Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie tort i w jakich cenach |
jw. NINKA88
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie tort i w jakich cenach |
Okrusze KMKM Łomża
|
|
w abc, jeżeli na wesele np na 120 osób to za 310-400 zł średnio, na chabrowej 1kg-34 zł, z jedwabnego 1kg - 30 zl.
|
|
Wiem jedynie ze niedaleko starej drzewnej, abc robia torty.. nie wiem jakie i za ile
|
|
ABC albo u Cendrowskich ! Pyyycha :) zależy też od uroczystości, w abc robią różne kształty np samochód na urodzinki malucha czy coś ciekawegfo na wieczór panieński :)
|
|
Jak chcesz tort to moja żona robi na takie uroczystości jak chrzciny czy komunia Ludzie chwalą. Na wesela tez robiła
|
|
w ABC tort na komunie czy slub oraz te w ksztaltach kosztuje 34zl a zwykly okragly jesli dobrze pamietam 28. te w ksztaltach mozna samemu zdecydowac w jakim kolorze wybierajac ich wzor zamawialam ostatnio kwiatek i akurat widzialam scooby'ego, bardzo fajnie sie prezentowaly aha torty maja z zambrowa z cukierni anna, tutaj mozna obejrzec --> http://www.zc-anna.pl/oferta.html
|
|
Zambrów anna . 370 zł tort 4 piętrowy
|
|
a ja proponuje cukiernie u trzeciaka niedaleko strazy tam sa dobre i cena najnizsza
|
|
Taki temat juz kiedys byl - wyszukiwarka nie gryzie. Oczywiscie polecam trty z Anny w Zambrowie, albo z ABC, gdyz oni zamawiaja wlasnie z Zambrowa :)
|
|
Tory od anny z zambrowa to chodzi o te? http://www.zc-anna.pl/
|
|
tak tak o te . Tylko że jak byś się zdecydowała na tort z anny Zambrów to lepiej żebyś u nich zamówiła ponieważ jak zamówisz w ABC nikt ci go nie dostarczy na sale ponieważ oni się tylko zajmuja sprzedaża a nie przewozem ..
|
|
Ja mam tort od nich wliczony w cenę cateringu, jakś firma z zambrowa dostarcza nam jedzonko
|
|
tort morzna w ważywniakó kópić przeciesz Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |