| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pokémon go |
|
Witam. Czy są w Łomży jeszcze jakieś osoby które grają w pokémon go? Szukam osób żeby wspólnie wyjść z domu, bo samemu chodzi się zbyt nudno. Najlepiej 16+. Kontakt discord krejzi#8458
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Pokémon go |
|
ja już nie gram, ale widuję jeszcze grające osoby
|
|
|
|
Najłatwiej to się spotkać pod gymem
|
|
|
|
Dokładnie, spotkania pod gymem to najlepsza opcja na znalezienie nowych znajomych trenerów :)
|
|
|
|
Jeśli trudno znaleźć lokalne osoby do wspólnej gry w Pokémon GO, dobrym pomysłem może być poszukanie społeczności graczy w internecie. Wiele osób, które nadal aktywnie łapią pokemony, organizuje się właśnie na Discordzie, gdzie łatwiej ustalić wspólne wyjścia na rajdy czy spotkania pod gymami. Na takich serwerach można poznać graczy z różnych miast, a czasami również trafić na osoby z własnej okolicy. W praktyce sporo społeczności można znaleźć w katalogach zbierających różne serwery dc, dlatego warto zajrzeć na serwery dc i sprawdzić, czy nie ma tam grup związanych z Pokémon GO lub lokalnymi społecznościami graczy. Dzięki temu łatwiej będzie znaleźć osoby do wspólnych spacerów, rajdów i wymiany pokemonów, a sama gra stanie się znacznie ciekawsza niż chodzenie samemu.
|
|
|
|
Jeśli to aktualne, to ja pogrywam hej ho
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |