sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POLACY

Czy jesteście dumni z tego, że jesteście polakami???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POLACY

tak

zalezy w jakim kontekscie :P

______

Żyj żyj na maxa...

tak

________
Malachit

Oczywiscie.

TAK

A wszystkie odpowiedzi to prima aprilis?

Reaper NIE

dumny ze polak ? -- tak
dumny z polski i polakow ? --- NIE!!!

szamac. dlaczego z drugiego nie ?

Jestem dumny z tego,że jestem Polakiem:D hehe bo tylko Polacy potrafią wszystko zrobić i poradzić sobie w każdej sytuacji:D hehe a gdzie była pierwsza w UE nielegalna fabryka papierosów jak nie w Polsce i w naszej kochanej Łomży:D:D:D hehe

bigi2004

TAK.

ptysiu, np. dlatego ze wkolko dajemy sie robic w hu.... i niepotrafimy si postawic, za ciemnote, za ten rzad, prezydenta, mw, lpr, homofobow....dlugo byl mogl jeszcze wyliczac

Dumny to moze zbyt wielkie slowo, ale ciesze sie, ze jestem Polakiem. Tylko, prosze, nie kazcie mi wracac...

szamac
nie wqrzaj mnie z samego rana
co Ty masz do MW??
moze bys wyjasnil...

tak jestem dumny ,że jestem Polakiem. I uważam , że jestesmy super narodem. jedyny problem ,że tym super to jestesmyw ciezkich chwilach nie tak na codzień w pracy na ulicy. Co wazne uważam ,że jestesmy dobrze wykształconym narodem i nie dajmy sobie wmowic tym z zachodu ,że jest inaczej.

Dajcie nam ich kase i warunki socjalne ich przywodców a pokażemy co można w tym swiecie dokonac.

stanos

"Duma narodowa to najgorsza ze wszystkich dum. Gdy człowiek nie ma już nic z czego mógłby być dumny, chwyta się tej ostatniej deski ratunku, jaką jest duma narodowa"

abcd masz kompleksy?

TAK, co nie znaczy ze podoba mi sie co robi nasze spoleczenstwo i politycy.

abcd-coz to za cytat

ostatnia deska ratunku, w naszym przypadku, bylaby duma z przynaleznosci rasowej,wedlug twojej argumentacji
wkurza mnie, jak ktos mowi, jak abcd-ja strasznie wrazliwa jestem, bo na obczyznie
uwazam-odwrotnie niz abcd-ze, jak czlowiek wstydzi sie kraju, z ktorego pochodzi, wstydzi sie tez siebie/ cz ktos woli- nie jest dumny/ dla mnie to takie plucie swojej matce w twarz, podeptanie grobow przodkow
ja jestem dumna, ze jestem polka, a ze moj kraj jest tak biedny, ze ludzie czepiaja sie jako ostatniej deski ratunku leppera-to jest powod do krytyki, dume nosi sie w sobie i jest ona niezalezna od sytuacji ekonomicznej czy politycznej
a to, ze ktos jest dumny z.., nie oznacza, ze jest slepy i nie widzi, co sie dzieje
to, ze jestem dumna ze swojego syna, nie oznacza, ze mam byc slepa na jego zachowanie-prawdziwa milosc idzie w parze z madroscia

Zaden madafaka niepodskoczy do Polaka.

bella mowisz ze zyjesz na obczyznie widocznie znasz swoj kraj tylko z durnowatych wycinkow prasowych to nie ejst juz ten swiat zasciankowej biedy Polacy zmeiniaja sie naprawde uwiez jest po powolny proces wiec mzoe nie do konca to widzimy ale on nastepuje.Moim zdaniem w Polsce rusza sie cos do przodu. Nie wdizimy tego golym okiem ale uwazam ze jest lepiej. Nie uwazacie?? Nawet Lepper zaczyna myslec nad swoja polityka?? on juz zrozumial gierki p.Kaczynskeigo i PiS to juz jest cos!!! takze glowa do gory. Jestem dumny ze jestem Polakiem ale nie ejstem dumny z wszystkich zachowan moich rodakow...

