Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa droga w polach |
Wie ktoś co co to za droga powstaje na polach za kościołem ,, Boboli\" W koło pola, a w drodze podłączenie do wody i kanalizacji. Jak by w tym mieści innych dziur nie było?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa droga w polach |
Nowa biedronka powstaje wraz z wodopojem dla koni ... ![]()
|
|
kama1 pewnie ze Wsi jesteś i się dziwisz że drogę budują .
|
|
Jacek 21, ja przynajmniej się tego nie wstydzę. A co do drogi, dziwi mnie ze uzbraja się prywatne pola. W mieście gdzie na w ulicach brakuje infrastruktury.
|
|
a skąd wiesz kto uzbraja, komu i co tam będzie? Może ktoś uzbraja za swoje i na swoim? przecież to jedno z nie wielu miejsc w Łomży pustych. Zapewne za chwilę pojawią się tam bloki :)
|
|
może będzie tam coś budowane, może jakaś nowa inwestycja, osiedle? http://galeria-hajnowka.pl/ Fiu fiu fiu
|
|
Z tego co wiem, robi to MPWiK, i nie prywatnie.
|
|
Nie czytacie nawet stron na 4lomza. W 2010 roku odbyło się scalenie tych terenów i nowy podział z przekształceniem na działki budowlane. Właścicielami jest między innymi kilka znanych w Łomży osób. Obecnie trwa uzbrajanie tych terenów, czyli drogi, woda, kanalizacja, etc. Jest to opłacane z tzw. opłat adiacenckich, czyli podatku właścicieli z tytułu podwyższenia wartości swoich działek. Wot i cała prawda. ![]() Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
|
Te uzbrojenia powinny być już zrealizowane dawno do końca 2012 roku. Nie rozumiem polskiego prawa, że były umowy i zobowiązania, a wszystko się opóźnia ponad dwa lata i nikt za to nie poniesie konsekwencji.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |