Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zrozpaczeni właściciele szukaja zaginionej suczki |
Dzisiaj ok. godziny 15 zaginęła biało brązowej maści suczka,mieszaniec,szczupłej postury,wysokości mniej wiecej do 3/4 łydki. Siedmio letni futrzak posiadał czerwoną,materiałową obrożę.Cechy charakterystyczne:przyjazny pyszczek,biała plamka na brazowej glowie,bialy tors,brzuch,łapki i biało-brazowy ogon.Suczka nazywa się NORA,zaginela w okolicach ulic Polowej,Dmowskiej,Wojska Polskiego,Os.Boh.Monte Cassino. Jesli ktokolwiek widział naszą zgubę,lub zna miejsce jej przebywania,prosimy o niezwłoczny kontakt pod numer 792-456-110. Serdecznie prosimy o pomoc, Zmartwieni właściciele
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zrozpaczeni właściciele szukaja zaginionej suczki |
To piesek bez smyczy wyszedł?.
|
|
widzialem kolo szkoly na akademickiej
|
|
tutaj chyba ktoś widział pieska http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=564223&t=564223
|
|
To jest po prostu nienormalne! Nie ma dnia, żeby nie było takiego apelu ! Ludzie, pies to żywe stworzenie tak jak wy, tylko, że psiarze mają chyba mniej rozumu od psiaków !
|
|
ja nie wyobrażam sobie zgubić swojego...szukałabym chyba całą noc.A dzisiejsza noc ciepła nie jest...piesek pewnie ogromnie zestresowany:( życzę mu szybkiego powrotu do domku
|
|
Suczka uciekła,poniewaz przestrzaszyla sie huku petard,ktore sukcesywnie sa wystrzeliwane na kazdym osiedlu dla zabicia nudy.Taki wybuch jest ogromnym stresem dla takiego pieska.Dziekuje za informacje.
|
|
Ze smyczy się zerwała? Czy w ogóle na smyczy nie była.
|
|
O której godzinie mniej więcej ?
|
|
Tomek290 O której godzinie widziałeś ją koło szkoły ?
|
|
Jeżeli to ta to rano widziałem ją na Śniadeckiego
|
|
jeżeli podobna do Pekińczyka, włochata to widziałam dziś niedaleko starego rynku, ale jakaś przestraszona nie chciała podejść...
|
|
Pekińczyk już dobrze ponad miesiąc się błąka po Starówce, to nie ten. Ney, wstaw zdjęcie, będzie łatwiej.
|
|
Niestety,moj piesek jest mieszancem z rodziny terierow.Wrzucam zdjęcie.Oprocz tego,od jutro rozwieszamy ogłoszenia z numerem telefonu. http://imageshack.us/photo/my-images/713/63139501922739848701201.jpg/
|
|
i jak? znalazł się?
|
|
Myslelismy,ze ktos ja przygarnal,bo nasz piesek jest bardzo oddany i bardzo dobrze zna okolice,nie ucieklaby.Pozniej skojarzylismy,ze suczka niedllugo bedzie miala cieczke,wiec mogly zadzialac instynkty.ostatecznie steskniona wrocila o 4 nad ranem.dziekujemy za troske i zainteresowanie:)
|
|
Super, że się znalazła :) Lepiej wykastrować (sterylizacja trwała) suczkę, dla jej zdrowia i Waszej spokojnej głowy. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
super:) ciesze się że wróciła... co do sterylizacji ja moje obie suczki wysterylizowałam, właśnie ze względu na zdrowie jak i dla spokoju. pozdrawiam
|
|
No i wyprowadzanie psów na smyczy! Zwłaszcza w okresie kiedy zbliża się sylwester.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |