sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jaki klub?

Dawno nigdzie nie bylem. dom i praca... rozumiecie. dlatego moje zycie towarzyskie zostalo mocno zaniedbane ;) co na obecna chwile polecacie? gdzie mozna potanczyc i posiedziec przy drinku?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jaki klub?

Polecam "Amnezje" :)

nom ...

amnezja,warka

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

W amnezji nie bylem, ale w warce to potanczyc raczej nie ma gdzie ;)*
Niedlugo pewno tez grzybka otworza, wiec tez bedzie gdzie przyjsc:)

YAMA YAMA,SZCZEGÓLNIE W CZWARTKI JAK JEST KARAOKE JEJEJEJE:)))

aa

martuchnam nie pojebalo ci sie w dupce? Warka, tance? ja rozumiem reklama, ale wszystko ma swoje granice!

W sumie w Warce część parkingu wykorzystana jest na stoliki i parasole ale reszta jest do zaadoptowania pod tańce. Można by też nawieść piachu i przenieść tam plażę miejską. Ogródek bez zieleni to i plaża bez wody - przyciągnęła by nie tylko swojaków ale i turystów. Zostawmy ożywianie Starówki (tak ożywiali, że już tylko jeden ogródek) a pobudźmy parkingi.

Zainteresowala mnie Amnezja. jutro cos w niej bedzie?

Cichooo, Amnezja jeszcze w piątek ujdzie w tłoku, od czasu do czasu oprócz "agroturystyki "usłyszysz Abbę czy Bony M, na jutro amnezja szerokim łukiem, może Warka i koncercik "po godzinach" ?

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

soho w kazdym barze klubie idzie potanczyc no chyba ze przejmujesz sie opinia co o tobie powiedza(ja akurat mam to gdzies i tancze gdzie sie da jak mam ochote)...poza tym ja nigdy nie stosuje reklamy wiec sie odjeb czlowieku..

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Kufelek

milesclub

martuchnam ja mam podobnie jak ty. Tańczę gdzie popadnie. Kibel, szatnia, zaplecze a nawet magazyn na kuchni.

ona nawet w MC zakurwia break dance'a! ulomne stworzenie.

Amnezje,warki a i tak wszyscy później idą do niezawodnej pod względem frekwencji yamy czego nie można powiedzieć o innych lokalach.
Miło się siedzi na ogródku w tz. Grzybku w przeciwieństwie do zakurzonego parkingu pod warką.
Ale jak to powiedziała nina26: "martuchnam ja mam podobnie jak ty. Tańczę gdzie popadnie. Kibel, szatnia, zaplecze a nawet magazyn na kuchni."
Każdy ma swoje upodobania:)

Tak , takie BURAKI , jak Janusz kos , którym to słoma z butów wystaje - parobki wsiowe , po wydojeniu pańskich krów , jadą poszaleć w weekend do Yamy , za zarobioną tygodniówkę , a póżniej na parkiecie , wali tam GNOJOWICĄ .

januszku gilosie , czy jak ci tam ? , MYJ SIĘ częściej , to może chociaż trochę zagłuszysz ten krowi smród !

Autor: Soho (---.elomza.pl)
Data: 03-05-12 10:58

ona nawet w MC zakurwia break dance'a! ulomne stworzenie.

wiesniaku naucz sie bawic-bo jak na razie to ty ulomny jestes jesli tego nie potrafisz -a nie stac w klubie czy gdziekolwiek i noga tupac pod sciana....idziesz gdziekolwiek to idziesz sie dobrze bawic i masz w dupie co i kto o tobie mysli....ja pie****e totalne wiesniaki i ciemnogrod tutaj..kiedys przynajmniej lomza byla miastem i zyla a teraz...hmmmmmmmmmmmmm no comment

martuchnam ,

Bo tu 90% mieszkańców , to POTOMKOWIE ROZTRZĄSACZY GNOJU , jak ten Autor: Janusz kos .

Taka " wsiowa " mentalność KMIOTÓW .

zuza:***:DDD

zezus moze niekoniecznie twoje posty mi sie podobaja itp ale teraz sie z toba zgadzam...

To się nikomu nie musi podobać , to sama prawda , która w oczy kole .

