niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
komis rowerowy

Czy jest w Łomży komis rowerowy? Gdzie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: komis rowerowy

Jest na Bema

na skrzyżowanie wojska polskiego i Sikorskiego

http://allegro.pl/super-damka-26-arkus-vip-5-0-alu-gratisy-piekna-i1512464081.html
Mam taki na sprzedania po jednym sezonie w stanie bardzo dobrym.

Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)

Tyle że na Bema trzeba uważać co się kupuje ;)

Konkretnie to mi chodzi o rower dla 6 letniego dziecka [chłopca} ale dzieki za namiary!

Wszędzie trzeba uważać co się kupuje.pozdro...

na Bema szczegolnie facet to zdzierca, sprzedaje uszkodzone rowery

Najlepiej kupywac na allegro, ale w dzisiejszych czasach rowery nie sa drogie, moj kupilem za 200 zl i dobrze jezdzil.
Nie wiem po co komu rowery po 1000 zlotych, moj dobrej firmy bros i 1/5 tej ceny, a mial wszystko.

Rower który daje minimum przyjemności z jazdy to rower markowy ( Merida ,Giant ,Orbea ,Trek ) za minimum 1200 pln .Ja osobiście miałem tą przyjemność użytkowania sprzętu topowego cena oscylowała od 4000-10000
Nie ma sensu tłumaczyć o zaletach takich rowerów .

Kolega mial rower za 600 zl i nie bylo roznicy od mojego, a 3 razy drozszy.
Inny mial meride za 1500 i tez roznicy nie bylo.
Tylko dla kogos kto jezdzi profesjonalnie rowery za takie ceny sa potrzebne, dla innych to tylko szpan.

Nie zgodzę się całkowicie z tymi tezami .Szkoda że nie mogę dać się przejechać np : rowerem średniej klasy waga 10 kg nie 15-20 kg za 300 - 600 pln . Jazda takim rowerem to czysta przyjemność człowiek nie walczy z materią aby takiego pażdzieża przepchnąć .Trwałość i satysfakcja gwarantowana .

Kupie rowerek dla 4latniej dziewczynki. kasiulaaa102@wp.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org