niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie tort i w jakich cenach

jw.

NINKA88

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie tort i w jakich cenach

Okrusze

KMKM Łomża

w abc, jeżeli na wesele np na 120 osób to za 310-400 zł średnio, na chabrowej 1kg-34 zł, z jedwabnego 1kg - 30 zl.

Wiem jedynie ze niedaleko starej drzewnej, abc robia torty.. nie wiem jakie i za ile

ABC albo u Cendrowskich ! Pyyycha :)

zależy też od uroczystości, w abc robią różne kształty np samochód na urodzinki malucha czy coś ciekawegfo na wieczór panieński :)

Jak chcesz tort to moja żona robi na takie uroczystości jak chrzciny czy komunia
Ludzie chwalą.
Na wesela tez robiła

w ABC tort na komunie czy slub oraz te w ksztaltach kosztuje 34zl a zwykly okragly jesli dobrze pamietam 28. te w ksztaltach mozna samemu zdecydowac w jakim kolorze wybierajac ich wzor
zamawialam ostatnio kwiatek i akurat widzialam scooby'ego, bardzo fajnie sie prezentowaly
aha torty maja z zambrowa z cukierni anna, tutaj mozna obejrzec --> http://www.zc-anna.pl/oferta.html

Zambrów anna . 370 zł tort 4 piętrowy

a ja proponuje cukiernie u trzeciaka niedaleko strazy tam sa dobre i cena najnizsza

Taki temat juz kiedys byl - wyszukiwarka nie gryzie. Oczywiscie polecam trty z Anny w Zambrowie, albo z ABC, gdyz oni zamawiaja wlasnie z Zambrowa :)

Tory od anny z zambrowa to chodzi o te?
http://www.zc-anna.pl/

tak tak o te . Tylko że jak byś się zdecydowała na tort z anny Zambrów to lepiej żebyś u nich zamówiła ponieważ jak zamówisz w ABC nikt ci go nie dostarczy na sale ponieważ oni się tylko zajmuja sprzedaża a nie przewozem ..

Ja mam tort od nich wliczony w cenę cateringu, jakś firma z zambrowa dostarcza nam jedzonko

tort morzna w ważywniakó kópić przeciesz

Gienia_Smoliwąsowa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org