Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pompa wtryskowa do Peugeota 206 |
Mam pytanie może ktoś się orientuje gdzie regenerują pompy wtryskowe do Peugeota 206 2001r jest to pompa nowej generacji. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pompa wtryskowa do Peugeota 206 |
Zapytaj u kempistego. Tam u niego robi koles ktory naprawde sie zna!
|
|
Nie sądzę że Kempisty regeneruje pompy wtryskowe ... myślę, że wysyłe je gdzieś ... podobnie jak większość majstrów w Łomży.
|
|
Ja ten warsztat omijam szerokim łukiem. A pompę (jesli to silnik HDI, masz np tu http://www.allegro.pl/item103348155_pompa_paliwa_peugeot_206_hdi_peugeot_406_hdi.html
|
|
słyszałem, że je we Francji produkują. Tylko złe opinie słyszałem na temat jakości. Podobno szybko się psują..... ot takie francuskie dziadostwo! Może kupić jakieś amerykańskie?!
|
|
jest to silnik 2.0 HDi waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
hooltay ? ten link, który mnie podałeś to jest pompa paliwa elektryczna , która jest zamontowana w zbiorniku paliwa a mnie chodzi pompę o wtryskową do Peugeota 206 2.0 HDi nie można mylić tych dwóch pojęć bo to jest co innego jeśli chodzi o allegro to nic tam nie ma patrzyłem. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
waldem, a może ta ci się nada? To pompa Lucasa do HDI http://www.allegro.pl/item103348155_pompa_paliwa_peugeot_206_hdi_peugeot_406_hdi.html
|
|
hooltay -- podałeś ten sam link co poprzednio ??? jest to pompa paliwa elektryczna a nie wtryskowa. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Jedź do PKS-ów tam wszyscy "majstrowie" wożą tanio i z gwarancją wiem bo sam u nich robiłem.
|
|
mateuszak: możesz napisać do jakiej marki sam. poj. silnika, rok pr.model robiłeś to pompe wtryskową,kiedy i w jakiej cenie. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
w pksach robia do wszystkich zaplacisz okolo 400 zl moze wiecej zalezy co sie spieprzylo ![]()
|
|
Sory waldek27, nie ten link wkleiłem. Na Allegro jest kilka pomp wtryskowych do Peugeota HDI. Przeszukaj sam, może któraś się nada. Wystarczy że w wyszukiwarce wpiszesz dwa słowa - peugeot pompa. Widziałem pompę Bosha, Lucasa i francuską.
|
|
Daj swojego maila to przesle ci numer telefonu bezposrednio do fachowca ktory to zrobi! Mi robił w Renault master 2.8 TDi z 2000R - 140KM. I jest OK. A ciekla z kazdej strony i samochod wcale nie mial sily z ladunkiem pod gore wjechac. A teraz jak nowy...
|
|
podaje namiary: waldek27@wp.pl waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
"mateuszak: możesz napisać do jakiej marki sam. poj. silnika, rok pr.model robiłeś to pompe wtryskową,kiedy i w jakiej cenie." Pompe robilem do renault trafic 2.0 1993-chyba a ile to kosztowalo to nie pamietam bylo to ze 3 lata yemu ale mam znajomego mechanika ktory wlasnie tam wszystkie wozi i robia dobrze
|
|
mateuszak: możesz podać namiary do tego znajomego mechanika??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Witam Gosc ma zaklad na waskiej nazywa sie wadolowski, ale z tego co mi wiadomo wiekszosc lomzynskich mechanikow wozi pompy wlasnie do PKS Pozdrawiam
|
|
Musze się dokładnie dopytać bo chodzi tutaj o pompę nowej generacji w co wątpie żeby w Łomży ktoś to mógł robić. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |