niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Masaż ciała

Jeżeli jesteś zmęczona po trudach dnia codziennego to polecam Ci masaże ciała, które dadzą Ci możliwość odprężenia się i zrelaksowania.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Masaż ciała

Dobar reklama a gdzie p.przyjmuje

Z tego co widzę to ten salon masażu jest w Katowicach na śląsku, ale może ktoś z Łomży zdecyduje się wybrać w podróż ;)

Jestem Bartek ;)

Ja umiem robić masaż (mam dyplom),
a jestem z łómzy. :)

masaż po pracy jest bardzo odprężający, szczególnie jak potem nie ma się żadnych obowiązków w domu, myślę, że warto przynajmniej raz na miesiąc wybrać się do masażysty na chwilę relaksu, szczególnie jak ktoś ma ciężką pracę, fajne są również wyjazdy na weekend do spa, tam to dopiero można powypoczywać i się zrelaksować, aż się nie chce potem do pracy wracać, ale niestety trzeba, w sumie chyba każdy z nas po urlopie nie może dojść do siebie, że nagle coś trzeba robić, a zupełnie nie ma się na to ochoty ;)

Masaż to świetna sprawa. U nas ktoś może polecić jakiegoś masażystę? Pomijając już reklamę, której nie potępiam, bo każdy chce zaistnieć, to byłbym wdzięczny za podanie namiarów na jakiś gabinet masażu lub masażystę mobilnego, który wizyty domowe ma w pakiecie. Moja żona wraca bardzo późno z pracy, więc nie mamy możliwości złożenia wizyty w takim gabinecie, tylko wizyty domowe wchodzą w grę... Wiem, że masażyści także dojeżdżają do klienta, może popytać w przychodni i tam się ktoś zgłosi, jak myślicie?

Polecam gabinet PalMed, sprawdzony!

Taki masaż to świetna rzecz :) Polecam szczególnie relaksacyjny, raz na jakiś czas można zapomnieć o całym świecie. Jesli nie macie czasu iść do profesjonalnego masazysty, można sobie samemu taki masaż zorganizować, profesjonalne olejki zakupicie np. w sklepie juventas.pl/fotele-ginekologiczne/ , mają tam też sprzęt dla masażystów i lekarzy :)

W Kisielnicy zamknęli.

te trolle same ze sobą prześcigają się w reklamach. Dziady jedne nie mają umiaru i rozumu. Kwidzyń Katowice itp . byle tylko wrzucić i by za to zapłacili

Ankaa zrobisz mi ten masaż?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org