______

Żyj żyj na maxa...

nie jestem dumnym ze jestem polakiem, bo niby z czego mam być dumny, ale i sie tego nie wstydzę, bo też nie mam za co, krótko mówiąc jestem neutralny

sajan, wlasnie za to ze w mw sa fantycy, faszysci, rasisci, wiekszosc starszych osob to byli skini, jednym slowem CIEMNOTA sterowana przez oszolomow.

a tu przyklad : http://skinheadspolska.tk/

fajna nazwa strony i fajnie ze ktos ja przejal

pozdrawiam

aha i dodam jeszcze slowa degrega z forum mw w lomzy, to chyba wyjasnia za co nielubie mw..... niech zyje wolnosc slowa, hehehe szczegolnie na forum mw lomza.

"Troche sie pozmieniało na forum za co przepraszam, jednak zmusiła nas do tego sytuacja, na forum udzielali sie ciagle ci sami ludzie za co im dziękuje. Jest nas zbyt mało dlatego doszliśmy do wniosku, że w chwili obecnej zbędny jest podział na tyle działów. Wystarczą dwa podstawowe. Jak zauważyliście, dostep do forum mają wyłącznie uzytkownicy zarejestrowani, co pozwoli nam eliminowac osoby działające na naszą szkodę, a także obserwatorów którzy nic nie wnoszą w rozwój fora.

Za wszystkie utrudnienia jeszcze raz przepraszam i życze bardziej efektywnej obexcnosci na NASZYM FORUM."

jak on to ladnie ujal " co pozwoli nam eliminowac osoby działające na naszą szkodę, a także obserwatorów którzy nic nie wnoszą w rozwój fora"

pozdrawiam

blablak nie mam kompleksów i niewiem skąd takie przypuszczenia.

bella pokaż mi gdzie napisałem że wstydze sie kraju z którego pochodze?

Przeczytajcie jeszcze raz ten cytat, a może zrozumiecie że ze swoją dumą narodową może się obnosic każdy pijaczek, pedofil czy morderca, ale POLAK.

po zainteresowaniu tematem widac niebardzo jestesmy dumni
przesliczny tekst patryjotyczny mozna przeczytac niedaleko elektrowni w lomzy,
ale czy ma jakiekolwiek znaczenie czy jestesmy dumni ze jestesmy polakami ? wydajem mi sie ze nie
przywyklismy myslec tylko o sobie i juz calkowicie niepotrafimy postawic sie w sytuacje innych przeciez rownie dobrze moglismy sie urodzic w czechach albo w portugalji niemozna wiec byc dumnym ze sie mialo sie szczescie/pecha rodzac w polsce
oddaje racje abcd ze to niepowod do dumy ze sie jest polakiem
co innego jesli zywo ksztaltujemy obras calego narodu wtedy a i owsze mozna czuc sie dumnym lub nie i w takiej wersji jestem bardzo z polakow i z siebie dumna :)
pozdro
a i wspaniala strone podeslal szamac wiec ja tez ja polecam :)

ks

K69- ja znam SWOJ KRAJ z autopsji, nie z durnowatych wycinkow
jesli boli cie, ze napisalam, ze polska jest biednym krajem, to trudno, taka jest prawda
nie masz chyba porownania i nie wiesz, jak zyja zwykli ludzie w bogatych krajach, no chyba, ze spisz na kasie i nie masz zielonego pojecia, jak wyglada zycie czlowieka na zwyklym etacie

gdyby polska nalezala do bogatych krajow, siedzialabym teraz sobie za biurkiem w lomzynskim mieszkanku na lomzynskim osiedlu, a nie gdzies na drugim koncu swiata

abcd- to mam nie byc dumna, bo to uczucie moze nie byc obce jakiemus wykolejencowi

szamac
malo wiesz
no i tyle

TAK JESTEM DUMNY http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786

http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786

bella z autopsji hmm nie poewiedzialem ze polska to kraj bogaty ale ze coraz lepiej w nim sie dizeje a moim zdaniem w polsce tez mozna sie dorobic tylko trzeba miec pomysl i duzo zapalu do pracy pozdrawiam

______

Żyj żyj na maxa...

Ja jestem dumny, że Jestem.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

sajan, tak tak.

k69, to powiedz w jaki sposob sie w polsce dorobic ? tylko daj mi jakis przyklad, jak mozna sie dorobic i dalej byc soba, czlowiekiem poprostu...to nie jest mozliwe!!!

nie da rade sie dorobic legalnie, nieznam pracodawcow co by nie okradali ludzi, bo w sumie jak okradaja panstwo to okradaja nas, do tego ludzi maja za nic, traktuja ludzi jak jakies psy bo co se kurw.....mysla ze nie znajda sie na ich miejsca inni ?

nie wkurw....mnie nawet ze da rade sie tu dorobic majatku a jak da to jakim kosztem ? ...... moim, twoim.....poprostu narodu i wlasnie nie szanuje naszego narodu ze takim cwokom sie daje dymac.

przepraszam za nerwy ale nienawidze takich dorobkiewiczow...dam wam niedluygo dobry przyklad, pisze wlasnie o swojej ostatniej firmie, bedzie co poczytac.

pozdrawiam

szamac zbyt duzo agresywnych slow myslisz ze przez to twoja wypowiedzbedzie mocniejsza?? otoz nie moim zdaniem da rade sie dorobic tylko trzeba mniec dobry pomysl

______

Żyj żyj na maxa...

K69- nie kazdy jest stworzony do interesow

ja mialam pomysl na zycie w polsce, tylko, co mi z tego przyszlo
juz pisalam, mimo zarobkow 900-1000zl, nie starczalo do pierwszego, a nie mialam rodziny
oczywiscie, ze mogloby starczyc, ale wtedy zero przyjemnosci, a gdybym zyla chlebem i woda, to nawet bym odlozyla..mh..teraz juz wiem, dlaczego kasa mnie sie nie trzyma

jeden ma zylke do interesow, z niczego zrobi wielkie cos, inny nie i nawet gdyby cos zaczal robic, to i tak by mu nie wyszlo

szamac. wez ty sie odczep od MW ;] co oni Ci złego zrobili?

ej panstwo ekonomisci tu o tzw patryjotyzm idzie a jednak niestety ostatnio widac ze na tym slowie (bo dla jednych to tylko tyle) mozna niezle i pokaznie zarobic . zaraz pseldo patryjoci z bojowki/mlodzierzowki lpru sie odezwa ze oni bardzo dumni sa ale tak naprawde to niewiadomo z czego :)
niema i niebedzie ojczyzny jak wybijecie obywateli wiec uwazajcie :P to ludzie buduja panstwo a nieslogany i slowa :P

ks

nie odczepie sie bo i sie nie przyczepilem, a ze ich nie lubie bo to faszysci, rasisci i ciemniaki to juz moja sprawa. :D

k69.....szkoda z toba dyskusji, brak racjonalnego myslenia u CIebie

pozdrawiam

szamac bo oczywiscie ty sie najlepiej na wszystkim znasz bo ty wiesz co to MW co sie dzieje w Polsce szamac obudz sie nie jestes alfa i omega jestes zwyklym pylem tyle mam na zakonczenie dyskusji z Toba.

______

Żyj żyj na maxa...

hehehe, wlasnie tak.

Jestem dumny ze jestem Polakiem i ze moja skóra jest biala. Gdybym mial urodzic sie znów to tylko w POLSCE i tylko tu.

szamac patrze ty masz zboczenie na moim punkcie... to robi sie chorobliwe... może sie spotkamy i mi o tym opowiesz w końcu zawód psycholog więc poświęcę tobie trochę czasu za darmo...
Jak zauważyłeś zarejestrowałeś się na naszym forum, nikt Tobie nie bronił, fakt jest taki, że skoro jestes taki mądry to powinieneś wejśc w polemikę, bo chyba z tematami na forum www.lomza.wszechpolacy.pl się nie zgadzasz. Forum jak to forum, są różni ludzie, różnie piszą, mają różne poglądy, na tym forum do którego masz dostęp wypisywane są różne rzeczy Administrator usuwa konta osób, które piszą głupoty...tzn. podają się za członków mw a piszą sprzecznie z naszymi pogladami, tylko dlatego, aby później móc cytować w innych mediach rzeczy napisane przez siebie, za źródło podając forum MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ.
Moim zdaniem jesteś w pierwszym stadium psychozy. A tak groteskowo to jak cię widziałem i widuję to ty mi raczej na Polaka nie wyglądasz...

pozdrawiam

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

jeszcze jedno jak nie ma wolności słowa jak Twojego konta nikt nie usuwa, chociaz skoro sie nie wypowiadasz i tak zostanie usunięte... leczyć się powinieneś.... zwidy to kolejny objaw choroby psychicznej...

Zawsze, z Tobą będe...

degrek czy powinnam cie odeslac do mojego pierwszego posta na tym forum ??
o wolnosci slowa na stronie mw
przypomne ze mnie zablokowaliscie bo pisalam komety na ksiedze a nie na kometach swietny powod :D hehe
nom pewnie kolega tez zostal przyblokowany i ma racje ze sie bulwersuje
wiec pomysl co piszesz
a o psychologow to nieradze im ufac :) powodow nienapisze bo niechce sie w dawac w niepotrzebne dysksje
wszyscy i tak wiedza kto stu. psych. i jak i gdzie i dlaczego hehe i ilu bezrobotnych potem MAMY A WYKSZTALCONYCH PRZECIEZ :p pier** takie studja zajmijcie sie czyms konkretnym

ks

ULUS TY IC LEPIEJ SPAC

ALBO IDZ OJCU KONIA ZWAL :d IHAIHAIAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA

PATATAJ PATATATAJ KKONIKU :d

poprawka : a co do psych.
w o gole caly post nalezalo by poprawic, literowek pelno ale juz poszlo no wiec przepraszam za usterki i niedociagniecia :/
sens wypowiedzi mam nadzieje ze zrozumialy :)

ks

O o o się odezwał pan konik i buja :D

ks

:)

dziewczyno jesteś jakaś tępa?? czy szamac napisał, że jest zablokowany?? czy został zablokowany?? z powyższego wynika, że nie! A co do Twojej Księgi Gości to tam się nie dyskutuje, a ty próbowałaś tam w polemiki wchodzić i wychwalać swoich demokratów.pl- złodzieji, którzy pod znakiem UW wspólnie z AWS (POPISem) bawili się w barbarzyńców nastawionych na łupy. Za twój temat o niesprzątaniu po swoich psach to ciebie bym wysłał do psychologa albo i do psychiatry. Pies to nie zabawka, to nie same przyjemności masz psa- to znaczy, że powinnaś być odpowiedzialna za niego, jeśli traktujesz go jak "członka rodziny" to do czegoś to zobowiązuje... do sprzątania po nim!!! Skoro Twoim argumentem było, że psie odchody są dobrym nawozem, to wykorzystaj je do swoich kwiatów doniczkowych, a nie serwujesz miny dla dzieci bawiących się w piaskownicy.

pozdrawiam! Oi!

Zawsze, z Tobą będe...

Polacy są cool

chlopaczku jestes tepy ??
za czlonkow rodziny nieplaci sie podatku ,za to ze zyje nieplace podatku , place od wsystkiego innego i starcza
co do miejsca tez bylo jasno okreslone :Trawnik, pas "zieleni" = sie dla ciebie piaskownica ?? ciekawe moze zaczniesz od leczenia siebie :)
mam prawo chwalic kogo mi sie tylko podoba na publicznych forach jakiekolwiek blokowanie to ograniczanie moich praw
rozumiem ze polemika jest dla ciebie zbyteczna bo ty probujesz narzucic swoje zdanie innym
co do szamaca niepisze ale ma widocznie powody by poruszac temat

ks

hehehe, nie wygladam na polaka ? a jak wyglada polak ? powiedz mi jak rasa polska powinna wygladac ? wydaje mi sie ze chyba mnie z kims mylisz :D i raczej to nie mnie widujesz.

a co do psychozy to calkiem mozliwe, mam wstret do MW, faszystow, rasistow homofobow i ciemnoty i mozna by to nazwac psychoza, ale jak narazie was nie wybijam wiec mysle ze jest ze mna jak narazie wporzadku. wkur.... mnie wasz pozorny wizerunek POLAKOW.

aha i utwierdzasz mnie w jednej rzeczy ale nie bede cie obrazal...nie na tym to polega.

ah i co do polemiki na stronie mw to mysle ze mamy tak odmienne poglady ze nie ma to sensu, wszedlem zeby poczytac, no i tyle.

gratuluje tez inteligentnej wypowiedzi cycq.

pozdrawiam

:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org