Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Impreza Volvo, ogrodnik :)) |
hahaha, ten koles to chyba z jakiegos kabaretu byl :)) normalnie mnie rozbroił, kto z was byl to widzial jak to wygladalo... Moze jakies zdjecia beda? mmmm... ? ps. "ty juz chyba wszystkie szkoly pokonczyles.." " tak, jestem na rencie :O "
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Impreza Volvo, ogrodnik :)) |
ja bylem i wygrałem a kabaret widziałem niekture skecze :P to ten taki Andrzej ci chodzi ?? to ja mu foto zrobilem
|
|
Niestety tam nie byłem, ale za to Ptysiu był :] Szkoda że Cię nie mogłem zobaczyć :/ Ale z drugiej strony to i dobrze, że się teraz wydało, bo nawet jak byłeś z rodzicami, to i tak by Ci nie pomogli, jakby spora grupa forumowiczów Cię goniła :] Twoje szczęście P.S. A w czym wygrałeś ?? W konkursie na najlepszy kabaret czy głupotę :] ?? ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
HAhah
|
|
Co wygrałeś, Ptysiu? Na pewno nie bilet roczny :) bo wygrał go typ z mojej klasy. I nie półroczny bo ja wygrałam :P i nie kwartalny, bo wygrał jakiś dorosły pan (raczej nie Ty) :D :D NiemoralnieNormalna
|
|
ja wygrałem plan mista cos tam jeszcze takie duperele :)
|
|
gites :) kojarzysz mnie? byłam w białej czapie :D NiemoralnieNormalna
|
|
|