poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zimnica w Mechaniaku !

Witam! chciałbym poruszyć sprawę dotyczącą Szkoły Mechaniak i temperatury jaka w niej panuję. W klasach i na korytarzach jest tak zimno, że mimo iż noszę na sobie grube ubrania to trzęsę się i dygoczę z zimna, zresztą nie tylko ja ale też wiele innych osób. Czuję, że jeśli pochodzę jeszcze kilka dni to tej "chłodni" bo inaczej nie da się tego określić to wyląduje z zapaleniem płuc w szpitalu. Koniecznie trzeba coś z tym zrobić i mam nadzieję że znajdzie się osoba która się tym zainteresuję.
Pozdrawiam:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zimnica w Mechaniaku !

ty sie dobrz zacznij odzywiać i trochę ruchu to ci zimno nie będzie. Po pierwsze to bierz do szkoły dwie duże pakdy cj;eba za smalcem lub ze słoniną to ci da dużo energi i będzie ci ciepło. przestań wpierzac chipsy .

Santreo

Weź ze sobą termometr i zmierz temp. Jeśli mniej niż 18'C to nie powinno być tam lekcji.

Ubieraj się ciepło to nie będzie ci zimno:)

Moj dziadek mial takie same objawy 2 dni przed smiercia

Musisz podanie napisać do dyrektora szkoły to jeszcze dadzą wam ze 3 tyg. ferri.

losiek

Pozdrawiam:) - na koncu mowi wszystko - uczyc sie nie chce co?? Po za tym nie ma juz Mechaniaka - chyba ze we wspomnieniach - teraz jest ZSMiO...

dlaczego nikt w takich sprawach nie uda się do dyrektora tylko żali się na forum i pisze mam nadzieję, że ktoś się tym zainteresuje niby kto? TVN 24?

Witam
Dlaczego zaraz do dyrektora, może prościej do wychowawcy?

na WFie zacznij cwiczyć, bedzie cieplej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org