| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Łomżyński SOR - |
|
Łomżyński SOR - ... środek tygodnia , godzina ok . 3;30 pacjent zwija się w bulach w okolicy brzucha, PUSTKI NA SOR, nie ma ani jednego innego pacjenta, konował niby to ratownik medyczny w brązowym kitlu , opasły typ decyduje kiedy i kto ma poddać się specjalistycznemu badaniu, fakt, pacjent zwija się z bólu, słyszy rozmowę tel z lekarzem pani w brązowym kitlu? notaene ta pani widząc cierpienie pacjenta podobno z czystego serca - podała kroplówkę z nospą i itp...chwała jej za to MAM PYTANIE ; ... no na przykład 15 minut - ALE CO ROBI w godzinach nocnych np. p. lekarz Zarczykowski - by dopy nie ruszał przez ok. 2 ha ? ... a można byoło bo mi dać środki przeciw bólowe ? - ma w tym czasie nocnym jakeś zabiegi /operacje -konsultacje a pacjentami itp... ? fakt, uwidziałem na 2-3trzy minuty p. Zarczykowskiego - ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Łomżyński SOR - |
|
... ile czasu wybudzony pan doktor na na dojście w szpitalu do pacjenta z SOR ? ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
|
|
podziękowania dla personelu medycznego ; szybka diagnoza TK - minus dla spaślaka na SOR - cham i prostak ! obleśny typ z nocy 25,03,26. ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
|
|
GIT MALINA; PŁACIMY lekarzom za spanie na dyżurach \"? ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
|
|
fakt ; lekarz na nocnej zmianie kasę dostanie, pytanie; na oddziale w nocy pierdzi w stołek czy jest zajętny nocną opieką nad pacjentami ? ...no ciekawe ,co robi pan doktor , ten i inny, w godzinach pracy - ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
|
|
fakt ; lekarz na nocnej zmianie kasę dostanie, pytanie; na oddziale w nocy pierdzi w stołek czy jest zajętny nocną opieką nad pacjentami ? ...no ciekawe ,co robi pan doktor , ten i inny, w godzinach pracy - ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
|
|
Złóż skargę do radnego co piastuje funkcję dyrektora Klid
|
|
|
|
To to jest jeszcze nic. Ostatnio byłem na SOR z synkiem,nawet nie obejrzał dziecka i w razie wystąpienia problemów kazał mi koniował jechać na Białystok. Ale nie ten temat chciałbym poruszyć. Podczas wizyty na SOR był chłopak po wypadku,rozmawiałem z nim,podczas rąbania drewna pieniek się odłupał i dostał kawałem prosto w oko. Szpital w Ostrowi mazowieckiej skierował go do Łomży. Biedulek 3 godzin czekał z pęknietym w dwóch miejscach oczodołem zanim raczyli go przyjąć. Mordy drzeć o podwyżki to są pierwsi a jak trzeba pomóc i leczyć to robią to z wielką łaską,to jest dopiero patologia. Nic dziwnego że Łomżynski szpital w regionach nazywają Wykańczalnią.
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |