Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szkoła policealna na al.legionów |
witam czy ktos z was moze uczeszcza do szkoly fryzjreskiej na al.legionow i czy moze wypowiedziec sie czy człowiek sie nauczy czegos tam czyli czy wychodzi ze szkoly przygotowany do zawodu? (-_-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szkoła policealna na al.legionów |
ja jestem na pierwszym roku czyli 2 semestr jest spoko zobaczymy jak dalej
|
|
majatyszka a ta babka co macie z nia parcowanie duzo was uczy typu pokazuje strzyzenie dokalnie upiecia jakies mieliscie? (-_-)
|
|
francuza już dziewczyny robią.
|
|
tak jest świetna fryzjerką strzyżenia narazie takie proste i męskie koloryzacja balejaż upięcia w drygim roku
|
|
Mariolka , za wykładowcę z francuskiego robi ?
|
|
Nauczyć się można... Co do tego czy będziesz przygotowana do zawodu to niewiem jak to rozumiesz bo po takiej szkole napewno salonu nie otworzysz:) ale mam nadzieje ze jeżeli teraz przez 2 lata czyli 4 semestry praktycznie będzie was przygotowywała Pani I. to ludzie z was będą. W tym zawodzie potrzeba dużo praktyki. Ogólnie polecam tylko pamiętaj ze to co z tamtąd wyniesiesz zależy wyłącznie od Ciebie i Twojego zaangażowania.
|
|
Zezowaty tez tam wyklada. Po godzinach tylko plytki w meskim kiblu a wczesniej prowadzi zajecia praktyczne z fryzjerstwa lonowego. Wytrenowal sie na strzyzeniu bumow spod Sezamu.Jest w tym swietny!
|
|
Zezowaty tez tam wyklada. Po godzinach tylko plytki w meskim kiblu a wczesniej prowadzi zajecia praktyczne z fryzjerstwa lonowego. Wytrenowal sie na strzyzeniu bumow spod Sezamu.Jest w tym swietny!
|
|
siwasuko , a co tobie gorzej , ch..a do d..y szukasz ? Jak pies nie ma co robić , to siada na d..e i jajca liże . Chodzisz za mną wszędzie i ch..a do d..y szukasz ? Ryj cię swędzi czy d..a ?
|
|
Zez..... to podlaski szlachcic. W jego zylach plynie czysto blekitna gnojowica. Zez..... nie wiem czy to prawda ze u ciebie w ,dworku' schabowe ubija sie cepem?Prawda to?
|
|
PSI POMIOCIE , siwasuko zdziwiłabyś się gdzie się urodziłem i wychowałem , a ty wsiowy mądralo , POTOMKU ROZTRZĄSACZY GNOJU zawsze będziesz za parobka robiłA . Siano i słoma ci z butów wystaje i na odległość , nawet przez neta czuć twoją wieśniaczą mentalność BUREJ BEZZĘBNEJ SUKI , co jak ugryżć nie może , to chociaż sobie poszczeka . PSI NAPLECIE siad na d...e i do budy !
|
|
Staraj sie Zez.... o doplaty bezposrednie na transplantacje ryja od knura z twojej obory ktory zgodzil sie(nie mial wyjscia) byc dawca.Zreszto i tak po tym zabiegu nikt z twoich kumpli sie nie kapnie bo jestes do niego blizniaczo podobny. A i ,ogon' masz tez taki wywiniety jak on.Kasia mi mowila. I tak to watek szkoly policealnej spelz do obory Zezowatego. ALE JAZDA!!!!!!!!!!!!!!
|
|
TEMPIEM CHAMSTWO I GŁUPOTEM SIŁOM I KULTUROM OSOBISTOM !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |