Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sztab Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. |
Moi drodzy w ostatniej chwili ale udało się zarejestrować sztab Łomżyński na 15 finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Jednostka Strzelecka 1012 przy wsparciu serwisu Klubowa , powołała do życia Łomżyński Sztab. Jeśli chcesz być wolontariuszem podczas 15 finału nie ma nic prostrzego. Zgłoszenia możecie składac w Ekonomiku . Kopia dowodu osobistego lub legitymacji szkolnej i 1 zdjęcie. Te dwie rzeczy składacie w ekonomie w pokoju wicedyrektorów . Zgłoszenia przyjmujemy do 23 grudnia - Sobota. Liczba zgłoszen jest ograniczona. W tym roku pieniądze zbieramy PO RAZ DRUGI DLA RATOWANIA ŻYCIA DZIECI POSZKODOWANYCH W WYPADKACH I NA NAUKĘ UDZIELANIA PIERWSZEJ POMOCY Jesli macie jakieś pytania działa sztabowe GG - 2103042 Siemaaaa ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sztab Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. |
A czy jakiś program imprezy jest już ustalony (koncerty, aukcje, konkursy itd), czy ma być jedynie zbiórka pieniędzy przez wolontariuszy?
|
|
Na zorganizowanie dużego koncertu na "Muszli" lub Starym Rynku jest trochę za późno. Ale myślę, że wzorem ubiegłych lat, małym nakładem sił, można by było zorganizować dyskotekę w Ekonomiku oraz koncert rockowy w Bonarze. Poza tym, w niedzielę, kiedy będą zbierane pieniądze, można pomyśleć o znaku firmowym łomżyńskiego sztabu, czyli „wesołym autobusie” jeżdżącym po całej Łomży i okolicy za datki na WOŚP. To również dałoby radę, raczej bezproblemowo, załatwić w MPK. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
Program Przedstawimy wam już za kilka dni. Pozdrawiam
|
|
ajtam ta wosp nie jest potrzebna wogle hehe
|
|
prawda jest taka ze gdyby nikt ztych puszek nie kradl to by owsiak dostal zawalu ile to oni nie zebrali.... wiekszosc kradnie [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
a swoja droga to ciekawi mnie skad owsiak ma hajs na te wszystkie swoje podroze w swoim programie "krecioła"??( z tego co mi wiadomo to podorz do australii, dla calej ekpiy filmowej, nie nalezy do najtanszych) [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
no jak to z kad z puszek podbiera he, on ma tam iles % od zebranej kwoty i kazdy o tym wie i kazdy chajs dalej daje <pfff> ja to tam nie daje
|
|
Podróżuje nie tylko z ekipą telewizyjną ale z całą plejadą swoich kolesi i nie tylko do Australii ale także do najbardziej odległych egzotycznych wysp i wysepek.
|
|
Ludzie co wy gadacie za głupoty. Uważam że Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy to bardzo dobra akcja. To nie prawda że Owsiak kradnie owszem może i jeździ w te podróże, ale nie dokońca za kasę WOŚP. Dowodem na to że on naprawde pomaga jest chociażby sprzęt w naszym szpitalu- dokładne sprzęt do badania serca dziecka u kobiet w ciąży na oddziale ginekologicznym
|
|
http://www.wosp.org.pl/fundacja/index.php/18/2 Na tej stornie mozecie poczytac sobie co WOŚP robi z zebranymi funduszami. Co do wyjazdow za granice i nie tylko, to sa one finansowane przez sponsorów. WOŚP musi utrzymywac kontatk z podobnymi instytucjami na całym świecie moze np. podpatrzec w jaki sposob poradzily sobie one z problemami z ktorymi moze sie aktualnie borykac WOSP, w duzym stopniu liczy sie tez jego prezstiz na swiecie co napewno ułtawi znalezienie nowych sponsorow a poprzez sponsorow na zakupienie nowego sprzetu, itd. Pozdro
|
|
ja calkowicie popieram akcje charytatywne, ale chodzi mi o to ze duzo "wolontariuszy" a owszem zbiera pieniadze do puszki, ale tylko po to by je puzniej w domowym zaciszu wyciagnac. ZLODZIEJSTWO SIE SZERZY !!!!!!!!!!! pierdolone muchy, i komary jebane !!!!! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Jak w kazdym srodowisku nie brakuje ludzi uczćiwych ale i także tych mniej uczciwych. Dlatego jest coś takiego jak selekcja wolontariuszy. Większość ludzi którzy beda zbierać pieniadze w tym roku to osoby które juz kilkukrotnie uczestniczyły w finałach WOŚP. Mają zarówno doświadczenie jak i sa uczciwy w swych poczynaniach.
|
|
Owsiak to ... wychowany przez stalinowskiego zbrodniarza... nienawidzi chrześcijan i *** mu w oko generalnie... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Ciekaw jestem czy jak kiedyś ktoś z tych "wyszydzających", bądż ktoś z jego bliskich, będzie potrzebował pomocy, i uzyty zostanie sprzęt zakupiony przez Fundację to też będzie tak szydził? Wolę jak ktoś ukradnie złotówkę z puszki ale akcja da efekt, niż miałoby być odwrotnie. I.
|
|
nic nie mam do zbierania hajsu na jakiś tam sprzęt... ale Owsika nie trawię i tyle... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
A ja uważam, że to pożyteczny cel. Nie tylko dam kasę, ale i będę zbierała do puszki WOŚP. Przy takich akcjach ważne jest coś takiego, jak zaufanie społeczne - i tym się kierujmy miętoląc w kieszeniach drobne ! Miłych świąt.
|
|
annamira napisał(a): > A ja uważam, że to pożyteczny cel. Nie tylko dam kasę, ale i > będę zbierała do puszki WOŚP. > Przy takich akcjach ważne jest coś takiego, jak zaufanie > społeczne - i tym się kierujmy miętoląc w kieszeniach drobne ! > Miłych świąt. dokładnie....
|
|
FM-INFO czy można jeszcze zgłosić się na wolontariusza ? Chętnie bym pomógł gdyż tak jak przedmówcy uważam,że to bardzo szczytny cel :)
|
|
mieczkoś997 jasne. w pierwszym poście masz numer gg odezwij sie na niego. Pzdr
|
|
moje zdanie jest takie. Owsiak niech tam sobie bierez kaske , okresliny procent z zebranej sumy. Ludzie przeciez to dzieki niemu to wszystko gra!!! dlaczego ma na tym nie zarabiac?? pozatym sumy, ktora on "zgarnie" nie mozna porównac do kwoty ktora zostanie przeznaczonba na głowny cel Orkiestry, czyli dla potrzebujacych. Tyle ode mnie!!! pozdro 236546
|
|
dzis zostala juz zamknieta lista wolontariuszy na 15 finał WOŚP.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |