Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nocleg w Łomży |
Gdzie można tanio przenocować w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nocleg w Łomży |
hotel przy PKS w łomży na ulicy piłsudskiego (88?) nie jestem pewien czy to 88 :) ale mam na myśli miejsce gdzie jest baza autobusowa
|
|
Hotel "ŁKS" ul. Zjazd 18 Hotel "Duke" Al. Legionów 147 i jeżeli jeszcze istnieją to Hotel "Start" ul.Wojska Polskiego 161 Hotel "Biebrza" ul. Zamiejska 6 Nataniej jednak będzie chyba w Zajeździe "Amigo" w Konarzycach (z 5 km od Łomży w kierunku na Ostrów Mazowiecką). Najlepiej tam przedzwonić i zapytać: 2157536. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
Duke to chyba nie hotel??? To jest night club:)
|
|
Carmello: Ciiiii... Dla niektórych może i hotel, zależy jak mocno "zabalujesz". Polecam motel na Fadomie. Pozdrawiam
|
|
Poza tym podobnym "hotelem" jak Duke jest i Biebrza (moze juz cos sie zmieniło) :D A w Duke'u to pani to może liczyć na to że i za darmo przenocuje, oczywiscie w czyims towarzystwie... (tak słyszałem:)
|
|
Dziękuję za podpowiedzi.
|
|
Hotel "Start" ul.Wojska Polskiego 161 tu niepolecam duzo cyganów i czeczenów
|
|
ptysiu na wesolej niema cyganow tłumoku
|
|
spiero a czy ja pize o wesołej ?? czytaj baranie dobrze
|
|
Spiero zawsze był ślepi i głupi. Pozdrawiam
|
|
Poprawka: *ŚLEPY* Pozdrawiam
|
|
Zdecydowanie najtaniej na ul. Stary Rynek. Polecam gorąco! Można też tam całkiem nieźle zjeść. W wymienianych wyżej przez kolegów noclegowniach też jest sympatycznie, ale bardzo drogo w stosunku do mojej propozycji.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |