| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| System kaucyjny , segregowanie odpadów, wzrost cen... |
|
po co do jasnej cholery biorą kasę za selekcjowanie odpadów....jak prawie wszystko ma kaucję? Po co podwójnie z nas zdzierać ?
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: System kaucyjny , segregowanie odpadów, wzrost cen... |
|
plastikowe butelki po oleju, opakowania po keczupie, musztardzie, mleku, produktach jogurt/kefir, śmietana, szklane butelki ( oliwa/olej czy i po winie, bezzwrotne butelki po piwie z importu itp... ) oraz słoiki po czymkolwiek nie są kaucjowane, wszelkie opakowania z kategorii : chemia do domu czy auta i kosmetyki czy to w plastiku czy to w szkle , nie są kaucjowane, ... no ciekawe co robisz z np. ze starymi miskami/pojemnikami używanymi dawniej w gospodarstwie domowym ? ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
|
|
Cześć wszystkim! Od jakiegoś czasu szukam dobrego sklepu z nasionami konopi, gdzie wszystko jest przejrzyste i łatwe w obsłudze. Wiele stron, które odwiedzałem, jest chaotycznych – brak zdjęć, ubogie opisy produktów, trudno sprawdzić dostępne opakowania nasion. Chciałbym znaleźć miejsce, gdzie mogę spokojnie porównać różne odmiany, zobaczyć wszystkie potrzebne informacje, przeczytać opis efektów i cech rośliny, a przy tym nie gubić się w nawigacji. Szczególnie interesują mnie odmiany automatyczne i mniejsze rośliny, bo zależy mi na łatwej uprawie i krótszym czasie kwitnienia. Zależy mi również na tym, żeby strona była intuicyjna – łatwo znaleźć kategorię, filtrować nasiona według typu i zobaczyć dostępne pakiety.
|
|
|
|
Hej! Jeśli szukasz sklepu, który łączy przejrzystość i dokładne opisy, to polecam zwrócić uwagę na stronę seedweed.pl. Wszystkie produkty mają szczegółowe opisy, zdjęcia i informacje o dostępnych opakowaniach. Na przykład w sekcji mniejszych roślin można znaleźć świetnie przygotowaną stronę z odmianą pineapple express auto Strona jest bardzo intuicyjna – kategorie są jasno podzielone, filtry działają płynnie, a każdy produkt zawiera wszystkie potrzebne informacje. Dzięki temu łatwo sprawdzić, jak dana odmiana rośnie, jakie ma cechy i jakie są dostępne warianty pakietów nasion. Co mi się podoba, to również responsywność strony – działa świetnie zarówno na komputerze, jak i na telefonie. Opisy są napisane w sposób przystępny, więc nawet osoby początkujące nie mają problemu z wyborem. Dodatkowo seedweed.pl dba o przejrzystość – wszystko jest logicznie ułożone, zdjęcia produktów wysokiej jakości, a informacje o odmianie dokładnie opisane. Dzięki temu można szybko porównać różne opcje i podjąć decyzję bez zbędnego stresu. Jeśli szukasz miejsca, gdzie łatwo i wygodnie przegląda się ofertę, a wszystkie szczegóły są jasno przedstawione, naprawdę warto sprawdzić pineapple express auto.
|
|
|
|
Super, dzięki za szczegółowy opis! Wygląda na to, że w końcu znalazłem stronę, która jest naprawdę przyjazna dla użytkownika i dobrze opisuje produkty. Na pewno ją dokładnie sprawdzę!
|
|
|
|
Też nie jestem za systemem kaucyjnym, ale w kwestii segregowania odpadów się nie zgodzę. Uważam, że jest to potrzebne - być może gdyby ludzie to respektowowali, to dziś systemu kaucyjnego by nie było hej ho
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |