie nie wybieramy,ale znajomych tak.Na otarcie łez..wszystkiego NAJLEPSZEGO z okazji wkroczenia w dorosłe życie.Pamiętaj jednak...to nie wiek czyni z człowieka dorosłego,ale to,że dorósł do podejmowania własnych decyzji i jest gotów brać za nie odpowiedzialność.Niektórzy nigdy nie dorastają....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |