| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Sklep spożywczy |
|
Otwarty jutro jakiś sklep spożywczy ?
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Sklep spożywczy |
|
Nie, przecież święta jutro. Gienia_Smoliwąsowa
|
|
|
|
Jakiś gdzieś napewno jest :):):)
|
|
|
|
otwarte moze być "U Zyda" na Pilsudskiego lub "Pulwinka" na Śniadeckiego :)
|
|
|
|
swieta swietami ale tez trzeba cos kupic i zjesc!!!!!!!!!!!!!!! Nie wszyscy maja czas latac z wywieszonym ozorem!!!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
|
|
żyd na 100% ;] ![]()
|
|
|
|
Stokrotka nieczynna?
|
|
|
|
a zabka? ;)
|
|
|
|
a bocianek ?
|
|
|
|
Krecik czynny :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
|
|
Zawsze czynne - https://polskikoszyk.pl Coraz częściej robię zakupy online, jest mi wygodniej, ceny są niższe - w marketach kupuje się znacznie trudniej, a tym bardziej mnie wkurza kiedy nie ma tego, co chcę kupić.
|
|
|
|
kampa napisał(a): > Zawsze czynne - polskikoszyk.pl > Coraz częściej robię zakupy online, jest mi wygodniej, ceny > są niższe - w marketach kupuje się znacznie trudniej, a tym > bardziej mnie wkurza kiedy nie ma tego, co chcę kupić. Ja też zaczęłam kupować online - taki sklep spożywczy to skarb :) https://sklepspozywczyonline.com.pl/promocje.html
|
|
|
|
Mamy problem z zamglonymi szybami w drzwiach chłodniczych w sklepie. Szczególnie zimą gdy jest duża różnica temperatur między chłodnią a salą sprzedaży szyby są niewidoczne i klienci nie widzą produktów. Czy to jest do rozwiązania?
|
|
|
|
Zamglenie szyby wynika z kondensacji wilgoci z ciepłego powietrza sali sprzedaży na zimnej powierzchni szkła, to zjawisko fizyczne którego nie da się całkowicie wyeliminować bez odpowiedniej konstrukcji drzwi. Profesjonalne szklane drzwi chłodnicze mają wbudowane grzałki ramowe albo folię grzewczą w szybie która podgrzewa powierzchnię szkła na tyle żeby temperatura była powyżej punktu rosy i do kondensacji nie dochodzi. To rozwiązanie jest standardem w poważnych realizacjach sklepowych i naprawdę działa. Drugi element to szyba wielokomorowa o odpowiednim współczynniku przenikania ciepła, bo im lepsza izolacyjność tym mniejsze ryzyko zamglenia przy umiarkowanych różnicach temperatur. Jeśli masz starsze drzwi bez podgrzewania szyb to niestety wymiana na nowszy model z grzałkami jest najprostszym i najskuteczniejszym rozwiązaniem. Warto się rozejrzeć za producentem który oferuje kompletne rozwiązania z podgrzewanymi szybami i dobrą izolacją, na https://aifoglassdoors.com/pl jest to dobrze pokazane i zdecydowanie warto tam zajrzeć.
|
|
|
|
Zamglenie szyby wynika z kondensacji wilgoci z ciepłego powietrza sali sprzedaży na zimnej powierzchni szkła, to zjawisko fizyczne którego nie da się całkowicie wyeliminować bez odpowiedniej konstrukcji drzwi. Profesjonalne szklane drzwi chłodnicze mają wbudowane grzałki ramowe albo folię grzewczą w szybie która podgrzewa powierzchnię szkła na tyle żeby temperatura była powyżej punktu rosy i do kondensacji nie dochodzi. To rozwiązanie jest standardem w poważnych realizacjach sklepowych i naprawdę działa. Drugi element to szyba wielokomorowa o odpowiednim współczynniku przenikania ciepła, bo im lepsza izolacyjność tym mniejsze ryzyko zamglenia przy umiarkowanych różnicach temperatur. Jeśli masz starsze drzwi bez podgrzewania szyb to niestety wymiana na nowszy model z grzałkami jest najprostszym i najskuteczniejszym rozwiązaniem. Warto się rozejrzeć za producentem który oferuje kompletne rozwiązania z podgrzewanymi szybami i dobrą izolacją, na https://aifoglassdoors.com/pl jest to dobrze pokazane i zdecydowanie warto tam zajrzeć.
|
|
|
|
Żabka jak zwykle ratuje każdego dnia
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |