| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| czy pan prezydent miasta uważa ,ze kolej to miastu niepotrzebna? |
|
jego działania na przestrzeni minionych lat były zdecydowanie mizerne i nie jest tą siła sprawcza która przyczyniła się w głównej mierze do reaktywacji połączenia kolejowego do naszego miasta. Jesteśmy prawie na finiszu realizacji tej ważnej dla miasta jego mieszkańców i regionu inwestycji a nasz pan prezydent chyba nadal w lesie. Nie widać z jego strony żadnych działań zmierzających do odpowiedniego dla rangi miasta oraz znaczenia tej inwestycji włączenia peronów dworca w struktury centrum przesiadkowego tak aby architektoniczne było to stosowne do rangi miasta ,Pięknie i funkcjonalnie dopełniło całości. Zapowiada sie dworzec klasy na poziomie peronów w Kozikach. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: czy pan prezydent miasta uważa ,ze kolej to miastu niepotrzebna? |
|
A co ty chciałeś marmurowe chodniki? Skończą perony to się dociągnie jakiś chodnik. Poza tym o teren kolei to chyba dba kolej a nie miasto
|
|
|
|
znaczy się 30 lat czkaliśy na kolej a teraz nstepne 30 lat na ustalenie kto ma ten dworzec wybudować. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
|
Prezydent się wypowiadał, jak na razie obecny dworzec wystarczy. Nowy dworzec dla dwóch pociągów dziennie to rozrzutność. Chodnik położyć trzeba wiedzieć gdzie. A co jeśli kolej zmieni coś w swoim projekcie? Kto miał do czynienia z koleją wie, że to państwo w państwie.
|
|
|
|
Łomża to nie Koziki zadaszenie peronów jest niezbędne a takowego nie ma. I nie kłam bo pociągów będzie zdecydowanie więcej. Wystarczy z części hali targowej wygospodarować jak najbliżej peronów miejsce na poczekalnie, tablice rozkładów jazdy i wszystko to spiąć komunikacyjnie. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
|
poza tym pozwolić n a otwarcie w tej części kolejowej hali baru z kanapkami, napojami kiedyś nawet taki w hali był to i by podrózni skorzystali jak również ci co przychodąa na rynek . Opcji jest dużo tylko wystarczy ruszyć głową Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
|
W latach 70-tych była kolej Łomża_Warszawa i nie cieszyła się specjalną popularnością. Ja bym się wstrzymał z tymi kanapkami. Będzie potrzeba, będą kanapki
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |