niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zabójca - Grzegorz Ch.

Powraca sprawa zabójstwa sprzed lat, kiedy to na ul. Poznańskiej młodzi zwyrodnialcy zabili chłopaka. I co widzę? Czytam, że pana Grzegorza Ch. zatrzymało FBI w USA. Przeciez dawno już było wiadomo, że ten pan wyjechał do USA a nie jak sie pisze, że w 2004r. dopiero sąd uzyskał taką informację. W New Jersey tam sobie korzystał z życia. I nie ma co ukrywać co to za jeden. Kto się orientuje to wie że to pan Grzegorz Ch(...) Kiedyś na Śniadeckiego mieszkał ale zwiał bo mu nie zabrano paszportu. Ale nie był wtedy sam. Więc ja się pytam co z panem paliwiarzem Kurpiewskim? Przecież też wtedy brał udział. Ale tatuś go wybronił i synek pomyka sobie dziś ładnym Avensisem. I gdzie tu sprawiedliwość??? Pozostaje mieć nadzieje, że tym razem sąd stanie na wysokości zadania i wreszcie zrobi porządek z tymi typkami.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zabójca - Grzegorz Ch.

hmm sąd może by i dał radę ! ale co to za sędziowie co wypuszczają morderców i pedofili!! życzę aby dziecko takiego pana sędziego spotkało na swojej drodze pedofila to może dopiero wtedy sędziowie wyzbędą się obłudy!!

bigi2004

I widac co rządzi światem, masz kasę możesz robic co chcesz. Ale kazdy poniesie karę za swoje czyny, tylko niestety moze jeszcze narobic wiele zła.

O to do USA sie ukrywał ?

Rok czy dwa lata po zabójstwie przy Bolero, zamordowano chyba dziewczynę przy dyskotece Cassablanca, znajdującej się w tym samym miejscu co wcześniej Bolero. Po tym wydażeniu były organizowane w Łomży marsze milczenia itp. Czy ktoś jest w stanie napisać co się stało ze sprawcami tego mordu? Proszę tylko o prawdziwe informacje a nie jakieś dywagacje. I czy przy łomżyńskich dyskotekach w latach 90 XX wieku były to jednyne morderstwa, bo mi się wydaje, że było jeszcze jedno, choć tego akurat nie jestem pewny.
Inną ciekawą sprawą jest to, że o udziale syna pewnego przedsiębiorcy w zabójstwie mówi całe miasto, a prokóratura i sądy to zlewają.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Jeżeli sądy i policja milczą na temat tego chłopaka to dlaczego na Forum jutro go powiesicie...bez sensu...nikt z Was tam nie był i niech teraz nikogo nie osadza i posługuje sie plotkami wyssanymi z palca...Wydaje mi się że sąd i policja to nie przekupne instytucje i nawet jeżeli ten chłopak ma kupe kasy a jest winny to nie powinno być takiej ceny prawda? Więc gdyby co mamy kilku winnych....

Lady Isztar

No i dlaczego wielce szanowny admin wyciął nazwisko tego Grzegorza Ch.? Takich ludzi trzeba odrazu z imienia i nazwiska a nie jeszcze kryć. Tak czy siak - Chojnoś (to nie nazwisko) , dawny mieszkaniec Śniadeckiego, zdaję się że bloku nr 2. A co do informacji na ten temat to nie są to bzdury wyssane z palca i jakieś dewagacje. Jak do tej pory to tylko sądy się nie popisały. Ale teraz społeczność łomżyńska czuwa i tak łatwo nie popuści.

Brawo!! To znak że sprawiedliwośc jeszcze jest... :)

A sądy dla Ciebie to mało? Możesz mi powiedzieć co się stało tamtego feralnego wieczoru?? Że tych dwóch zabiło?? Czy może było troche inaczej?

Lady Isztar

Mi się wydaje, że to co sie stało tamtego wieczoru między tymi ludzmi nie jest istotne, niech dadzą sobie po mordach a nie zabijają (przepraszam za wyrazenie). Liczy się fakt, że sprwiedliwość działa powoli, ale mam nadzieję, że wszyscy winni poniosą karę. Tu chodzi o odebranie życia młodemu człowiekowi, który mógł wiele w życiu zrobic jeszcze. A zwierzęta chodzą i się śmieją.

Lady Isztar na jakiem Ty świecie żyjesz? Sądy??
Zapytaj o nie pewnego słynnego łomzyńskiego pedofila jak spotkasz go na mieście.

no właśnie więc dlaczego nikt nie rusza tematu naszych władz? A tak naprawde to przez nich winni chodzą po mieście i się smieją...a ten post napisał ktoś kto niestety nie ma ziealonego pojęcia co się stało tamtego wieczoru:( Nie bronie wcale ludzi którzy to zrobili ale niech nikt nie bawi się w samosądy bo sami wtedy nie robimy dobrze...Abcd napisał(a):

Lady Isztar

to chyba od dawna wiadomo że więzienia są tylko dla głupich i biednych

Do Lady Isztar...Skąd ty możesz wiedzieć, że nie mam pojęcia co tam się stało? Otóż bardzo się zdziwisz bo mam pojęcie. Wierz mi na słowo i nie ma co się tu mądralić, tylko sprawiedliwości ma stać się zadość. Tego chyba wszyscy chcemy a i synek pana paliwiarza z Łomży może też wpadnie w nieuchronne macki sprawiedliwości. Chciałbym żeby tak było. Bo czym niby tamten chłopak - Sylwek - zawinił??? Otóż to, mogli dać sobie po mordzie i wszystko. A tak się napili i zero kontroli. Takie buractwo to powinno zsiadłe mleko pić a nie alkohol. Widocznie im nie służy. Za to zobaczymy czy sądy i urzędy nam służą - normalnym obywatelom.

Jeśli jesteście pewni, kto stoi za śmiercią tego chłopaka. To dlaczego nikt tego nie zgłosi do prokuratury i opowie, kto za tą zbrodnię odpowiada. To właśnie dzięki takim osobom jak Wy prawda nigdy nie wyjdzie na światło dzienne, a nie przez sądy, które bazują na faktach (nie plotkach).
tomekk napisał(a):

moze niepowinnam sie wtracac bo mloda jestem i sie nieznam jak mi mowia niektorzy ale z samosadow spolecznych to nic dobrego niewynika wiec moze zostawicie sprawe policji i innym organom sprawiedliwosci
oczywiscie niemoga istniec sytuacje w ktorych sytuacja materjalna sadzi o naszej winie lub jej braku_wcale bym sie niezdziwila jak "paliwowcy" podarowaliby koperte tu gdzie trzeba :P

ks

Do Łomżana spoko powiedzmy ze wiesz co tam sie stało i bardzo współczuje jeżeli to był znajomy:( ale nie wyskakuj z insynuacjami na forum bo może odwrócić sie to przeciwko Tobie...wiedz że winni za tą ZBRODNIE odpowiedzą za swoje czyny czy przed sądem czy przed Bogiem na sadzie ostatecznym ...Wydaje mi się że założyłeś ten post po to żeby oznajmić ludziom kto to zrobił!!! I tyle napisałeś i więcej nic nie zrobisz tylko uciekniesz dupą w tył bo rozpętałeś dyskusje na forum i a nóż ktoś sie za to wezmie prawda?? Głupota.......

Lady Isztar

hmm z tego co wiem sprawca tewgo zabujstwa przy casablnace zostalk zamordowany przez ojca tej dziewczyny, on wyjechal do usa , a jej ojciec sie dowiedzial gdzie on w usa jest byl w stanie nowy jork i zamordowal tego morderce tej dziewczyny w casablance okoko za okoko zab za zab opowiadali mi znajomi z nowego jorku jak tam bylem

Kodeks Hammurabiego powinien obowiązywać do dziś.

Pozdrawiam

"...hmm z tego co wiem sprawca tewgo zabujstwa przy casablnace zostalk zamordowany przez ojca tej dziewczyny, on wyjechal do usa , a jej ojciec sie dowiedzial gdzie on w usa jest byl w stanie nowy jork i zamordowal tego morderce tej dziewczyny w casablance okoko za okoko zab za zab opowiadali mi znajomi z nowego jorku jak tam bylem..."

NIE NO TERAZ TO WALNEŁEŚ BABOLA. CO MA DRUGI PRZYPADEK DO PIERWSZEGO. CHŁOPCZE CHODZI TU O PRZYPADEK NAPRZECIWKO BP. TAM ZGINOŁ CHŁOPAK NIE DZIEWCZYNA . PODCZAS DRUGIEJ SYTUACJI ZGINEŁA DZIEWCZYNA NA PLACU DYSKOTEKI.
POST TEN ROZKMINIA NA TEMAT PIERWSZEJ SYTUACJI. MYŚLĘ ŻE WTEDY TO TY ŻADKĄ KUPE ROBIŁEŚ JESZCZE W PIELUCHĘ WIĘC ZAMKNIJ KIB...., I SIĘ NIE WYPOWIADAJ. PANIE Z TEGO CO WIEM....

loko poczytaj jak nie umiesz ktos sie pytal wyzej o to wczesniejszo sprawe wiec napisalem to co wiem!!

A co do niezawisłości sądu: Czytam teraz książkę, którą napisał Henryk Niewiadomski. Znacie? "Dziad" był BOSSem mafii Wołomińskiej i pisze jaki to jest sąd. To jest prawda! Dołańcza różne dokumenty i gołym okiem widać, że gościu był traktowany jak śmieć. Zrobili jemu sprawe za jakiegoś innego gościa, przekupiony świadek... I to jeszcze wszystko było 5-6 lat temu! Kiedy chyba już była Demokracja! :|...

...

...

TERMINATOR - JAK DOBRZE PAMIĘTAM TO CZŁOWIEKIEM ODPOWIEDZIALNYM ZA TO TĄ MASAKRE BYŁ UPŚLEDZONY KLIENT. WIĘC NIE PISZ BZDUR JEŻELI NIE WIESZ NIC NA TEN TEMAT. TAK SIE SKŁADA ŻE PRACOWAŁEM W CASABLANCE BARDZO DŁUGO WIĘC DUŻO WIEM NA TEN TEMAT BO BYŁEM ŚWIADKIEM W TEJ SPRAWIE WIEC ZAKOŃCZ TEN TEMAT I NIE OPOWIADAJ TYCH GŁUPOT.

Muszę Was wszystkich rozczarować. Prokuratura i sądy jednak coś robią mimo tych wszystkich zarzutów pod ich adresem. Zabójca dziewczyny dostał 25 lat i do tej pory jest w więzieniu. Dlatego też zamiast niepotrzebnie roztrząsać na forum,te z pewnością nieprzyjemne dla rodzin sprawy, zostawmy je organom do tego powołanym.

Pozdrawiam.

G a z e l a

otóż to przynajmiej jedna rozsądna osoba na tym forum.
Pozdrawiam Gazela.

Lady Isztar

a pan kurpiewski dalej chodzi wolny ??? oto jakie cuda moga zrobic pieniadze !!!!!!!! tata bogaty , pobozny to i synek wolny !!!! wolna amerykanka -

mario

Przed chwila czytalem na forum watek o naszym miescie. Ludzie sa rozczarowani i pytaja dlaczego to miasto nie ma klimatu. Milego, spokojnego, wesolego, uczciwego klimatu. Mysle, ze odpowiedz jest wlasnie w tym watku.
Jack

TigerJ

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org