Raczej bełkot sfrustrowanego prostaka spod sklepu z Konarzyc:))))

Janusz kos , to mieszkasz w Konarzycach?

Nie mów , nie znam tam nikogo , a czasem tylko przejeżdżam przez tą miejscowość , ale TAKIEGO GÓWNOZJADA jak ty , to tam na pewno nie ma .

Autor: Janusz kos , GÓWNOZJADZIE , tak byś polecił lokal , jak w Temacie : Caffe deptak na farnej ?

Caffe deptak na farnej
Autor: Agaton (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 20-04-12 17:32

co sądzicie o tej kawiarni?
........................................................................................................................

Re: Caffe deptak na farnej
Autor: Janusz kos (---.adsl.inetia.pl)
Data: 20-04-12 17:41

gówno!

gówno! - januszku gilosie , gimnazjalisto - CO TO ZA MENTALNOŚĆ POTOMKA ROZTRZĄSACZY GNOJU !

martuchnam, tepy klocku, czasem zwiedzam te łomżyńksie przybytki i jakos nigdy nie widzialem Ciebie, tanczacej w Warce, Biedronce, MC, 54 czy innym przybytku. Skoro taka rozrywkowa jestes i masz w nosie co ktos o Tobie mowi, to zapewne cechy wrodzone? po dziadku, szlachcicu co?

bo tepy osle ja zyje dla siebie nie dla innych jak sie bawie to na calego....poza tym chodze do barow lub klubow jak mi czas pozwoli a po drugie ty nie mow ze mnie nie widziales skoro nie wiesz jak wygladam...
a tak ogolnie ja nie bawie sie tylko w tej zapadlej dziurze w ktorej jedynymi normalnymi miejscami poza amnesia oraz warka nic nie ma

no tak, zpomnialem ze ty sie bawisz jedynie tak gdzie cie wioskowe chlopaki zaczepiaja, bo z twoja uroda, innej opcji niz zwracanie na siebie w ten sposob uwagi czyli tance w MC i Biedronce oraz Warkce i Amnesii, nie ma!

jestes naprawde zalosnym tepym wiesniakiem....nie zamierzam ci sie tlumaczyc gdzie chodze itd...szkoda klawiatury na osoby takie jak ty oraz mojego czasu...
ja przynajmniej umiem sie bawic a ty....dygasz noga pod sciana lub stolem czekajac az jakas gwiazda sie zlituje i da sobie z toba zatanczyc...masakra
a moja dyskusja z tepym burakiem skonczona od teraz

ja poluje na takie gwiazdy jak ty wlasnie, wiesz co sie z toba robi? bo tej dobrej zabawie co? :D

ja jutro proponuję MILES CLUB
jest duży parkiet do tańca w piątki leci rużnorodna muzyka
z lat 80-90 ale i trochę disco polo i dużo radiowych nowości
ja nielubię jak ktoś w tańcu mnie trąca łokciem
a w tym lokalu jest duży parkiet i i dużo miejsc siedzących
polecam piątki

gitara gra

cwoku ja chodze sie pobawic a nie szukac wrazen....

no no :D ja wiem! :D a znajomy? a ty to sie nauczyles na pamiec czy robisz tylko kopiuj wklej :)?

martuchnam jeżeli uważasz, że jedyne lokale do zabawy w Łomży to amnezja i warka to wyrazy najgłębszego współczucia dla ciebie i dla wszystkich twoich znajomych.
Masakra.

megi dziekuje :) czy mam potraktowac to jako zaproszenie ;) ?

znajomy88 thanks :)

Bar pod Gruszą, Kufelek, Mordownia, Barbados, Qube - LISTA NAJPORZĄDNIEJSZYCH LOKALI. AMNESIA I YAM TO SYFY NIE POLECAM :/

arabski , a o Sawanie zapomniałeś ?

Cichooo, mnie nie wiedzieć jak to potraktowałeś, ale w Warce deczko za głośno, a juterkiem jak i poczatek długiego weekendu spędzam nad wodą, przecinek należny..., wieczór pozytywnie spędzony ! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

megi
z mojej strony to byl zart z dynstansem ;) W takim razie milego weekendu i maksymalnego naladowania akumulatorków :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org