Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Orange |
Dostałem dziś chyba 9 sms-ów od znajomych że Jakas Orange Rewolucja wyslij tego sms-a do 8 osób a dostaniesz 10zł gratis. Co o tym sądzicie moim zdaniem jest to jakis następny łanczuszek !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Orange |
ptysiu91 to nie jest żaden łańcuszek tylko promocja Orange. Płacą te 10 zł za reklamowanie ich usług. Po wysłaniu do 8 osób dostajesz 10zł a po wysłaniu do 16 osób - 20zł. Znam takich, którzy wysyłali więcej, żeby dobić konto. Pozdrawiam
|
|
zaryzykowalem 8 sms-ów i nic...
|
|
hahaha w **** ciebie zrobili ... :)
|
|
Buahahahahahahahahaha. Pozdrawiam
|
|
Nawet mój pies by się na to nie nabrał, gdyby miał komórkę. Buehehehe. Pozdrawiam
|
|
Daliście się nabić w butelkę czyżby napewnoooo ?.Kolejny chwyt reklamowy
|
|
Orange od samego poczatku wali z ludzmi w ciula. Tak samo bylo z biletami na Sting'a. Bilety rzekomo mozebylo tylko wygrac. Ja osobiscie wyslalem 20smsow zanim je wygralem. Co sie okazalo? Ze przed wejsciem na koncert przedstawiciele Orange sprzedawali bileciki ktore im nie zeszly po 10zl. Poprostu kpina!
|
|
i co mysl8icie ze ja wyslalem to jesteści w błedzie szkoda kasy i mego cennego czasu !!
|
|
ptysiu91: teraz wstyd się przyznać do swojej głupoty? ;-))) Pozdrawiam
|
|
Nie niewstyd a po co mam sie przyznawać jak nic niezrobilem !!
|
|
jak to nic nie zrobiłeś najpierw pisze : "zaryzykowalem 8 sms-ów i nic..." a później " i co mysl8icie ze ja wyslalem to jesteści w błedzie szkoda kasy i mego cennego czasu !!" dziecko ! jesteś głupie !!!!
|
|
Ptysiu - nie wstyd? A to co: Autor: ptysiu91 (---.lomza.rtb161c.4lan.pl) Data: 01-10-05 10:14 zaryzykowalem 8 sms-ów i nic... PTYSIU_BAWEŁNA
|
|
bo was wkrecilem bo mysle ze ktos z was wyśle sms-a !!
|
|
Nie myśl, ptysiu, że wszyscy są tak głupi jak Ty i uwierzyli ;-P KiLeR: mam nową wiatrówkę, co powiesz na małe polowanie? ;-] Pozdrawiam
|
|
hehe jasne :) właśnie sie zaczął sezon polowań na ptysie ;D
|
|
buhahahaha...ptysiu downie wiadomo że wysyłałeś te SmSy bo ty na takie rzeczy lecisz lamko ;) Mam pytanie ! Czy też moge postrzelać do PTYSIÓW ?
|
|
moze jakieś kółko strzelnicze założymy ;D będziemy polować na ptysie ;D
|
|
Informacja dotycząca łańcuszka SMS Pragniemy poinformować, że Orange nie jest nadawcą SMSa o treści: "Orange REWOLUCJA! SKANDAL! WYDARZENIE! 1 Października. ...Prześlij to dzisiaj do 8 osób z ORANGE a otrzymasz 10 PLN GRATIS! Orange-Prezent!" W związku z tym wysłanie SMSów nie spowoduje dodatkowego doładowania konta, jak wynika to z treści wiadomości! źródło : http://www.orange.pl/portal/map/map/article;SID=D2Fvtvj9l31grbMj1V1t!1448964708?id=311244&SECTION=YOURPLAN
|
|
Haha, doprawdy, całą Polskę to obiegło, do mnie też dotarło, no ale mam odrobinę oleju w głowie, żeby się nie nabrać :P "Don't eat yellow snow"
|
|
Ejjj poczekajcie, ja co prawda wiatrówki nie mam, ale dobrą maszynę Paint Ball :D Też bym sobie postrzelał :D:D ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
A ja bym porzucał nożami... :D Co do tego łańcuszka to myślący człowiek najpierw zadzowni do biura obsługi zanim zacznie przesyłać go dalej w Polskę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |