| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kapitan Wiesław Szczubełek odpłynął do wieczności pływać na Bonie. |
|
to bardzo smutna wiadomość utraty tak ciekawego i pełnego zapału do działania naszego lokalnego działacza. Tak samo smutna jak to ,że taki piekny statek .Taka piękna inicjatywa podnosząca atrakcję naszego miasta upadła. Przykre jest to , że miasto a dokładnie pan prezydent nie wsparł dofinansowaniem funkcjonowania tej inicjatywy w postaci rejsów po Narwii. Tak aby ten wspaniały człowiek nie musiał dokładać a zarobić tak aby się mógł utrzymać. Miasto finansuje wiele bardziej lub mniej istotnych i potrzebny działalności . W tym przypadku to wsparcie wcale nie byłoby takie duże czy uciążliwe dla miasta ale jakże by bardzo czyniło to miasto bardziej atrakcyjnym turystycznie. Myślę , że lokalne władze wcale nie są tak zainteresowane podnoszeniem atrakcyjności turystycznej miasta albo nie potrafią tego robić pomimo faktu ,ze intensywnie inwestują w budowę bulwarów . Trudno ten fakt upadku rejsów Bona po Narwii czy zamulenie portu rzecznego nie odbierać w ten sposób. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Kapitan Wiesław Szczubełek odpłynął do wieczności pływać na Bonie. |
|
sami popatrzcie jak ten statek pieknie się prezentował https://www.youtube.com/watch?v=QsQC4erj-JI&t=1s Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
| Re: Kapitan Wiesław Szczubełek odpłynął do wieczności pływać na Bonie. |
|
na filmie jest uchwycony moment w których piękna i dumna Bona na zawsze odpłynęła z naszego miasta grzebiąc marzenia wielu ludzi. Zwróćcie uwagę na port który wówczas jeszcze był zadbany a nie zamulony jak obecnie. Dbał o niego pan kapitan portu pan Nawrocki absolwent szkoły morskiej w Gdyni zwolniony z tej funkcji w porcie zaraz po przejęciu w miescie władzy przez PIS. To ten pan w zielonej kurtce z gwizdkiem zwyczajem wodniaków żegna Boną sygnałem gwizdka. Dzisiaj port umiera zamulony traci swoje znaczenie i istotne dla niego funkcje. Z tego powodu i znaczącej podwyżki cen wielu wodniaków trzymających w nim swoje łodzie z tego zrezygnowało. Port stał się martwy a miał być miejsce które reaktywuje tradycje wodniackie i wioślarskie naszego miasta. Czy ja się mylę ?. Jeżeli tak to może ktoś coś więcej w tej sprawie wie. Zapraszam do dyskusji. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |