poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pracownik Jednodniowy za Darmo

Proszę Państwa w Łomży panuje moda na zatrudnianie w różnych sklepach pracownika za darmo na 1 dzień .W takich sklepach jest zatrudniana co dziennie inna osoba . Właściciele nic za to im nie płacą bo twierdzą że to jest próba co jest to nie prawda bo do takiego sklepu zgłasza się po 60 osób. .Proponuje wszystkim osobom w taki sposób wykorzystanym iść do Inspekcji Pracy .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pracownik Jednodniowy za Darmo

To w jakim sklepie tak wykorzystują?Jak zaczołęś to skończ!

widze ze moze Ty jestes poszkodowana,ale jesli ktos kogos chce przyuczyc do pracy to za co ma mu placic?masz cieplo i niemusisz na ulicy stac w zimnie,pozatym trzeba cos umiec zeby pracowac.

tak tak,do inspekcji pracy trzeba isc oni pomoga i zaplaca hehehe,robic z siebie chyba durnia i w papiery sopie na,,,,c,Lomza jest mala kazdy kazdego prawie zna.

Łomża jest mała inspekcja pracy to tylko atrapa :-)

Także prywaciarze mogą spokojnie prowadzić swoje darmowe obozy pracy , osobiście się z tym nie spotkałem a osobom pokrzywdzonym proponowałbym odbierać zapłatę we własnym zakresie

nagrać to i do tv, nic nie pomoże jak 4 władza tvn:PPP

Pracowałem kilka lat temu u Podbielskich w składzie budowlanym na poznańskiej.

Zatrudniali tam na tydzień lub dwa tygodnie człowieka którego brali na " próbę i do przyuczenia " taki człowiek pracował jak osioł albo kozioł ofiarny a potem był zwalniany bez kasy i na jego miejsce przychodził następny uczciwy człowiek mający nadzieję z którego robiono frajera.

Pani Podbielska robiąc z uczciwych ludzi naiwnych frajerów ludzkim kosztem przez ponad rok na moich oczach miała więcej niż pełny etat pracownika pracującego za darmo przy czym pracownik dokonywał też inwestycji w Podbielskich wykorzystując własne auto i paliwo na wożenie nie tylko ich ulotek pracując na ich dobrobyt i swoją biedę średnio 10 godzin dziennie.

Znam przypadek kiedy inna firma zatrudniała ludzi na umowy o dzieło a potem nie płaciła grożąc pracownikowi sprawą za nie wywiązanie się pracownika z postanowień umowy której najzwyczajniej nie umożliwili pracownikowi wypełnić stosując podstępny plan wykorzystania człowieka.

jest wiele innych ciekawych przykładów ale nie chce mi się tu tego gówna katolickiej fałszywości roztrząsać.

To są wszystko Curva Katolicy* budujący/wspierający łomżyńskie kościoły.
* curva należy czytać i rozumieć w języku ojczystym/urzędowym Kościoła Katolickiego

TAK BYLO JEST I JESZCZE DLUGO BEDZIE.-----BRAK KATROLY.

chyba brak poczucia swojej wartości :). Ja bym taką propozycję wyśmiał, zawsze przed robotą trzeba ustalić, ile za h i tego domagać się.

---------------------------------------------

Znany temat nie tylko w sklepach ale również u drobnych cwaniaczków co szukają do pomocy na jeden dzień a później tłumaczą się że brak kwalifikacji dyskwalifikuje ich żeby byli przyjęci do zakładu i taki o to sposobem łomszyńscy bisnesmeni bogacą się na używane bmw z komisu ...

Czy Będą w Polsce samosądy zniecierpliwionych/oburzonych wymiarem niesprawiedliwości?

Kościół w Polsce dalej jest jak PZPRowski folwark tylko zmienił się zarząd tworzący świńskie układy. Ciemiężcy zmienili barwy z czerwonych na czarno niebieskie. Mamy do czynienia z sytuacją jak w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem " Folwark zwierzęcy "

Ponad 2000 lat naszej ery - naszej cywilizacji zbudowanej na ukrzyżowaniu prawdy blisko 2000 lat prawa ewoluującego na chrześcijańskiej drodze Europy prawa służącego europejskiej cywilizacji krzyża. Dokąd ta poparta prawem droga krzyżowa nas prowadzi?

w Galerii w sklepie z bielizną też tak było na jeden dzień na próbę przyjmują i co dzień inną osobę widać hehe

tzw.inspekcja pracy gdyby dopełniała solidnie swoje obowiązki to bezrobocie byłoby o wiele wyższe ,dlatego jest jak jest bo wszystkim to na rękę ..nawet tym poszkodowanym którzy pracują bez niektórych świadczeń -pocieszeniem jest fakt ze w ogóle maja prace ....pierd..rzady

Paplik, a skąd wiesz, że podbielscy to katolicy? zwieżali ci się? masz na to jakiś dowód???

Do przedmówcy podpisującego się "vorarbeiter"
To Twoje pytanie jest chyba raczej pytaniem skierowanym do mnie(?)
Tak czy Nie nieistotne ja odpowiadam:

W biurze sprzedaży na składzie budowlanym kiedy wykorzystywali ludzi wisiał w tym czasie krzyż a sam Podbielski był w młodości ministrantem. Poza tym latają do kościoła i przystępują do Katolickiej " kanibalskiej " Komunii.

Paplik wklej zdjęcie tego krzyża :) a nawet jeśli, to żaden z niego katolik. Bardziej przychyla się do ateistycznej wizji świata, gdzie żadne prawa ani moralność nie obowiązuje.

Pewnie zaoszczędzoną na pracownikach kasę rzucał w niedzielę na tacę, siedząc w pierwszym rzędzie w kościółku.

"
... i powiedział Pan " a gdyby pytali o mnie ateiści - mnie nie ma"

"Stary, dobry" ateizm odchodzi do lamusa. Jego miejsce zajmuje agresywny marketing połączony z irracjonalnym szyderstwem. W Polsce ten model uosabia pewien członek partii ludzi rozumnych inaczej.
http://idzpodprad.salon24.pl/238800,wspolczesny-ateizm-palikotyzm

Taki sam z niego katolik jak kustosz katedralny ks. Marian Mieczkowski* wypasający katedralny Świątynny interes a nie rząd dusz które w kościołku nie widzą już Kościoła z ludzką twarzą na obraz i podobieństwo Boże.

Na ale przykład/rozkaz* idzie z góry od arcykapłanów z Rzymskokatolickiego Sanhedrynu.

* Marian Mieczkowski to podkomendny Biskupa Łomżyńskiego S.S.

''interes a nie rząd dusz które w kościołku nie widzą już Kościoła z ludzką twarzą na obraz i podobieństwo Boże''

i tu się niestety zgodzę

Andy C do dziś pamiętam jak Pali kot składał przysięgę: " Tak mi dopomóż Bóg''

:)

Palikot pcha mopa(Robert Leszczyński) w t...k Biedronia.

" no nie "
piszesz cytuję:
"bo wszystkim to na rękę ..nawet tym poszkodowanym którzy pracują bez niektórych świadczeń -pocieszeniem jest fakt ze w ogóle maja prace ....pierd..rzady"

Zgadzam się z podzielam Twoje zdanie a nawed je uzupełnię dodając mały trzy lirerowy szczegulik NIE

bo NIE wszystkim to na rękę ..nawet tym poszkodowanym którzy pracują bez niektórych świadczeń -pocieszeniem jest fakt ze w ogóle maja prace ....pierd..rzady

Tu nie chodzi o pracę ale o godność a raczej odbieranie środków do godnego życia rodzinom na których inne rodziny budują " kanibalski " kapitalizm pozostając z krzywdzonymi w " kanibalskiej " Komunii Kościoła Katolickiego

Mr_Andrzej nic pan nie rożni się od tego Pana:)

http://www.youtube.com/watch?v=6z4TSsLu1yk

Paplika do gomułki porównujesz? Władek przewraca się w grobie :D

Władysław Gomułka - Antysyjonizm

http://www.youtube.com/watch?v=livaHrj2kg4&NR=1

To były dopiero anomalia

Szanowni Przedmówcy wielkiej " małej wiary "
Wielu biskupów działało tak jak Gomółka
Jeden z nich ma w swoim herbowym zawołaniu (po łacinie) zapisaną gomułkowską filozofią pełniąc władzę podobnie jak Gomółka w stolicy.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kazimierz_Nycz

Gomułka to Gomułka :) powiedział won,

Jak z takimi ludźmi mieszkać przebywać pod jednym dachem tylko tylko dziamgają jacy oni wspaniali bo ateiści heheh... a żaden teorii względności nie napisał;)

Gomółki do dziś mają zastosowanie w Kościele
utrudniając zobaczenie ludziom tego co znajduje się za murami wierzy (wiary) budowanego przez nich Kościołka.
Alegoryczne porównanie do Gomułki i okna w Polskim domu jego władzy.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Gom%C3%B3%C5%82ki

Gomółki – niewielkie, najczęściej okrągłe szybki stosowane do szklenia okien, łączone ołowiem. Mają charakterystyczny kształt krążków o koncentrycznych nierównościach i zgrubieniu pośrodku, zwanym pępkiem. Były już znane w średniowieczu, w Polsce powszechne od drugiej połowy XV i w ciągu XVI w. Stosowane do dzisiaj w celach dekoracyjnych (np. jako element witraży).

Szanowny przedmówco
Zmieniasz temat który tobie nie pasuje. Sam go ze mną zaczynasz a potem przed nim uciekasz. Przyślij na rozmowę ze mną swojego ojca (duchownego) bo Tobie jak widzę rozumu brakuje.

Mr_Andrzej idź Pan do cholery do burdelu wykupi Pan sobie stały abonament prostytutka chętnie wysłucha Pana gorzkich żali ...
Lepiej dać parę groszy dla kobiety niż na tace.

Mr_Andrzej i bardzo dobrze że mi rozumu brakuje :)
Nie ufać myślicielom, których umysły wprawia w ruch dopiero cytat.

Jeszcze pan tu tego nie wkleił na politycznym Pana Trollowań naliczyłem co najmniej 5

Autor: Mr_Andrzej (87.119.11.---)
Data: 23-10-11 12:40

Szanowni Państwo widzę że na trudne sprawy nie jesteście Państwo obojętni zapraszam do tematu w refleksji nad źródłem kryzysu w Łomży związanym z wiara i ateizmem aktywnymi nie tylko na łożu śmierci
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=176897&t=176897

?!;+)><>

Dlaczego jestem ateistą?

Bo mam
+ 5 do charyzmy
+ 5 do inteligencji
+ 5 do wiedzy
Mogę rzucić:
- Radość życia
- Wkurzenie teisty
- Zauroczenie lachona
a od 10 poziomu:
+ 10 do wszystkich atrybutów i czar: Przywołanie Nietzschego
od 15 poziomu:
Zauroczenie lachona działa cały czas i mogę rzucić: Kisiel w majtkach
od 20 poziomu:
+ 15 do atrybutów, Kisiel w majtkach działa cały czas i mogę rzucić: Ognisty Bąk Bezbożnej Destrukcji
Od 25 poziomu: święcona ziemia dymi się pod stopami, święcone przedmioty tracą świętość po dotknięciu, święci ludzie padają na ziemię i płaczą z przerażenia, mogę rzucić piłką do kosza
od 30 poziomu: postać ateisty goreje żywym ogniem i mogę rzucić dyskiem
od 35 poziomu: święcona ziemia drży kiedy stawiam kroki, pękają mury świątyń, święci ludzie w promieniu 30 metrów zamieniają się w ateistów
od 40 poziomu: mogę przejąć umysł papieża
od 45 poziomu: mogę tworzyć własne wszechświaty
od 50 poziomu: mam na stałe atrybuty: wszechwiedza, wszechmoc, mogę rzucić wszystko w cholerę.
Jeszcze są czary:
- Prawdziwe widzenie - zabija wszystkie niewidzialne istoty w promieniu 30 metrów
- Sceptycyzm - działa jak dispell, tylko nie może być skontrowane
Ale są i ujemne fakty:
- Ateista nie uzyskuje uzdrowienia odwiedzając świątynie
- Ma permanentną klątwę ’ekskomunika’
- Niektórzy podczas rozmowy z ateistą zakrywają uszy i powtarzają w kółko ’nie nie nie nie nie nie’ co blokuje sporo możliwości dialogowych
- Ateista nie może się przyłączyć do kilku gildii, np. ’Liga Polskich Rodzin’ itp.
- Nie może używać pewnych magicznych przedmiotów, np. ’woda święcona’ czy też ’święty krzyż’
Za to może używać Kondoma Laickości, dzięki któremu do twojej drużyny nie dołączą niechciani NPC

Dlatego właśnie wybrałem bycie Ateistą

http://www.gadu-gadu.pl/katolicy-zatrzymali-ateistow

Typowym przykładem uczonej głupoty jest pani Senyszyn, której profesorskiego tytułu nie traktowałbym serio choć muszę przyznać, że za komuny dawano go jeszcze większym idiotom byleby byli zaangażowani w krzewienie nowej, świeckiej tradycji.
http://kobieta.onet.pl/1,437761222,adamkuz.blog.onet.pl,blogi.html

W końcu trafiłem do domu. Do drużyny, której szukałem przez połowę mojego życia. Biedroń

Niezbędnik ateisty
Niezwykle osobiste rozmowy o ateizmie z kluczowymi postaciami polskiego życia publicznego. Piotr Szumlewicz zadaje pytania o najbardziej intymne aspekty duchowości, odpowiadają pisarze, filozofowie, dziennikarze, politycy, naukowcy i działacze społeczni, m.in Robert Biedroń

Niewierzący są nie tylko bardziej zadowoleni ze swoich seksualnych doświadczeń, ale jak zauważają badacze, są również bardziej otwarci na rozmowy o swoich pragnieniach i fantazjach.

http://nauka.newsweek.pl/seks-katolikow-z-poczuciem-winy,77172,1,1.html

Szanowny Przedmówco
ukrywający się pod kryptonimem " Andy C "
piszesz do mnie cytat:
"Mr_Andrzej idź Pan do cholery do burdelu wykupi Pan sobie stały abonament prostytutka chętnie wysłucha Pana gorzkich żali ...
Lepiej dać parę groszy dla kobiety niż na tace."

Prawdę Powiadasz.
Prawdę powiadasz i to prawdę potwierdzoną w Ewangelii Twojego Kościoła.
Biblijna prostytutka była bliższa Twojemu pierwowzorowi krzyża jaki przed sobą bałwochwalczo stawiasz i w ten sposób bliższa prawdzie którą tym krzyżem zaszczuli ludzie zachowujący się podobnie do Ciebie. A może się mylę (?) jeśli tak to przepraszam!

Gorzkie żale to raczej powinni wzbudzić u katolickich złoczyńcow ich ojcowie duchowni którzy czerpią tacowe korzyści dając im obecnie błogosławieństwo bezwiednego rozgrzeszenia budując kościół za przysłowiowe 30 srebrników własny świątynny interes.

To prawda lepiej dać parę groszy dla potrzebującej kobiety niż na bałwochwalczą tacę.

Dlatego też "biblijna" prostytutka bliższa sercu bożemu niż działający w imię Boże arcy kapłani i uczeni w piśmie nie tylko Świętym

Mr_Andrzej
Szkoda czasu na dyskusję z naszym forumowym chochlikiem. Z jego strony możesz spodziewać się co najwyżej "śmiesznego" obrazka bądź ambitnego wierszyka...no jeszcze zdania , których znaczenia zapewne on sam nie rozumie. W jego przypadku prawdą jest, że niewiedza to błogosławieństwo. :)

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Mr_Andrzej oj pokerek na plebani Panu nie wyszedł i stąd te żale;)
Czy mikrofon Panu siłą wyrwali i stad te żale:D

;)

http://wystap.pl/programy-do-obslugi-parafii/

W odniesieniu jak wyżej.
Szanowni Państwo

Każdy "głupi"* ma swój rozum i z każdym można rozmawiać na równym poziomie jeśli jest taka wola dążących do dialogu niekoniecznie ale na przykład ekumenicznego. Ludzie tacy jak ukrywający się na tym forum człowiek pod kryptonimem który osoba "Cleric" nazywa naszym forumowym chochlikiem są szczególnie cenni ale tylko dla tych którzy słuchając potrafią usłyszeć człowieka który stoi za wypowiadanymi słowami. Tacy ludzie jak On potrafią wygenerować sprzężenie zwrotne z którego skorzystają wszyscy uczestnicy dialogu. Dlatego też wasz/nasz Bóg daje pierwszeństwo nie dojrzałym "głupim"* dzieciom.

* cudzysłów ponieważ uważam że niema głupich ludzi tak samo jak Nadzieja nie jest matką głupich. Uważam że są nieuczciwi ludzie robiący z innych (np.uczciwych) ludzi głupków a cnotę Nadziei uważają za ich matkę.

Oj każdy użytkownik internetu potrafi zabezpieczyć swoja pocztę czy komputer przed włamaniem a Pan nie potrafił hehhehe....

W odniesieniu jak wyżej do wypowiedzi "Andy C"
Katolicki relatywizm!
Na czym on polega?

Polega na tym że słuszne pretensje ofiar nazywa się Żalami!
Odpierając w ten sposób prawo pierwszeństwa do Żalu tym którzy są katolickimi złoczyńcami!

W ten sposób powstaje organizacja oparta na żalu za grzechy innych którym nie odbiera się do nich prawa akceptując ich złodziejskie zamiary nakazem miłości miłosiernej czynionej względem przestępców przez pokorne ofiary.

Czy na tym polega "kanibalska" komunia Katolicka?

Spróbujmy to wytłumaczyć dziecku zgwałconemu przez księdza pedofila
Który z Biskupów żalami będzie nazywał uzasadnione pretensje molestowanego na plebani dziecka. Taką postawę zauważam u moherowych Katolików wiernym swoim obłudnym przywódcom duchowym

W tym czasie kim Pan był katolikiem ?
W tym czasie Pan nie wałczył z czarno mafia!
Teraz jak wykopali z interesu tyłek boli i stad te żale.

Data: 24-10-11 14:08

Zatrudniali tam na tydzień lub dwa tygodnie człowieka którego brali na " próbę i do przyuczenia " taki człowiek pracował jak osioł albo kozioł ofiarny a potem był zwalniany bez kasy i na jego miejsce przychodził następny uczciwy człowiek mający nadzieję z którego robiono frajera.

Pani Podbielska robiąc z uczciwych ludzi naiwnych frajerów ludzkim kosztem przez ponad rok na moich oczach miała więcej niż pełny etat pracownika pracującego za darmo przy czym pracownik dokonywał też inwestycji w Podbielskich wykorzystując własne auto i paliwo na wożenie nie tylko ich ulotek pracując na ich dobrobyt i swoją biedę średnio 10 godzin dziennie.

Znam przypadek kiedy inna firma zatrudniała ludzi na umowy o dzieło a potem nie płaciła grożąc pracownikowi sprawą za nie wywiązanie się pracownika z postanowień umowy której najzwyczajniej nie umożliwili pracownikowi wypełnić stosując podstępny plan wykorzystania człowieka.

jest wiele innych ciekawych przykładów ale nie chce mi się tu tego gówna katolickiej fałszywości roztrząsać.

* curva należy czytać i rozumieć w języku ojczystym/urzędowym Kościoła Katolickiego

?!;+)><>

Przed atakiem zorganizowanej grupy przestępczej na pocztę elektroniczną nie zabezpieczył się nawet Amerykański Pentagon.
Dla chcącego nic trudnego.

Pracownik katolickiej organizacji przy użyciu której/którego sprzętu dokonano włamała do mojego komputera i poczt elektronicznej jest od paru miesięcy oddelegowany do politbiura na ul. Sadowej w Łomży zajmującego się multimedialną propagandą dowodzoną przez komendanta czarnych oddziałów Biskupa Łomżyńskiego S.S.

Mr_Andrzej Pan się szczyci że ma tyle kasy było uszczuplić swój wieki majątek są ludzie co znają się narzeczy ustalili by co i jak.
No ale lepiej marzyc się i wylewać gorzkie żale.

Tak to Pana wielka wojenka o prawdę. Dla chcącego nic trudnego a dla bogacza tym bardziej.

No znowu ten Katolicki relatywizm tak głęboko zakorzeniony w narodzie że nawet "ateiści" już się nim bezwiednie posługują jak nieświadomym zapożyczeniem.

Nie nazywaj żalem słusznych pretensji zewnętrznie eliminujesz w ten sposób głos sumienia wewnętrznie duszony przez " uczciwych " chrześcijan w Kościele Rzymskokatolickim nie tylko w Łomży.
Nie odbieraj Łomżyńskim " uczciwym " Katolikom prawa do wzbudzenia żalu za ich złodziejskie zło czynne postępowania które między sobą wzajemnie usprawiedliwiają na zewnątrz i wewnątrz przed pokrzywdzonymi przez swoje katolickie towarzystwo wzajemnej adoracji.
Towarzystwo oparte na świńskich arcy kapłańskich układach działających podobnie jak w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem " Folwark zwierzęcy "

W odniesieniu jak wyżej.

Policja ustalił że włamania dokonano przy użyciu sprzętu znajdującego się na plebanii ksiądz którego obecnie awansowano do pracy w Diecezjalnych mediach dość pokrętnie się tłumaczył mam kserokopie jego zeznań.
prokuratura dla "świętego spokoju' uwaliła sprawę która pogrzebano sądownie pod strażą niedostępnych powszechnie archiwów.

Mr_Andrzej 8 latek potrafi złamać (znaleźć hasło)kontrole rodzicielsko jak mu szlaban na internet rodzice postawia ;)
Więc Pan bajek nie opowiada bo 8 latek Pana wyśmieje :))))))))))

No właśnie gdzie Pana sumienie było w tedy>>>>>>>>>>>>

W tym czasie kim Pan był katolikiem ?
W tym czasie Pan nie wałczył z czarno mafia!
Teraz jak wykopali z interesu tyłek boli i stad te żale.

Data: 24-10-11 14:08

?!;+)><>

"Andy C"
Jak jesteś taki mądry to powiedz odpowiedz mi na pytania:

Jak to możliwe że domniemany 8 latek korzysta z urządzeń zamontowanych na plebani?
Dlaczego włamał się do akurat moich zasobów elektronicznych jako osoby która kilka dni wcześniej złożyła zawiadomienie do Rzymskokatolickiej Nuncjatury Apostolskiej w Warszawie?

Jest jeszcze wiele innych pytań których Tobie nie postawię aby Cię nimi nie przytłoczyć!

A co do pytania o moje sumienie w kontekście wydarzeń na składzie budowlanym tych katolików.
Moje sumienie było nie obecne przy konfesjonale w którym Państwo Podbielscy być może zamiatali pod kościelny dywanik konfesjonału to złodziejskie, złoczynne postępowanie razem z swoim parafialnym ojcem duchownym podającym się za Chrystusa który ich w tym duchowo wspierał.

Mr_Andrzej a co to kącik darmowych porad . Sięgnij pan za kabzę i wyda pln da zarobić nie bądź pan zgred są firmy i ludzie co wszystka ustalą ;)

Wolałem czytać czarnosukeczrną i z nią dyskutować co miała na języku to pisała przynajmniej szczera była;)
Widać na politycznym forum jak pan zaczyna sam ze sobą pisać a to już nie jest normalne;)

Wszystko zostało ustalone i zatuszowane dla " świętego spokoju ". Prawda została zaszczuta/ pogrzebana w sądzie. Kościelni zaszczują nawet zwykłą prawdę przeciętnego człowieka córki czy syna bożego jak kapłani w ich Biblii byle ciemne sprawy kleru nie tylko te pedofilskie nie wyszły na jaw.

Władza jest fałszywa i kościół jest fałszywy wyjęci z pod prawa immunitetami i konkordatem wspierają się nawzajem robiąc ciemne interesy na krwawicy ludzi budując swoje świńskie układy społeczne jak w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem " Folwark zwierzęcy "

Cikawe co ty PAPLIK masz za świński układ, że piep.zysz pod kilkoma nickami te same ateistyczne brednie.

.

VERGISS MICH

W sądzie niema sprawiedliwości a więzienia są pełne kozłów ofiarnych.
To słowa mojego proboszcza które mi powiedział kilka lat temu " zdradzając pośrednio tajemnicę spowiedzi "

Był On dyrektorem Łomżyńskiego Caritas dwa razy osobiście słyszałem od Niego że to "pralnie pieniędzy". Raz też słyszałem ten znany mi już cytat proboszcza od wspólnego znajomego który jako przedsiębiorca robił z nim interesy.

i co z tego?

Właśnie dokonano zamachu na wolność słowa likwidując na forum temat w którym jednoczyli się ludzie oszukani przez Łomżyński wymiar niesprawiedliwości reprezentowany przez radce prawnego i jego żonę z sądu gospodarczego.

Ci którzy się spotkali na na tym forum pod tym tematem :
" kradzież odszkodowań przez radcę prawnego z Łomży "
razem policzyli że zostali ograbieni z rent i odszkodowań na ponad 1 milion złotych

Komu ten temat i ta prawda jeszcze przeszkadzają ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org