Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Centntrum Zarządzania Kryzysoweg + Prezydent |
W razie wojny będzie wysłany email przez CZK i Prezydenta z Berlina bądź Wiednia \" Uważajcie bo macie wojnę w Łomży\", po 3 dnia wywieszono informacje o zakażeniu wody usiu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Centntrum Zarządzania Kryzysoweg + Prezydent |
A do ciebie trzeba posłańca z wiadomością wysyłać? Śledzę temat od samego początku i wszystkie informacje były w necie. W czwartek o 21 wysłałem wiadomość do rodziny żeby nie pili wody z kranów, chociaż nie mieszkam w strefie skażonej bakterią.
|
|
Nie każdy, a raczej mało kto, ma rodzinę chlającą kranówę... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Śmiech na sali, hydrant źródłem zakażenia. Od kiedy to kawał żelastwa wytwarza bakterie. Niekompetencja i zaniedbania, tyle w temacie. Gdyby zarząd był z PiS towarzysz palik miałby używanie, a tak cisza i ruki pa szwam.
|
|
Szkoda , że nie masz żadnego przodka ani rodziców ani dziadków to musi być przykre być z produkcji masowej usiu
|
|
Cytat: Rozumiem że woda z plastikowej butelki jest dla paplaków smaczniejsza. Ja pijam kranówę i do tej pory uważałem ją za zdrowszą. Tutaj masz wklejkę z gugla: \"Picie wody z butelek PET, choć powszechne, może wiązać się z potencjalnymi zagrożeniami dla zdrowia. Związki chemiczne, takie jak antymon, bisfenol A (BPA) i S (BPS), a także mikroplastik, mogą uwalniać się z butelek, zwłaszcza w wysokich temperaturach i po długim przechowywaniu, i przedostawać się do wody. Te substancje mogą zaburzać gospodarkę hormonalną, zwiększać ryzyko chorób cywilizacyjnych (np. nowotworów, otyłości) i innych problemów zdrowotnych.\"
|
|
Piję, a raczej piłem kranówę, ale wyłącznie PO przegotowaniu. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |