Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Morderstwo w Lomzy ? |
Witam. Slyszeliscie o jakims morderstwie w naszym miescie? Dzis rano w sklepie jakies dwie osiedlowe plotkary przezywaly to, ze jakiegos mlodego kolesia zabili. Podobno gdzies przy torach go znalezli. Dziwie sie tylko, ze jeszcze nic w necie nie ma na ten temat
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Morderstwo w Lomzy ? |
podobno ze kibice czy cos, tez dzis wlasnie slyszalem, ale nie wiem nic dokladnie. Moze sie wypowie ktos kto wie cos wiecej ?
|
|
Ja wiem nawet sporo o tym Chłopak mial 17 uczyłsie w Mechaniaku pogrzeb bedzie w piątek chlopak zostal śmiertelnie pobity dostal nuż w klatke piersiowa To jest straszne dlaczego to sie stało ?? Wiecej na stronie http://www.zsmio.lomza.info/ :(:( [*]
|
|
ptysiu frajerze a ryj cie nie sfędzi jak nie wiesz jak było to marda krutko psie
|
|
Pozatym przyczyną było poparzenie prądem i dopierdolcie sie od kibiców bo on był właśnie kibicem i to był tragiczny wypadek nie morderstwo
|
|
Ptysiu mnie tez zaczynasz wku...ac ! W dupie byles, gowno widziales, a do powiedzenia masz najwiecej! Po kiedy grzyba sie udzielasz, snujesz jakies domysly, za fakty uwazasz jakas plote. Chyba sie bede musial dowiedziec kim jestes i zadzwonic do Twoich rodzicow zeby Ci wkoncu odcieli internet, gnojku.
|
|
podobno byl narkomanem i przedawkowal
|
|
Spiero ty też zaczynasz morda kapciu on nie był narkomanem wiem bo go dobrze znałem
|
|
Witam.Napewno nie wam oceniac kim byl tak ja pisze Spiero ,,podobno byl narkomanem i przedawkowal", napewno narkomanem nie byl bo osobiscie go znałem, i wiem tylko jedno ze juz wiecej Maricna nie bedzie z nami, i dlatego jest mi zajebis*** przykro z tego powodu, bo byl naprawde fajnym kumplem :( Żeganaj Marcinku [*] Bedzie mi Ciebie brakowac Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!
|
|
Wiec wkoncu morderstwo czy tragiczny wypadek ? [*]
|
|
Tragiczny wypadek wiem to na 100% bo znałem go bardzo dobrze był moim ziomkiem wiec nie pierdolcie głupot.
|
|
Jesli dobrze jarzę to on chciał to zrobić tyle że inaczej. _______________________________-- ... & vice versa!
|
|
![]() [*]
|
|
szkoda gościa l*l
|
|
No ja też mam trochę odmienne informacje niż Ptysiu, ale to naprawdę szczegół... "Don't eat yellow snow"
|
|
Wsadźcie sobie w dupę wszystkie wasze informacje. Marcin nigdy nie był żadnym ćpunem ani huliganem. Znałem go od bardzo, bardzo dawna... |*| Pozdrawiam
|
|
MrS trzeba chronic imie Ś.P. Marcina bo tu już z niego robią *** wie kogo a on był normalnym chłopakiem. Wpadnij na pogrzeb jeśli nie wiesz co i jak napisz do mnie na poczte a dokładne info ci podam. Pozdro
|
|
***** zrobcie cos z tym pysiem bo normalnie go zajebie. A teraz powaznie - daje 100 zl temu ktory da mi do niego adres. Idea warta krwi
|
|
To jest ciężkie wszystko... Ludzie, czy wy nie macie swojego życia? Martwcie się o siebie jezeli nie umiecie sie martwic o innych. Smierc to tragedia. Nie wazne jaki byl jej powod. Jechalam autobusem so szkoly, slyszalam o chlopaku, bylam w szkole, slyszalam o tym samym, wracalm i tez niechcacy uslyszalam fragment takiej rozmowy... to jest zenujace. :/ Mieszkam w bloku na przeciwko tych okien i ... nie znalam chlopka. Nie moge nic o nim powiedziec, poza tym, ze nigdy nie widzialam zeby robil cos zlego. Byl taki jak kazdy inny czlowiek. Jak czlowiek, a nie taki jak ci ktorych nie mozna nazwac ludzmi, bo to wlasnie oni obrazaja jego imie. Szacunek [*] Wspolczucie znajomym...
|
|
dzidek se siedzi pewnie z 2pakiem
|
|
Ptysiu mieszka gdzieś na Fadomie, wystarczy się tam udać i zapytać o niego, a wszystkie dziecie z podstawówki Ci powiedzą gdzie mieszka :] A co do tej stówki, zadowolę się 50%, bo dokładnie nie znam :P P.S. Chętnie przyłącze się do akcji "Gdzie jest Ptyś?" !!! ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
wnioskując po adresie z jakiego pisze i że jest z Bawełny można sie domyślić Bawełna - Wojska Polskiego IP : ---.lomza.rtb161c.4lan.pl - 161c czyli wychodzi Wojska Polskiego 161c Pozdrawiam
|
|
::Teraz tylko numer mieszkania ::A co do chłopaka to ja się zdziwiłem bo w ten sam dzień co zginol ten chłopak przechodziłem sobie normalnie z kolegą od poznańskiej do rynku po torach a jeśli by to był wybryk huliganów to nie wiadomo czy by nas też nie uskubali za 5 zł co miałem w kieszeni niektórym to nawet taka rzecz jest dobra do zrobienia głupoty jakiej jest pobicie a co najgorsze zabicie::
|
|
Chuligan a napisałem coszłego na kibicow ?
|
|
Ptysiu - znajdz sobie inne forum - na tym jestes spalony. Wcale nie robie sobie jaj - na serio mam zamiar cie odwiedzic i wychowac na dobrego obywaleta. Naucze cie do czego sluzy internet i jak sie z niego korzysta. Lomza jest mala i dobrze o tym wiesz. Sa takie tematy na forum do ktorych w ogole nie powinienes wchodzic. Ten jest jednym z nich. A wiec zabieraj swoj worek na kapcie i spierd.alaj do innego wątku. Sledczy - zapewniam cie, ze to nie byl zaden wybryk chuliganski. Po prostu tragiczna smierc jak kazda inna. Nie doszukujcie sie w tym sensacji i nie sluchajcie plotek. Tak w ogole to zamiast tu pisac i lamentowac idzcie lepiej jutro na pogrzeb o 15. Koniec tego tematu. ps Pysiu - do zobaczenia. Idea warta krwi
|
|
ptysiu widzialem dopiero szalikowcow na bawelnie sie kreco oj czuje ze dupsko ci przetrzepio
|
|
co wy za głupoty ludzie piszecie?! aż glowa boli od czytania takiego debilizmu. Dzidek nie zostal pobity, zabity jak to wypisuja roznego typu fsiarze. Marcin zostal porazony pradem, poczym spadl. jutro jest pochowanie. ptysiu frajerze idz stad poki ci mile..., nie wiem gowniarzu po co ty tu sie jeszcze wpisujesz!? WYPIE***J STĄD!!! ci co maja dalej pisac jakies glupoty niech sie lepiej wczesniej zastanowia ![]()
|
|
sku***syn ten ptysiu jaki debil glupi. zawsze i wszedzie musi dodac swoje piec groszy jakie to by one nie bylo!!! nie ma o czyms pojecia ale probuje zablysnac i co najgorsze nigdy mu to sie nie udaje. nie wiadomo czy sie smiac czy plakac z jego postow. Marcin miał 18 lat, miał przed sobą cale zycie, a w jednej chwili wszystko runelo. bedzie mi i nam wszystkim brakowalo go wsrod nas. ![]()
|
|
No właśnie ja nie wiedziałem bo tutaj takie rzeczy mi gadali że słuchać się nie chciało jeden gadał że mu sikere wbili w łeb a drugi że naćpał się ... a co do wybryku huliganskiego to tako napisałem że nieraz ludzie są tacy że za 10 zł zabiją człowieka ...
|
|
PO co tyle głupich polotek !! Zamknijcie japy i morda w kubeł bo to jest zenujące stała sie tragedia !! wyrazy współczucia Mogą nas nienawidziec byle sie nas bali... ŁKS Łomża
|
|
Ptysiu91 Adam Olbrys chłopaczek ma 14 lat uczy sie w Pg3 Mieszka na bawelnie w 3 bloku w 1 klatce..... Mój kolega kazal to napisac on go dobrze zna wiec cóz pozostaje tylko zyczyc miłej atmosfery :D Mogą nas nienawidziec byle sie nas bali... ŁKS Łomża
|
|
aha jeszcze jedno skonczmy ten temat bo to jest tragedia i niech farmazoniarze zastanowią sie co piszą ! Pozdrowienia dla kumatych i znajomych tego chłopaka Mogą nas nienawidziec byle sie nas bali... ŁKS Łomża
|
|
donCorleone Przykro mi to niesą moje dane :(:(
|
|
Sorki zapomniałem napisać Niebede sie wiecej w tym temacie wypowiadałsie jak niechcecie Chuligan rozumiem Ciebie
|
|
No, Ptysiu, noooooo....... _______________________-- ... & vice versa!
|
|
Ptysiu jeszcze jedna wypowiedz w tym temacie a obiecuje ze cie znajdziemy i nauczymy pokory. Szczunek dla wszystkich któży uszanowali tego człowieka on był normalnym chłopakiem dziękówka dla wszystkich któży zgroamdzili sie na jego pogrzebie. Dzidek na zawsze pozostanie w naszych sercach [*] ŁKS ŁOMŻA - ZAWSZE DOBRA MARKA
|
|
dzieki Południowiec za wsztstko zaden frajer z bawełny nie bedzie siał plotek na temat Marcina. Pozdro dla całego Południa
|
|
goostav a czy ty mozesz powiedziec cos innego a nie to samo...to troche wkurzajace...jak masz zamiar sie udzielac to nara stad...zasmiecasz tylko forum.a tak do tematu to szkoda chlopaka bo jeszcze byl mlody..[*] -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
niech spoczywa w pokoju.Amen [*][*] -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |