Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komis rowerowy |
Czy jest w Łomży komis rowerowy? Gdzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komis rowerowy |
Jest na Bema
|
|
na skrzyżowanie wojska polskiego i Sikorskiego
|
|
http://allegro.pl/super-damka-26-arkus-vip-5-0-alu-gratisy-piekna-i1512464081.html Mam taki na sprzedania po jednym sezonie w stanie bardzo dobrym. Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
Tyle że na Bema trzeba uważać co się kupuje ;)
|
|
Konkretnie to mi chodzi o rower dla 6 letniego dziecka [chłopca} ale dzieki za namiary!
|
|
Wszędzie trzeba uważać co się kupuje.pozdro...
|
|
na Bema szczegolnie facet to zdzierca, sprzedaje uszkodzone rowery
|
|
Najlepiej kupywac na allegro, ale w dzisiejszych czasach rowery nie sa drogie, moj kupilem za 200 zl i dobrze jezdzil. Nie wiem po co komu rowery po 1000 zlotych, moj dobrej firmy bros i 1/5 tej ceny, a mial wszystko.
|
|
Rower który daje minimum przyjemności z jazdy to rower markowy ( Merida ,Giant ,Orbea ,Trek ) za minimum 1200 pln .Ja osobiście miałem tą przyjemność użytkowania sprzętu topowego cena oscylowała od 4000-10000 Nie ma sensu tłumaczyć o zaletach takich rowerów .
|
|
Kolega mial rower za 600 zl i nie bylo roznicy od mojego, a 3 razy drozszy. Inny mial meride za 1500 i tez roznicy nie bylo. Tylko dla kogos kto jezdzi profesjonalnie rowery za takie ceny sa potrzebne, dla innych to tylko szpan.
|
|
Nie zgodzę się całkowicie z tymi tezami .Szkoda że nie mogę dać się przejechać np : rowerem średniej klasy waga 10 kg nie 15-20 kg za 300 - 600 pln . Jazda takim rowerem to czysta przyjemność człowiek nie walczy z materią aby takiego pażdzieża przepchnąć .Trwałość i satysfakcja gwarantowana .
|
|
Kupie rowerek dla 4latniej dziewczynki. kasiulaaa102@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |